Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam chwilami dosyć

dziewcyzny jak długo wymiotowałyście w ciązy?

Polecane posty

Gość mam chwilami dosyć

jestem w 16 t.c. i od 5 tyg. iągle wymiotuja tzn codziennie po 1-4 razy. W zeszłym tygodniu myślałam, ze wsyztsko sie normuje bo były 3 takie dni, że nie wymitowałam co było dla mnie cudem a tutaj znowu wymioty i w dodatku troche mdłości. Jestem juz naprawdę zmęczona tymi wymiotami bo ile mozna dzien w dzien wymiotować? Macie jakies sposoby na wymioty? ile to jeszcze potrwa?

Gość teeeest
Ale to cyba powinnas z lekarzem poromawiac, bo za intensywne wymio ty tez nie dobrze. ja ani razu

Gość Zamiast
do końca 1wszego trymestru. Trochę długo to u ciebie trwa.Co na to lekarz?

Gość też maaaama
Pierwszą ciążę- nic- dziewczynka Drugą ciążę- nic- dziewczynka Trzecią ciążę -od początku do końca, myślałam ,że dziecko wyrzygam- też dziewczynka

Gość mam chwilami dosyć
u lekaża byłam 3 tyg temu i ide znowu za 4 dni. Gin. troche sie zaniepokoiła tym, że wymiotuję codziennie, ale 0,5 kg przytyłam, z ciążą wszystko ok więc w sumie to nic za bardzo nie poradziła tylko żebym oczywiście witaminy brała i na bole żołądka piła len. Len na te bole i pieczenie pomaga i to bardzo bo po prostu po tych wymiotach czuję, że żołądek jest taki "oberwany". Myślałam, że juz te wymioty mijają skoro 3 dni nie wymiotowałam a tu znowu. Chwilami mam naprawde dosyc.

Gość mam chwilami dosyć
dziewczyny nawet nie macie pojecia jakie macie szczęście, że nie wymiotujecie. chociaz moge wymiotowac codziennie ważne żeby dzidzia była zdrowa, ale no nie ma co ukrywac strasznie męczące to jest, a po którymś tam razie chce mi sie płakac.

jeszcze w 4 miesiącu wymiotowałam, ale to już był luz najgorsze były całodobowe mdłości połączone z haftowaniem, a te z końcem 3 miesiąca ustąpiły później sporadycznie haftowanie lub zemdlenie ale to już był luz

Gość Juratka
Od 9 do 14 tyg ciazy a potem juz luzik ale w trakcie bylo ciezko wiec cie rozumiem. Porozmawiaj ze swoim lekarżem.

jakos od 6-9 tyg potem troche spokoju i znowu kilka dni wymioty potem znowu dluuugo spokoj az sie martwic zaczelam a ostatnio nawet w 16 tyg mi sie zdarzylo wymiotowac :D