Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lateksova

Urząd Pracy nie chce mi pomóc w tym żebym pracowała...mimo że podałam im na tacy

Polecane posty

Gość hfgfgfgfgfg
no ja sie wcale nie dziwie, ze urząd pracy nie chce wylozyc na taki debilny kurs 4 tys :O

Jestem po średniej i dalej kontynuuje zaocznie na księgową. Już nie mam pomysłu. Akurat ubezpieczenie mało mnie obchodzi. Lepiej zapłacić prywatnie i być potraktowanym po ludzku. A do emerytury i tak bym nie dożyła więc sram na ten system czy będe pracować legalnie czy nie

Gość tez bym chciala
dziewczyno...o czym Ty mowisz??? Jakie ubezpieczenie prywatne? A wiesz co bedzie, gdy trafisz do szpitala, Ty albo Twoje dziecko? I sie okaze, ze konieczna jest jakas skomplikowana operacja? A Twoje prywatne ubezpieczenie tego nie bedzie obejmowalo? ...bo przeciez pelnej opcji nie wykupisz, tylko jakas podstawowa... Nie badz glupia, nie ryzykuj! To raz. A dwa skoro masz wyksztalcenie ksiegowe, to masz zloty fach w reku! Laska! Ty nie mysl o zadnym przekwalifikowaniu, tylko sprawdz czy Urzad Pracy nie refunduje tego kursu, ktory jest potrzebny, by biuro rozliczen podatkowych prowadzic? Dokladnie nie wiem jak sie to nazywa, ale Ty pewnie sie orientujesz..? Tu sprawe rozwijaj! W dodatku do tej roboty komputer wystarczy i program (legalny). Czyli pewnie w granicach kosztu kursu robienia malunkow na ciele, Ty otworzysz dzialalnosc!!!!