Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KoniecBalu

Jak to rozegrać?

Polecane posty

Kilka miesięcy rozstałem się z narzeczoną po 7 latach, powodem było jej zauroczenie innym facetem i zdrada, o której dowiedziałem się od niego i jej 3 godziny przed sylwestrem. Po tym fakcie oczywiście zostałem wolnym człowiekiem:). Moja koleżanka z byłej pracy dowiedziała się o tym ode mnie i zaproponowała spotkanie. Na spotkaniu przy kawce poinformowała mnie, że jej związek to fikcja i też chce to zakończyć. Po tym naszym spotkaniu zaczęliśmy się spotykać po koleżeńsku. W lutym podjęła decyzję, że od niego odchodzi ale chce, żeby nie wyszło tak, że powodem był inny facet, żle to odebrałaby jej rodzina. NAstępnie dali sobie czas na dwa tygodnie i po tym jej facet powiedział jej, że nie będzie dłużej czekał i ma czas jakby chciała wrócić do czasu kiedy nie znajdzie sobie nowej dziewczyny. Nie spotykają się. Problem jest w tym, że ona mówi mi, że jesteśmy razem ale chce to jeszcze zataić przed osobami z naszymi środowiska do czasu kiedy on definitywnie nie przyjedzie po swoje rzeczy, które zostawił u niej. Cała sytuacja mnie trochę wkurza, bo ile można czekać? Nie mam pojęcia jak na nią wpłynąć, aby przyspieszyła poprzez np. zawiezienie mu tych rzeczy. Chce być z nią po prostu legalnie:)

chce zataić, że zostawiła go dla Ciebie, żeby nie wyjść na burą sukę, którą jest w rzeczywistości, zrób z nią porządek, powiedz jej co myslisz

Gość Kleufonsja
i jak tak miałam, ale ja sama odniosłam byłemu jego rzeczy a dziś jestem po śłubie z moim daaawnym kolegą z pracy.

Nic nie będę wystawiał za drzwi;), to ona ma to załatwić. sęk w tym, że bardzo powoli to jej idzie, liczy, że on sam przyjedzie i je zabierze. Mówi mi jeszcze, że chyba do niego nie dotarło, gdyby się dowiedział prawdy to by go to zabiło;), może mu powiedzieć? problem by się sam rozwiązał - oczywiście żartuje.

Gość Matylda z Wrocławia
jak na samym początku tak się dzieje to co będzie później? Pomyśl sam trochę.

Dałem sobie na luz, powiedziałem jej, że jest mi w jakimś sensie przykro i sam musze to sobie przemyśleć i poukładać, widze, że ta metoda daje skutek, pisze, że jej zależy itp. i w przyszłym tygodniu to się rozwiąże. Zobaczymy;), jej matka jest mocno za jej ex, twierdzi, że jest facetem bardzo poukładanym i nigdy się na nim nie zawiedli, będzie ciężko;)