Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bursztynowa***

INTYMNIE przy kawie .

Polecane posty

Gość rozkojarzony
IVO może zapodasz jakiś tytulik tego typu czytadła?

Gość rozkojarzony
no to skoro wszystkie idziecie to ja też , tym bardziej , że moja intymność też się powoli kończy . zatem zakładam surdut i oddalam się do życiowej codzienności. drogie panie dla każdej 🌻 :classic_cool: . Bursztynowa- dzięki za tę intymność 🌻. dobrej nocy wszystkim :)🖐️

Witam przy porannej kawie... Wpadłam na chwilkę wypić kawusię .Bo tak ogólnie , pomimo że dziś sobota to ja dziś troszkę zajęta jestem. Zajrzę pewnie dopiero wieczorkiem . Mam nadzieję że u wszystkich dzisiaj jest taki piękny i słoneczny dzień jak u mnie. Aż się chciało wstać. Nawet jakieś ptaki już ćwierkolą :). Zostawiam paterę ciasta , może ktoś wpadnie , rozgości się :) A póki co, miłego dnia wszystkim :)

Gość orzeł kanarkowaty
i pieknie tu . może trzeba by gniazdo założyć :P

Gość zołzencja
''kawusia ciastusio slodziaczki cukierunieczki buziaczki kochanienki papatki i psiosenusia" #&173 i wymiotusie na dziesiąty zagoneczek kartofelków

Gość rozkojarzony
zołzencja - ty to masz jakiś problem z przewodem pokarmowym i zwieraczami? bo latasz po tym kafe jak ze sraczką . idź może do jakiegoś gastrologa lub proktologa niech coś na to zaradzi bo to męczące i odwodnić się możesz. a jak masz jeszcze mdłości to faktycznie idź lepiej w to kartoflane pole bo nam tu pokój zapaskudzisz . a my tu na dorobku , na fimę sprzątającą nas jeszcze nie stać. :classic_cool: no i witam moje miłe panie👄Bursztynowej nie będzie :(, a reszta? mam nadzieję że choć na chwilkę to zajrzą :) dzień piekny , a jeszcze piękniejszy by był gdybym tak dostał buziaka i najlepiej niejednego :). nie żebym był nachalny albo się prosił , tak tylko sobie rozważam - intymie :D

Gość zołzencja
tak tylko wpadlam, powiac prawdziwym zyciem a nie mdlącym infantylizmem

Gość rozkojarzony
jakiś kijowaty ten twój jad:). wrażenia poZa śmierdzącym nie robi żadnego i efektów specjalnych też brak :D no nie żebym się powtórki domagał :P . POZA TYM IGNOR! znudziłaś mi się . i nie zamierzam dyskusjami z tobą psuć klimatu pokoju .

Gość rozkojarzony
mam nadzieję ze kawkowo-herbaciane panie wybaczą mi powyższą dyskusję. buziaki zostawiam dla wszystkich razem i każdej z osobna 👄 na razie zmykam ale pewnie wpadnę później :)

Gość orzeł kanarkowaty
Mandarynko a czy można Cię obrać ze skórki ?;)

no i musiał się znaleźć ktoś, kto intymności nie kuma i nam wątek zepsuje :-O eeeeech...

prawda, mandarynko. jak tam dzisiaj, ciacho i kawa gotowe na popołudniowe sobotnie obijanie się? u mnie już posprzątane, mogę zaczynać dopieszczanie się w intymnym gronie :)

Witam wieczorową porą :) . Jak miło , zajrzeć i zobaczyć , że pokój nie świecił pustkami :). Rozkojarzony co do pomarańczowych złośliwości to ja ich po prostu nie widzę i już . I to jest chyba najlepsze lekarstwo. Ale miło że dbasz o spokój w pokoju .Kanarku orłowaty czy jak Ci tam , miło że zajarzyłes , ale po pytaniu do Mandarynki nie jestem pewna czy dobrze zakumałeś klimat tego pokoju . Mam nadzieję, że było to pytanie żartobliwe . Calinessa witaj...:) . A żeby znaleźć ciasteczko trzeba otworzyć intymną lodówkę i poszperać:D . No chyba że dziewczyny wsunęły wszystko ;) . Ale miło , że dołożyłaś się do intymnych smaków , każde słodkości mile widziane , tym bardziej , że trafiły się tu łasuchy ze mną na czele. No a ja mam dopiero teraz chwilę dla siebie i na poklikanie na kafe. Pomimo , że sobota to miałam troszkę różnych obowiązków którym trzeba było podołać. No to chyba zrobię sobie jakąś herbatkę , bo na kawkę to już troszkę późno i sprubuję ciasta od Calinessy :)🌻

był post Calinessy, sama widziałam :-O w dodatku ze zdjęciem jakiejś pyszności z brzoskwiniami. kto usunął takiego smakowitego posta?! 😠

No ktoś tu się nieładnie zachował :( . No chyba że to znowu jakiś błąd "szalejącej kafe" . Ivo masz ochotę na karmelową herbatkę?;)

Powiem Wam , że bardzo lubię obserwować ludzi . I dziś czekając na autobus przyglądałam się dwojgu ludziom prowadzącym ożywioną dyskusję. Początkowo myslałam , że to syn z matką :). Ale w pewnym momencie on objął ją bardzo czule i zaczął całować ... W pierwsze chwili uniosłam zaskoczoną brew , ale potem ten widok stał się taki właśnie intymny , dwoje ludzi wpatrzonych w siebie mających gdzieś spojrzenia ludzi (niektóre zgorszone) , utknęli na chwilę w świecie "ty i ja" . A ja poczułam się jak intruz obserwując ich ... A w podświadomości zakiełkowała jakaś tęsknota ...