Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pomysłuuuuuuuu

Nie mam pomysłu na wystrój i kolory pokoju dla dzidziusia

Polecane posty

Gość bez pomysłuuuuuuuu

Witajcie. Mam pytanie i mam nadzieję że mi pomożecie. Jestem obecnie w 29 tygodniu ciąży. I będziemy mieć dziewczynkę. Mamy oczywiście pokój przeznaczony dla niej. Z tym że nie wiem na jakie kolory pomalować ściany, jaki kolor mebli i w ogóle. Póki co, jak na razie zamówiłam białe łóżeczko. Nie chcę bawić się kolory różowe, czy symbole z Hello Kitty, bo mnie to nie rajcuje, a bardziej irytuje. Chcę żeby ten pokoik był normalny, neutralny, bo jednak liczę się z tym że może być niespodzianka na porodzie co do płci. Jestem bardzo przezorna pod tym względem. Myślałam o połączeniu kolorów: fioletowo-niebieski (niebieski dlatego że uważam mimo wszystko też za kolor maryjny). Jakie jest Wasze zdanie? Jakie pokoiki mają Wasze córcie? Proszę o pomoc!

Gość mi sie podoba bardzo color ecr
i polaczony z bielą,szaroscia.wyglada po prostu cudnie ,czysto i wg mnie moze byc i dla chlopca i dziewczynki.taki pokoik ma moja siostra i zakochalam sie normalnie w tych barwach.do tego akcenty niebieskie,ale b delikatne

Gość bez pomysłuuuuuuuu
Tylko że mam już w domu takich dużo kolorów - że mąż już zapowiedział że więcej kolorów ecri w domu. I szary też mamy w jednym pomieszczeniu. Ale faktycznie wydaje sie być fajnym pomysłem, a powiedz mi co ma dokładnie w ecri, co w szarości? Obłęd takie myślenie :(.

Gość bez pomysłuuuuuuuu
Jest jeszcze któraś która mi pomoże, doradzi :)? Będę stokrotnie wdzięczna :).

Gość pippi LAN G
fioletowy? zimny strasznie niebieski tez zimny ale juz lepiej jesli pojdziesz w jasne blękity

Gość bez pomysłuuuuuuuu
No właśnie wyszukuję sobie w google "pokój niemowlęcy" albo "pokój dziecięcy" itp. Różne sposoby stosuję żeby trafić w dziesiątkę a jak się znajdzie, to są albo same róże, niebieskie, po prostu takie zimne pokoje :(. Faktycznie macie rację połączenie niebieskiego i fioletowego to nie jest dobry pomysł. Jedynie jakieś jasne odcienie...

Gość w kolorze ecri
siostra ma komode i lozeczko.posciel blekitna delikatna.ogolnie mebelki w tym kolorze

coś link się nie wkleja: wpisz: 'kids room design'albo 'newborn room design' same Ci obrazki wyskoczą

Gość BachBeth
dla dziecka łagodne i nie rzucajace sie . to dzieciak jest najważniejszy, a nie kolory w pokoju. poczytaj, niedojrzała matko o wpływie kolorów na psychikę, zanim zaczniesz wydziwiać.

Gość fufkg
u mnie jedna sciana jest w slonecznym kolorze, reszta biala. na bialych scianach mam kolorowe obrazki 3, lozeczko sosnowe jasne dodatki w czwrwieni, brzoskwiniowy i zielen. pokoj jest przytulny i nie ma rozu :P

Gość bez pomysłuuuuuuuu
Powiem Wam szczerze że fajnymi pomysłami tu rzucacie :). Tylko najgorsze jest to że małż upier*dolił sobie kolor pastelowy różowy :o. I nie wiem jak mu to wybić z głowy :o. Bo ja nie chcę takiego koloru. Dlatego Was pytam, żebyście mi zaproponowały coś naprawdę fajnego, i żebym mogła tym męża przekonać.

Gość rozowy taki oklepany
Przyjelo sieze jak dziewczynka to rozowy a jak chlopak to niebieski. Ja mojego synka ubieram roznokolorowo wiecej jest pomaranczowego i zieleni niz niebieskiego, pokoj ma w kolorze jasnej zieleni stonowanej zolci i szarym ( logo national geographic mnie natchnelo)+ jak bede miec dziewczynke to pokoj zrobie czerwony, mozna ladnie polaczyc z brazem, bezem, ecru czy biela. Marza mi sie czerwone sciany i jasne mebelki

Ja mam pomalowane ściany na żółto, pokój wydaje się bardzo słoneczny. Meble mam jasno zielone.