Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie toleruje delikatnegochamst

Panowie nie piszczie do nas kobiet nie zyczymy sobie arogantów!

Polecane posty

nie ma nas dla was! Kazda szanująca sie kobieta nie pozwoli sobie robić ze swojej psychiki worka treningowego .Zmądrzejecie to możemy porozmawiać w co wątpię. zegnam!

Gość Dragon Casanowa
Ale z Ciebie złośnica.... Przybyłam - burknęłam - walnęłam focha i poszłam w cholere :-)

Gość bukfa
mam slabosc do ostrego jak brzytew jezyczka w swiecie slow wirtualnych, ale z umiarem i taktem.niejaki IMO ma 0.5% ale nie powala. reszta topory neandertalskie

złośnica? Nie dam sobie w kasze dmuchac i wy kobietki powinniście podobnie reagować a nie dac sobie włazić na głowę.Kobiety powinny byc traktowane z szacunkiem jak damy ale nie kazdy men o tym wie, wychowali sie bez kultury, bez ogłady itd

kocham inteligentnych meżczzyn ,takich któzy potrafią fajnie sie zachować to jest ważne dla kazej kobiety :) działa to w obie strony

Gość nieertyuytr5432
którzy! r pożarłam

Gość nieertyuytr5432
Ty dragon syndrom to kazda kobieta ma ,powiedzmy że kazda powinna mieć.Pomiatac sobie mozecie naiwnymi :) panienkami :) Kmiot wyzywa kobiete od kurew:) absolutnie jej nie znajac :D no przeprawszam bardzo !:) ksieżniczką ;) nie jestem i zapewne nie będę :) choć kto wie ;P Faceci weżcie sie w garść

Gość doskonała babaa
a jesli omijasz ksiezniczki to ciekawe na jakie bluzgary ,bałaganiray czy smierdzielki trafiasz ;p?

"Nie ma nas dla was" to typowe stwierdzenie księzniczki... osoby, która urodziła się lub została wychowana w przeświadczeniu, że dla wszystkich facetów w koło ona jest nagrodą. Ma wymagania, humory, zachcianki i określony sposób bycia spełniający właśnie jej obraz księcia z bajki. Najprawdopodobnie poznała ostatnio jegomościa, który okazał się typem znacznie odbiegającym od określonego standardu księcia z bajki. Dlatego uznała, że należy wytłuc lub przy najmniej poobcinać jajka wszystkim kawalerom w królestwie. A co!!!

:))) haha a jakże , nie wszystkim nie wszystkim tylko jednemu dzieki Bogu uuppp przybrał czerń :UUUUU

To szykuje się niezła rzeź niewiniątek... niejednego nieszczęśnika czeka teraz utrata męskości. Ale jak już wszystkich facetów wykastrujesz to pozostaje Ci klasztor i modlitwa... :-)

Gość Na Pal France...........
.

Gość przykre lecz prawdziwe :)
ot cały facet