Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkur.szuru

Moja kochanka chyba mnie zle zrozumiala

Polecane posty

Gość Re re re re
Marianna Twoj romans dlugo trwa?

Gość Re re re re
Opowiedz cos wiecej

Gość marianna87563
Od roku można powiedzieć.

Gość marianna87563
Co tu dużo pisać. Męża nie kocham, ale nie mogę się rozwieść. Kochanek ma konkubinę, z którą jest od ponad 10 lat. Nie wiem czy chciałby się z nią rozstać czy nie.

Gość zołzaaaaaa
Ja mam podobnie, chyba męża nie kocham, raczej większego uczucia do Niego nie żywię... Przykre ale prawdziwe.

Gość Re re re re
Pewnie zabrzmie smiesznie, ale ja swojego meza kocham. Czemu mam romans? Nie wiem. Potrzebowalam odmiany, emocji, zainteresowania. Teraz mam tego az nadto:-) napewno nie zostawilabym meza dla kochanka.

Gość zołzaaaaaa
Ja ze swoim nie znam się dośc dlugo, ale jak mówiłam bardzo intensywnie leci nam wspólnie czas. WYdaje mi się, że czas pokaże co z tego będzie. Nie wiem czy będę w stanie zostawić męża, ale nie ze względu na niego, a dziecko, któremu nie chcę fundować huśtawek gdyby coś nie wyszło. Nie chcę też żyć w ciągłym strachu, i spotykać się po kryjomu. Ale sobie namieszalam, i to na własne życzenie :P

Gość Re re re re
Ja nawet bardzo na wlasne zyczenie:-) sama go zaczepilam i teraz mam:-) Ale nie zaluje, odpowiada mi taki uklad.

Gość zołzaaaaaa
Mi narazie teź odpowiada to, mam od Niego to, czego nie dostaję od męża. Boję się tylko tego, że zacznie mi bardziej zależeć, a jemu się znudzi :P