Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkur.szuru

Moja kochanka chyba mnie zle zrozumiala

Polecane posty

Gość wkur.szuru
nie chce odejsc od zony,za duzo by mnie to kosztowalo,po co, chce poprostu odskoczni,kochanki i tyle

Gość glupia zbycha
moj kochanek tez mnie niestety zle zrozumial mial dzwonic tylko w czasie,gdy jestem w pracy,ale niestety dzwoni,kiedy chce i rozwala mi tym spokoj malzenski

Gość akinomka;)
Ja jestem wpodobnej sytuacji,mam męża,on dziewczyne na szczęście nie żone

Gość akinomka;)
A mój kochanek do tego jest cholernie o mojego męża zazrosny i nawet kontroluje kiedy to robimy;(

Gość kkk_90
Skoro masz żone i nie masz zamiaru od niej odchodzić to jak możesz wymagać zeby kochanka ci się spowiadała nie rozumiem? Jesli to wolna znajomosc i bzykacie sie raz na jakis czas to nie maszprawa byc zazdrosny! Osobiście nie popieram czegoś takiego , ale w tym przypadku to czysty egoizm, myślisz tylko o sobie. Powiedz kochance że to koniec i daj jej ułożyc sobie życie ;/

Gość wkur.szuru
moze jestem troche zazdrosny, ale przeciez jej nie kontroluje,ale ciekawi mnie ot co robi,przeciez moglaby od czasu do czasu powiedziec a nie tajemnicza , taka niedostepna, inaczej sobie ja wyobrazalem

Gość kkk_90
Mam nadzieje że twoja żona tez ma kochanka bo w tym układzie to jakiś dramat.Nie oplaca ci sie odejsc od zony;/ chcesz kochanek i bzykania na boku a ona? biedna żona.. może ona bedzie madrzejsza i sie ROZWIEDZE Z TOBĄ .

Gość wkur.szuru
mnie tez to ciekawi jak czesto kocha sie zmezem, ale nie pytam ja o to, ale ciekaw jestem

Gość wkur.szuru
to nie temat o zone,czytac nie potrafisz?

Gość kkk_90
tragedia jakaś...co za ludzie

Gość makijazystko a
skad wiecie oża żona życzy sobie kochanki

Gość kkk_90
Potrafię czytać i w przeciwieństwie do innych MYŚLEĆ i nawet czuć ale to juz zaawansowany level ;/ jak dla niektórych

Gość wkur.szuru
a kochanka jakby nie chcila nie weszla by w taki uklad

Gość wkur.szuru
chyba jednak nie umiesz, skoro piszesz o zonie, to moja sprawa

Gość kkk_90
No fakt do niczego nie można kogoś zmusić ale to błędne koło jedna z dwóch osób musi z tego zrezygnować bo prędzej czy później prowadzi to do jakiejś katastrofy. Życie w zakłamaniu jest wstrętne.

Gość kkk_90
Twoja sprawa a jednak się nią nie zajmujesz. Tylko sobą.

Gość wkur.szuru
mam zrezygnowac z kochanki jak marzylem o niej od kilku miesiecy,jest szalenie pociagajaca nie zrezygnuje z niej

Gość kkk_90
Skoro jest szalenie pociągająca to może warto się z nią związac na reszte życia i UWOLNIĆ żone i dać jej szanse na nowe szczęście, a nie żyć w fikcji. Pomimo tej nieopłacalności zapewne finansowej, coś za coś.

Gość Heniu
To jedź do Arabii Saudyjskiej harem sobie załóż. Ile kochance płacisz, że wymagasz nie wiadomo czego? Twoja zachłanność sprawi, że pewnego dnia obudzisz się z niczym.

Gość wkur.szuru
moze to i fikcja,ale tak mi wygodnie ,moze i jestem egoista ale zycie mam jedno,dlaczego mam rezygnowac z czegos co mi sprawia przyjemnosc?

Gość wkur.szuru
nie place kochance,niby za co mam jej placic? za sex?przeciez tez ma z tego przyjemnosc

Gość wkur.szuru
jedno co mnie w niej denerwuje to taka niedostepnosc,ze to ja musze pierwszy wyjsc z inicjatywa, myslalem ze jest inna

Gość kkk_90
No ja nie mam nic przeciwko przyjemnością ,trzeba sobie życie umilać owszem, ale są granice. Gdyby wszyscy tak myśleli to bylby horror. Jeśli Ci czegoś brakuje w małżeństwie to może trzeba tego poszukac i sie znajdzie a nie skakac w bok. Może tak i łatwiej ale trzeba jakoś godnie to jedno życie przezyc. W zasadzie nie rozumiem po co sie w ogole żeniłeś? A kochanka.. to i tak poniżej godności być czyjąś dupą na telefon więć wybacz ale jeszcze by tego brakowało żeby błagała i pchała się do łóża. Może ona ma resztki jakiejs godności tylko sie pogubila;/ albo ją omotałeś.

Gość to ci powiem
życzę ci żeby twoja żona miała taki sam problem jak ty, ale oczywiście z kochankiem

Gość głupi ciu.las
myśli ze jak podłapał jakiegoś szmatławca to tamta zaraz poza nim świata nie bedzie widziała. Zarozumiały dupek. Jego sprawa jak jest z żoną,a sam wywala na kafe temat o zdradach.Śmierdziel!!!

Gość num44
kkk_90 żeby myśleć o szukaniu tego, czego brakuje w małżeństwie trzeba nie mieć mózgu między nogami, tylko na swoim miejscu. Poza tym po co się troszczyć o małżeństwo jak można sobie znaleźć szmatkę do stukania. Jeszcze uważasz, że kochanka powinna ci się spowiadać z tego co robi.. a niby po co? ona ma swoje życie, ty swoje i macie własne związki. Ty dla niej jesteś TYLKO "odskocznią", która od czasu do czasu dobiera jej się do majtek.

Gość Martynikkkakaaa
Życzę ci autorze szybkiej śmierci, bo ty kundlu ZWYKŁA SZMATA MĘSKA jesteś !

Twoja kochanka bardzo dobrze Cię zrozumiala!

Gość wkur.szuru
Odezwali sie swieci,najmadrzejsi tak chce nby mi sie spowiadala,ze mna sypia chybama jakies zbowiazania