Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straciłem go???

Sprawdziłem swojego faceta... obraził się ,,na amen"... Doradzicie coś?

Polecane posty

Do autora. PRAWDZIWA MILOSC - cyt. ... milosc cierpliwa jest, laskawa jest,.... nie pamieta zlego,.....milosc wszystko znosi.

WHEDIF - tradycyjnie przynudzasz. - nie przynudzam, tylko czemu WSZYSCY tak piszecie. to tak niepoprawne że aż boli, ja nie robię interpunkcji, tam gdzie trzeba, ale z tym wytrzymać się nie da, zdaje mi się że piszą wtedy o Bogu Napisz nam jak przezylas Twoj "pierwszy raz". To moze byc zabawne.... - nie skakałam jeszcze, nie wiem czy zabawne, może wyreguluje mi adrenalinę na całe życia:D tylko boję się, że mi się linka okręci i zabije:(

Gość straciłem go???
oby tak było.

"oby tak było" - no w sumie wygodnie byłoby tak zginąć:) w przestworzach

Gość straciłem go???
bosa bosa tralala@tlen.pl'; Do autora. PRAWDZIWA MILOSC - cyt. ... milosc cierpliwa jest, laskawa jest,.... nie pamieta zlego,.....milosc wszystko znosi. TEN POST KOMENTOWAŁEM NIE TWÓJ

Gość krwawnik
A czemu Whedif piszesz"Bogu"? O konkretnym chrześcijańskim piszesz? Czemu pomijasz innych, to dyskryminacja :P Serio nie masz już co robić tylko takich rzeczy się czepiasz, wiele osób robi tak z szacunku do tej osoby, bezmyślnie nieco. Według mnie o wiele przyjemniejsza maniera, odwrotnie niż zwracanie się do kogoś bezpośrednio na forum: "Ej, a twoje coś tam dopasowane było?".