Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straciłem go???

Sprawdziłem swojego faceta... obraził się ,,na amen"... Doradzicie coś?

Polecane posty

Gość straciłem go???

Piszę tu bo wydaje mi się, że Kobiety najlepiej mnie zrozumieją. Długo nie mogłem pogodzić się z tym, że jestem gejem. Mam 22 lata ale to mój pierwszy związek mój partner jest 2 lata starszy Brak mi poczucia własnej wartości chociaż mówi mi, że jestem przystojny, że mnie uwielbia mnóstwo komplementów i ciągle pokazuje jak Mu na mnie zależy. Ale ciągle "nie wierzę" że znalazłem upragnioną miłość i że taki facet jak on chce być ze mną. Sprawdziłem go, pisząc z nim na początku naszego związku na portalu dla gejów na którym się poznaliśmy. Teraz już oboje usunęliśmy konta ale dziś siedząc na moim laptopie zobaczył zdjęcie gościa które wstawiłem na ten portal. Była to fotka z internetu, mój facet od razu napisał że jest zajęty. No i nie odzywa się do mnie, mieliśmy spędzić razem weekend. Wiem, że zrobiłem głupotę... chciałbym to jakoś naprawić. Mam nadzieję, że to nie koniec...

Gość qqqqqqqqqqqeeee
no co Ty przejdzie mu :) Zadzwoń i przeproś. Myślę, że to nie koniec ale powód do kłótni tak... powodzenia!!!

Gość straciłem go???
boona czego nie zrozumiałaś?

pewnie dzwoń pisz i nie myśl głupio to nie może być koniec tak od razu? Przez głupotę?

Gość straciłem go???
nie odbiera... jak wychodził to mówił, że jestem niepoważny bo takich rzeczy się nie robi.... jak mogłem mu nie ufać...

Jeśli Ty nie ufasz jemu to jak on ma zaufać tobie? Zaufanie buduje się dając, a nie wymagając i oczekujesz. Musisz zaryzykować, żeby wygrać. Postawić trochę zaufania aby otrzymać je zwrotnie. Sprowokowałeś trochę sam ten problem.

Gość straciłem go???
wiem wiem.... ale chcę to odkręcić

Gość dddddddddddddd
jedź do niego może...

Gość dsdsadsaddd
no czemu nie możesz pojechać co ci szkodzi. szkoda żeby przez taką głupotę związek się rozpadł

Nie wszystko da się "odkręcić". Twoje życie się zmieni jak sam się zmienisz. Nie wystarczy pójść przeprosić. Pytanie co dalej? Co z tego zrozumiałeś i co się zmieni?

Gość straciłem go???
Zrozumiałem i wyciągnąłem wnioski. Naprawdę....

Gość straciłem go???
napisałem... on nie odbiera i nie odpisuje:(

Jeśli napisałeś szczerze, możesz tylko czekać. Nie spamuj i nie naciskaj, jak się mocno naciska to coś może pęknąć :)

Gość straciłem go???
A myślisz, że będzie wszystko ok??? Ty byś wybaczył swojej dziewczynie?

whedif masz coś sensownego do powiedzenia???

Whedif: Taka maniera. Uważam, że tak lepiej trafia do czytelnika. A jeśli sugerujesz, że jestem gejem - to rozczaruję cię - nie jestem :)

Ja mam żonę i znamy się 23 lata. Nie wiem jaka była wasza dokładna sytuacja, nie wiem kto co powiedział, kto co myślał. Wiem tylko, że jak piszesz szczerze, ze skruchą do kogoś - to albo to trafia i ktoś zrozumie albo nie chce prawdy i się nie uda.

*She - jesteś moderatorką tego tematu, że oceniasz kto co w nim może pisać?:-P

autorze mogę zapytać z ciekawości? Sprawa dotyczy gejów i nie jest związana z tematem...:)

Gość straciłem go???
Autor jest gejem. She o co chcesz zapytać???

próbwałeś kiedyś z dziewczyną? Jak to jest być gejem jak się z tym czujesz?:) Jesteś zdeklarowanym gejem czy się ukrywaz? A Twój partner???

Gość straciłem go???
próbwałeś kiedyś z dziewczyną? - tak wiele razy, zmuszałem się do tego Jak to jest być gejem jak się z tym czujesz? - nie mogłem się z tym pogodzić ale odkąd mam faceta jest już lepiej, przede wszystkim jestem szczęśliwy w związku Jesteś zdeklarowanym gejem czy się ukrywaz? A Twój partner??? - obaj się z tym nie obnosimy

Gość straciłem go???
Ja mam żonę i znamy się 23 lata. Nie wiem jaka była wasza dokładna sytuacja, nie wiem kto co powiedział, kto co myślał. Wiem tylko, że jak piszesz szczerze, ze skruchą do kogoś - to albo to trafia i ktoś zrozumie albo nie chce prawdy i się nie uda. Napisałem tak jak mówiłeś....

WHEDIF - tradycyjnie przynudzasz. Napisz nam jak przezylas Twoj "pierwszy raz". To moze byc zabawne....