Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie o takich hh

Co myślicie o ludziach, którzy kradną w sklepach ? Ukradliście coś kiedyś ?

Polecane posty

Gość co myslicie o takich hh

Ja mam znajomą z uczelni, ktora kradnie ciuchy bo jej chyba szkoda kasy, nie zyje w biedzie...raz ją zlapali ale udalo sie, zaplacila za towar , dala w łape ochroniarzowi i ją puscil , po cichu bez policji. Ja ukradłam tylko raz ,w sklepie ktory zwal sie kiedys BILLA, bylam w obcym miescie, wydalam kase na pociag i mialam w portfelu tylko 11 groszy, mialam 18 lat, bylam bardzo glodna, zoladek z bolu bolał :O a do odjazdu 6 godzin... udalo mi sie ukrasc suszone morele, czekolade i jakiegos batona :/

Gość ghhgyf
ja kradne...ale z biedy,glownie jedzenie.

Gość gjtndfhnnj
w Biedronce strasznie kradną , kiedys ci ludzie chodzi do realow i carrefourow a teraz do biedy , łatwo stamtad cos wyniesc

Gość Majk Oltfilt
o billa, prawie jak biedrona :P we wiedniu kupowałem tam piwko i coś na drogę, nawet gdzieś torba mi została :P ale żeby tak kraść, a fuj, wstyd to kraść i z dupy spaść.

Gość gjtndfhnnj
a co o nich mysle? o tych, ktorzy kradną ubrania to zwyczajni złodzieje i łajzy, najczesciej małolaty które mają smartfona za 2000złotych a kradną bluzke za 50 no żenada, paniusie ktore kradną dla adrenaliny :O Co innego jesli ktos kradnie jedzenie, to jestem w stanie zrozumiec, tez bym pewnie kradla jakbym nie miala co jesc

Gość gjtndfhnnj
lepiej chyba kraść żarcie niz zostać prostytutką :D tak mysle, jak nisko trzeba upasc by dawac dupy za kase :O fuuj

Gość zołzencja
najpierw obcinalabym po palcu za kazda kradziesz. za trzecim razem dlon

Gość Jak ktoś ukradnie bułke
bo umiera z głodu no to powiedzmy że jeszcze można jakoś zrozumiec, ale pracowalam w sklepie z butami i kradły wypindrzone paniusie, a później my musiałyśmy za to płacić z własnej kieszeni - takie bym rozszarpała na strzępy.

pomijając przypadki takei jak twój (tj. brak pieniędzy na jedzenie), to nie rozumiem takiego zachowania i uważam za żałosne i żenujące. Tak robią pasożyty i ludzie bez honoru.

Gość Kradzież z głodu
można jeszcze wytłumaczyć. Ale ludzie którzy nie są w ciężkiej sytuacji i kradną powinni się wstydzić. Ostatnio będąc na zakupach w Lidlu widziałam dwie panienki z wózkiem dziecięcym. Myślałam że jest tam dziecko. Przy kasie obie brały zakupy za niecałe 6zł. Nagle wybiegł ochroniarz z socjala i kazał pokazać co mają w wózku. Były tam zakupy wartości 150zł. Wezwał policję a one po przyjęciu mandatu powiedziały że to były zakupy na zamówienie , one kradły i sprzedawały. To jest dopiero patologia społeczna.

Gość tak kradnij kradnij!!
kradnijcie , ja juz jedna elegancką babkę obwieszoną złociskiem udupiłam :D z maja studentką nie mogłysmy zaciagnąc jej siła do pomieszczenia :) ale policja sobie poradziła

Gość okkiłkaaa
Pięknie. A tak wyzywacie ludzi w temacie "mój chłopak siedzi w więzieniu' od patologii itp a sami nielepsi

Gość tak kradnij kradnij!!
wydupce cie udupce i wyrucham

Gość codziennie 3 osoby
kradną najwieksze paniule , w sumie nie am reguły ,,kto , przytrafiła i sie nauczycielka :D

Gość gdhggyy789
ale debilne wytłumaczenie. brzuszek ją bolał, bidulkę, i nie mogła 6 GODZIN wytrzymać bez żarcia. strach się bać: jakby ktoś utknął z tobą na zadupiu, odcięci od swiata i żarcia na 24 godziny, to pewnie już po 12 godzinach musiałby się pożegnać z nogami, bo ty musisz zjeść :D

Gość kjbjbj
mi sie zdrarzylo pare razy. Kiedys mialam bulimie, mieszkalam pod londynem. w supermarkecie bralam rgaliki albo inne drozdzowki i jadlam , oczywiscie dyskretnie. pare razy tez zdarzylo sie, ze wzieam do domu. Majac 13 lat kradlam z kolezankami koraliki, bransoletki z drogerii. niie jestem z siebie dumna

Gość karolinna z kiellc
ale hipokrytki tłumaczą jakieś łąjzy co kradnę żarcie a potepiają tych co kradną ubrania. Co to za różnica co sie kradnie, kradzież to kradzież! I nic jej nie uysprawiedliwia, a pierdolenie ze musi zjeść bułke bo umrze z głodu jest po prostu jeszcze bardziej żałosne niż kradzież dla przyjemności. Z głodu sie nie umiera po kilku dniach a bułka przed śmiercią nie uratuje. A jak ci burczy w żołądku do se kamieni tam napchaj a nie wyciągasz łape po cudze złodziejko!

Gość kjbjbj
tak radnij kradnij- w jakimto bylo sklepie , co probowala ukrasc ta kobieta? ja kiedys w river island przymierzalam torebki. byla zima, mialam duza kurtke. Wychodzac zapipczalo. Podlecialy ekspedientki. otworzylam torebke, pokazalm siatki i nic. jie mailam pojecia o co chodzi. mowi jedna-moze ma pani cos pod kurtka - ja mowie no raczej nie, ale sprawdzilami sie okazalo ze zostala na mnie mala torebka...ale mi bylo wstyd!!! nie probowalam jej ukresc po prostu o niej zapomnialam :) kiedys z innego sklepuwynioslam szalik..niebylo bramek, szlam szlam przez miasto i nagle zorientowalam sie ze mam ten szai, szybko wrocilam i dyskretnie odwiesilam go na miejsce.

Gość cndjmncs
zapomniałam zdjąc torebkę hahah dobrze ze nie zapomniałaś wziąc swojej

Gość kjbjbj
tamta nalozylam bo przymiezralam ja bez kurtki a potem nalozylam kurtke i zalozylam swoja. a tamta byla mala i przepasna...a ja z kolei jestem z natury rozstrzepana i nie takie kawaly odwalalm w zyciu..

Gość kjbjbj
przymierzałam tez kiedyś bluzke a potem zapomniałam jej zdjąć i nałożylam na nią swoją bluzke a potem kurtke, wczesniej odczepiłam od tej bluzki metke więc sie nie wydało ze taka zapominalska jestem bo przeszłam przez bramki niezauważona

Gość prawik kolo trzydziestki
jak już bym miał kraść to kradłbym prezerwatywy i sprzedawał znajomym ruchaczom za pół ceny