Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukany randkowicz

Wczoraj byłem na randce. Nieudanej... dziewczyna mnie oszukała, dała inną fotke

Polecane posty

Gość oszukany randkowicz

Albo mocno nieaktualną albo czyjąs ( to bardziej prawdopodobne), po prostu zupelnie inne rysy twarzy, budowa ciała :/ mslala chyba ze nie zauwaze... poza tym do dupy bylo, typowy pustak, glupio sie usmiecha, malo mowi a jesli juz to durnoty , najgorsze ze chce sie znow spotkac....zamilkne, zrozumie ze nic z tego. Dlaczego oszukujecie?

Gość nom nom nom
dlatego bo jestescie glupimi palantami

Gość ghfjhgj
co druga kobieta na portalach oszukuje, daje fotki sprzed 5 lat z wakacji gdzie byla opalona, szczupla i atrakcyjna albo przerobione na maxa w photoshopie- TAK one tez potrafią z tego korzystac, czasami bardzo dobrze :O

Gość mogę spytać
o czym rozmawialiście? chcę wiedzieć co dla facetów oznacza opowiadanie "durnot"

Gość vvvvvvvvv*
na powno powiedziala, ze jest niezlym ciachem, mega przystojniakiem co oczywiscie bylo rowne durnocie:D

bądź mężczyzną, a nie p***ą, chciałbyś być zbyty milczeniem? dzwonisz, mówisz - sorry, lala ale nie jesteś w moim typie. ciao, bambino. tyle w temacie

Masz wymagania ale sam nie potrafisz sie zachowac. Popieram czy wrecz proponuje abys napisal otwarcie -dzieki za spotkanie ale oczekiwalem czegos (kogos) innego. Zycze ci wszystkiego dobrego. Pa. Wtedy dziewczyna nie bedzie tu zakladac topikow "spotkalam sie i bylo bardzo sympatycznie a teraz sie nie odzywa, czy ktos juz tak mial" Pokaz klase!

Gość taksepatrzei gapie
Zycze ci wszystkiego dobrego. Pa." v olll jeeeeeee, tylko nie zapomnij o PA :D