Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpingg....

Niebieskie Paliwo!!!

Polecane posty

Gość helpingg....

Tak jak zwykle dostałam od kumpla rope (zawsze załatwia ją taniej). Ale jak ją dziś wlewałam to miała niebieskawy odcień. Co to oznacza? Różni się czymś od zwykłej ropy?

Gość gfrewtgfwewre
Zgłoszone na policje.

Gość helpingg....
No fajnie, tylko że on tego nie załatwia na lewo wiec powodzenia. Ponawiam pytanie

Gość roladinia
chyba jakaś mieszanka , silnik jak człowiek musi dobrze zjeść by pracować jak zaczniesz go zatruwać to stanie .

Gość helpingg....
Na jedyn z for znalazłam takie cos "To jest ropa do lokomotyw, kutrów rybackich i ew. maszyn budowalnych. Ma tańszą akcyzę i dlatego jest tańsza. Samochody normalnie na niej jeżdzą choć teoretycznie powinna być gorszej jakości." Chodzi tylko o gorszą jakosć?

Gość helpingg....
Na kolejnym forum "W niemczech, Holandii, Belgii itd. ropa ma kolor morza ! piękny zielonkawo - turkusowy kolor. I samochód jakoś ciszej chodzi i lepiej się zbiera, mnie pali ... W naszym kraju jest tragedia jeśli chodzi o paliwo ! Wogóle jest tragedia !" Kurde, te wypowiedzi są ze sobą sprzeczne....

Gość gfrewtgfwewre
Myślisz, że możesz lać co chcesz do swojego klekota? :D Haha, naiwna ty. Policja już cię namierza.:classic_cool:

Gość akcyza jak akcyza
ale lanie oleju opałowego czy ropu do maszyn do nowych samochodów z silnikami diesla, szczególnie TDI, może się skończyć poważną awaria

Gość Jurek11
www.darmowekilometry.pl polecam zapoznać się z tą oto stronką jeśli poszukujecie rozwiązań codo ekonomiki jazdy i oszczędności na paliwie. Bardzo dobrze opisane sposoby na mniej wydatkową jazdę :)