Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brak mi słów do tego 24

Chodzi mi o kobiety które zostały same z dzieckiem....wysłucham zdania innych...

Polecane posty

Dokładnie mam na myśli to że zostały same z dzieckiem bo albo facet ich zostawił albo odszedł do innej albo chciał tylko spędzić noc a jak się okazał że na świat małe dziecko przyszło to daję nogę . I ten wasz zasrany przystojny idealny Książę z Bajki okazuję się Czarnym Rycerzem a wy nie dość że los was w dupę dał i same nie jesteście nie wiadomo jakie to szukacie z powrotem Bóg wie kogo kolejnego ideała i macie dalej wymagania nie wiadomo jakie mimo że macie zobowiązania i wgl.......Szczerz to jest chore wdł mnie.

Same się o to prosicie a potem że facet to świnia że tylko na seksie mu zależy itp a to wina nie tylko po jednej stronie leży.

Naiwne i egoistki na dodatek.

Gość bzduryyy mam kilka
kolezanek po tzw przejsciach same wychowuja dzieci lub dziecko żadna nie rzuca sie w wir poszukiwan zeby sobie cos udowodnic skupiaja sie na tym zeby dzeckiem sie zając po trudnym zwiazku tylko stuknieta odrazu szuka zastepcy poprzednika głupie prowo

Gość Testosteron 26
Ja jestem takiego zdania że żeby nie utrudniać sobie życia to najlepiej nie uganiać się za żadnymi tzw. matkami polkami z dziećmi , rozwódkami i gówniarami poniżej dwudziestego roku życia . PEACE

Gość Właśnie piję Żubra
Z tym gówniarami i osobami poniżej 20 roku życia to się zgodzę a co do tych rozwódek i z dziećmi to kwestia dogadania się i dopasowania.

Gość trzymaj sie od nich z daleka
i po temacie sa wolne głupi TOP

Gość barnej
To wolny kraj - one mogą mieć wymagania - jak każdy. Część z nich znajduje facetów gotowych być z nią i jej "bagażem" (nie tylko o dziecko mi chodzi. Ja wychodzę z założenia, że nigdy kobiety z dzieckiem. Po co mi to?

Gość kiskakiikk
Brak mi słów do tego 24- to tak samo co z tymi biednymi facetami od ktorych ku rwy biorą alimenty na dzieci, bo niby sie zabezpieczali a tu nagle dzidzius i facet narzeka ze placic nie bedzie... rozwiazanie obu tych problemow jest proste- ruchac sie tylko z tą/tym z którym wyobrazasz sobie mieć dziecko a innych palcem nie ruszaj!!

Gość Mam dwa Mercedesy
Też się tak przejmowałem jak ty - a teraz pierdolę to ma się trafić to trafi nie to nie .. Ja mam tak że sobie poradzę w życiu i sam .

Gość Hart 1000
Bo są głupie - jak by były normalne to facet by ich nie zostawił .

Gość Nigdy nie szukałam ideału
wizualnego, bo nie to mnie przyciąga do płci przeciwnej. Ojciec mojego dziecka też nie był modelem, niby wartościowy człowiek, chodził do kościoła itd. A jak zaszłam w ciążę, to mnie zostawił. Ot zycie. Teraz nie szukam wcale, boję się kolejnego rozpadu związku ponieważ dziecko może się do tego kogoś przyzwyczaić i znów dostać cios. Postanowiłam poszukać szczęścia jak dziecko będzie już niezależne emocjonalnie.

Gość Wczoraj wróciłem z Monachium
Kobiety narzekają na mężczyzn - faceci na kobiety . A nikt nie jest idealny .

Gość Brunet Z charakterem
Tylko że ona na siłę tego księcia królewicza na białym rumaku szukają . I najlepiej z nowym autem własnym domem i to nie byle jakim przy kasie i przystojnego jak model .

Nie wychodzę nie mam gdzie i z kim

Miały pecha i tyle:classic_cool: za złe wybory odpowiada każdy :classic_cool:

Miały pecha i dalej mają wymagania jak jakieś córki biznesmena z Warszawy o wyglądzie Mis Univers .

Brak mi słów do tego 24 = TMT, Faih Hope Glory, BMI i w ogóle to ten psychopata Tomek z Sopotu !!! Poczytajcie co ten debil pisze :o

Gość Wrzask Berserkera
Chyba na głowę upadłeś żeby za rozwódki z dziećmi się brać .

Gość Boys z polski
Jak one za młodu mają pojebane we łbie to i puzniej się nie zmienią .

Gość znam taką
jedna chodziłem z nią do szkoły teraz ma 26 lat i dwójkę dzieci każde z innym, a jest z facetem jeszcze innym :P

Gość Boys z polski
Heh...to dobra jest artystka . Dwójka dzieci każde z innym a z innym jest...a potem się dziwią że faceci ich nie szanują

Gość mnie tez zostawił,
jasnwe, gdyby sie wyskrobały i jako cnotliwe wyszły za maż to cud-malina, co nie prostaczki? A ze stara się jak może żeby zastąpić dziecku i matkę i ojca to już be. Do związku i dziecka trzeba dwojga prymitywna gównażerio,. Dziecko to nie kukułcze jajo