Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaszub GA

Czy ona mnie olała - czy tak mam to zrozumieć ;((( kto może niech przeczyta

Polecane posty

Gość Kaszub GA

Chodzi o kobietę którą poznałem przez internet dwa lata starsza , z dwójką małych dzieci i co mieszkamy od siebie 40 km . pisaliśmy przez dwa dni na gg że chcemy się spotkać i umówiliśmy termin na 8 marca no i ok . Do czasu aż przed wczoraj wieczorem pisaliśmy na gg i zapytałem czy chce pogadać no i mówiła że chcę i zapytała czy na skype a ja na to że nie mam skype no i powiedziałem czy nie może być na tel i powiedziała że tak ....i dałem jej nr tel żeby puściła sygnał a ja zadzwonię i wyłączyłem gg i ona ani nie zadzwoniła ani wczoraj nie było jej na gg (chyba) bo jak napisałem to nic ale często na nie widoku jest i dziś napisałem i tez nic ....;/;/;/;/ wgl co to ma być za zachowanie...coś nagłego się stało bo chyba by mnie nie olała za nic ;/

spokojnie,moze cos pochrzanila z numerem.niepotrzebnie od razu gg wylaczyles.dzis pewnie bedzie szukala kontaktu.

Gość Kaszub GA
A jak się dziś i jutro nie odezwie to olała - bo innego wyjścia to chyba nie ma . Nie dziwił bym się małolacie 17 lat ale kobiecie w wieku 25 lat z dzieckiem . Kupy się coś to nie trzyma .

Gość a może dziecko któreś chore
i to ważniejsze zajać się nim niż gadać z tobą :)

Gość Kaszub GA
Dziecko zachorowało - i co przed dwa dni żeby się słowem nawet nie odezwać i nie dać znaku życia........

W necie takie numery to normalka. Zresztą nie napalaj się jak nie masz wielu spotkań z dzidewczyna, a i wtedy nic nie wiadomo.

Gość a może dziecko któreś chore
widać, że sam dzieci nie masz :) Bo inaczej wiedziałbyś, ze to możliwe

Gość Kaszub GA
Albo to moja wina - może nie powinienem sobie zawracać głowy rozwódkami i z dziećmi...........po prostu nie utrudniać życia..

Gość milenka kradujka
na pewno cie nie olala tylko miala pelna buzie i nie zadzwonila

Gość czy ty jakis desperat
jestes czy opozniony umyslow?o? zeby z samotna matka z 2 bachorow cudzych sie spotykac? i angazowac? taka jest najwyzej do poruchania i papa, nie bierz sobie na glowe nieswoich bachorow!!

no jeszcze lepiej, rozwodka... naprawde marzys o tym, zeby po twoim domu smigal obcy facet, a 2 bachory mowily :"nie mozesz mi niczego kazac, nie jestes moim ojcem" ?OTRZASNIJ SIE I DAJ SOBIE Z NIA SPOKOJ.

poza tym, taka mamusia zawsze szuka sponsora dla dzieciorow. nie badz naiwny, zapomnij o tym spotkaniu, skasuj jej dane i tyle

Gość Kaszub GA
Nie desperat nie jestem

Gość I love Playstation 4
A może Internet jej nie działa.....no ale z drugiej strony to by mogła sms napisać jak numer dałeś . Podejrzana sprawa .

no chyba jestes skoro zadajesz sie z kobieta nawet nie drugiej, ale trzeciej kategori i. nie dosc, ze starsza, ze rozwodka i to w wieku 25 lat, to jeszcze bachor. i to nie jeden, ale dwa. na dodatek, nie ona za toba lata, tylko ty za nia. wolny bez zobowiazan, bachorow, rozwodow, mlodszy. jak nazwac kogos taikego?

Gość Kaszub GA
Nie wiem o co ci chodziło ale ok - to ja latam za nią

chodzilo mi o to, ze ona jest kobieta trzeciego sortu. a ty mimo, ze jestes wolny, bez zobowiazan i obciazen z przeszlosci, biegasz za gownem jakby to bylo zloto. albo jestes prawiczkiem albo innym desperatem. nie ma innego wyjasnienia

Gość Kaszub GA
a co to za gówno ma znaczenie czy prawiczek czy nie....każdy kiedyś nim był

a jednak, bingo . prawik. normalny by sie nie ugania llza taka

Gość Kaszub GA
Gówno to ma do rzeczy i gówno komu do tego.

Gość Ritz
Dobrze radzę, olej temat. Nie warto pchać się w krótkie romanse z rozwódkami. Na początku się wydaje, że to tylko sex bez zobowiązań, co po obu stronach odpowiada, ale po pewnym czasie ona próbuje zbałamucić żeby wejść w związek i z nią po prostu dzielić życie. O kasie nie wspomnę. Jeśli później nadchodzi czas, gdy stara się o twoją reakcję na 2 dziecko, jest to kolejny krok, który może sprawić jedynie kłopoty, jeśli wiesz, że nie chcesz z nią być na stałe. Nie twierdze, bo może to być udany związek, ale można rozważyć też porażkę, że po czasie może się wypnie i możesz skończyć na alimentach. Jeśli taka kobieta poczuje wtedy odrzucenie zanim do tego dojdzie, co wymieniłem wcześniej, to jest najgorsze, co może być. Prowadzi spisek i zemstę i przez taką kobietę możesz dużo stracić. Ja straciłem bardzo dobra pracę, bo psuła moja opinie. Wiedziałem, że to trzeba było zrobić i jestem zadowolony, bo jak pomyślę, że mogło być znacznie gorzej i wpadłbym w alimenty gdybym jej dziecko zrobił. Teraz mam inną prace i dziewczynę bez bagażu i jest mi z tym lepiej niż bym miał myśleć, że mam syna na utrzymaniu obcego faceta albo, co bądź alimenty do płacenia. Więc zdecyduj sam, co robić, ale powiem, że zależy od kobiety i przede wszystkim tego czy decydujesz się być ojcem nie twojego dziecka.

Gość Don Góral
Lepiej poszukaj taką co nie ma zobowiązań żadnych .

Gość Kaszub GA
Tylko że wiesz - ciężko w tych czasach kogoś mieć jak przystojny nie jesteś..

Gość Kaszub GA
To mam latać za głupimi gówniarami w wieku 16 17 lat ??

To już nie ma nic między nastolatkami a starymi i dzieciatymi? Zabójcza logika, chłopcze.

Gość Kaszub GA
a ty jak byś zrobił ....też pewnie byś nie latał za 17 latkami

Gość Kaszub GA
Ok ..ale takie poniżej 20 lat i poniżej 18 lat to też chyba nie odpowiednia osoba do stałego związku dla kogos kto ma 23 ?

Gość Ritz
Określenie głupimi gówniarami w wieku 16, 17 lat nie należy do stosownych kolego. To jest środowisko dziewcząt, które jeszcze dorastają i kształtują własne doświadczenia gdzie niekiedy w wieku od 20+ zaczynają dopiero poważniej myśleć. Oczywiście to zależy od dziewczyny. W twoim przypadku jest podobnie i możliwe, że kobieta 25 z Twojego kontaktu pomyślała w taki sam sposób o Tobie podobnymi kategoriami jak Ty myślisz o dziewczynach 16 17. Musisz albo poczekać aż 16 17 dorosną i nadejdzie czas, gdy zaczną w Tobie widzieć materiał na jej faceta albo wytrwale szukać dziewczyny, która myśli Twoimi kategoriami lub porostu zwyczajnie do tego dorosnąć. Dodam, że jeśli energia Cię rozpiera i myślisz fiutem zamiast głową, to skorzystaj z agencji towarzyskiej.