iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 2, 2013 jestem nikim i do niczego się nie nadaję, nie wiem po co jestem na tym świecie, jeśli nie mam tutaj nic do zrobienia to po co zostałem na ten świat przywołany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mezczyzna anonim Napisano Marzec 2, 2013 po to żebyś sie zesrał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Marzec 2, 2013 ludzie, czemu nie rozumiecie, że Wy sami nadajecie sens życiu. nikt Ci nie będzie kazał, mówił jak masz żyć (chyba że rodzice do któregoś r.ż.) ale też w ograniczonym zakresie. nie ma czegoś takiego jak przeznaczenie do bycia kimś konkretnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość in the dark forest Napisano Marzec 2, 2013 bo Twoi rodzice chcieli mieć dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mezczyzna anonim Napisano Marzec 2, 2013 wypierdalaj stąd pizdo jebana bo toba sie rzygać juz chce na tym forum,idz obojetnie gdzie,najlepiej w chuj i nie wracaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 2, 2013 whedif nie prawda, ktoś przychodzi na ten świat bo ma coś do zrobienia, jeśli nie ma nic do zrobienia to umiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mezczyzna anonim Napisano Marzec 2, 2013 do whedif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Marzec 2, 2013 mezczyzna anonim - co tam, kotku? "whedif nie prawda, ktoś przychodzi na ten świat bo ma coś do zrobienia, jeśli nie ma nic do zrobienia to umiera " - a skąd ta pewność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość in the dark forest Napisano Marzec 2, 2013 ma coś do zrobienia?? czyli skoro żyjesz to masz coś do zrobienia czego jeszcze nie zrobiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 2, 2013 wszystko zrobiłem co miałem zrobić, teraz czekam na koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość in the dark forest Napisano Marzec 2, 2013 a tym wszystkim co zrobiłeś jest co ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdfnbfd Napisano Marzec 2, 2013 popieram mężczyznę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 2, 2013 to co do tej pory zrobiłem i uważam że już nic nie muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość in the dark forest Napisano Marzec 2, 2013 no to dużo zrobiłeś, czyli nic konkretnego zapewne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Marzec 2, 2013 asdfnbfd - to nie jest mężczyzna, on się tylko tak podpisał, to jakiś sfrustrowany głąb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość InteligentnyMateusz Napisano Marzec 2, 2013 @iWannaKillMyselfCuzIAMalone Idź do lasu usiądź na pniaczku i pomyśl po co tu jesteś. Myślę, że w końcu znajdziesz odpowiedź lub też sama Ci się nasunie do głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 2, 2013 bo nie mam ochoty nic robić bo jest to bezcelowe, ktoś kto potrafi coś może coś robić, muzyk jakiś bo to po nim zostanie, a po mnie nic nie zostanie, na niczym się nie znam, i tak uważam że o 10 lat za długo już żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość człowiek w futerale Napisano Marzec 2, 2013 masz rację,przy tobie nikt nie poczuje sie mężczyzną,jak cie wywłoko jebana widze na forum to staję się zwykła męską ciotą,jakos tak dziwnie negatywnie działasz,szkoda że nie chcesz stąd wypierdalać bo to tak jakby ktoś syf z rury usunął i zaczeła woda lecieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość człowiek w futerale Napisano Marzec 2, 2013 do whedif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość in the dark forest Napisano Marzec 2, 2013 a ile masz lat?? chyba nie 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ula której ukradli nick Napisano Marzec 2, 2013 a mało to jest do zrobienia na świecie ? mało potrzebujących ? azyl dla psów , pomoc w sierocińcu ? człowiek musi czuć się potrzebny ,ważny , a niesienie pomocy bezbronnym to poczucie zapewnia ,do tego uwalnia ogromne pokłady empati :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 2, 2013 trochę więcej, ale i tak uważam, że o te trochę za dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 2, 2013 tak, sobie nie potrafię pomóc to jak mam komuś pomagać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ula której ukradli nick Napisano Marzec 2, 2013 ja muszę żyć ,nie mogę tak po prostu sobie zeżreć pół kg lekarstw i popić wódą , "moje" zwierzęta by tego nie zniosły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość człowiek w futerale Napisano Marzec 2, 2013 jezuniu. ale fajnie zeszmacić kobietę na forum:) aż się spuściłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość in the dark forest Napisano Marzec 2, 2013 pomagając komuś możesz odnaleźć siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Marzec 2, 2013 "przy tobie nikt nie poczuje sie mężczyzną," aż tak zawstydziłam jakiegoś dresa z gównem w paszczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Marzec 2, 2013 ja też bym chciała być wolontariuszką w schronisku. bo do ludzi nie mam takiej wrażliwości:( to i pożytku by ze mnie nie mieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 2, 2013 a z czego będę żył jak będę komuś innemu pomagał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 2, 2013 tak piszecie z tym pomaganie komuś jakby pieniądze nie istniały, nie trzeba by było pracować, jedzenie by leżało na ziemi i każdy by miał dach nad głową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach