Gość in the dark forest Napisano Marzec 2, 2013 można pracować i pomagać, ale wydaje mi się że powinieneś zacząć od siebie, bo możesz potrzebujących pesymizmem zarazić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Marzec 2, 2013 Twoim problemem jest po prostu brak pracy. takiej z pieniędzmi. sensownej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo rodzice chcieli mieć Napisano Marzec 2, 2013 dziecko,nie zastanawiając się za bardzo po co i w jakich okolicznościach,trudno mieć żal do twoich rodziców,bo takie obyczaje kiedyś były,że po prostu ma się dzieci,ale straszne jest,że niektórzy dalej patrzą tak patrzą na rzeczywistość,zrobię sobie dziecko,żeby po prostu było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 2, 2013 nie potrafię, tak ciężko to zrozumieć, może ja potrzebuję pomocy? ja mam sobie sam pomóc a komuś innemu też ja mam pomagać, szkoda słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo rodzice chcieli mieć Napisano Marzec 2, 2013 ludzie już teoretycznie dorośli,z bólem i z trudem wiedzą co właściwie dalej z sobą,to może być straszny problem,co z sobą zrobią,ci tak sobie zrobieni obecnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość in the dark forest Napisano Marzec 2, 2013 jaki masz problem?? to że uważasz że jesteś nikim i się do niczego nie nadajesz z czegoś chyba wynika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 2, 2013 chociażby z pracy, jak bym był kimś i coś umiał to bym miał pracę i bym w niej dobrze zarabiał a jeśli mnie w pracy nie doceniają to znaczy że nic nie potrafię i jestem nikim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość in the dark forest Napisano Marzec 2, 2013 no tak bo tylko Ty jesteś niedoceniany przez pracodawcę, LITOŚCI, na tym się świat nie kończy. Poza tym jak będziesz się tak dołować to w końcu w to uwierzysz że jesteś beznadziejny. Chociaż wydaje mi się jednak że Ty już w to wierzysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 2, 2013 nikt mnie nie kocha, więc nawet nie mam dla kogo się starać by coś zmienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość in the dark forest Napisano Marzec 2, 2013 Mnie też nikt nie kocha, i nie jest fajnie jak sama zasypiam, ale co na to poradzę. Poza tym ja jestem w oczach facetów na straconej pozycji, jest niewielki % facetów którym się podobają takie dziewczyny jak ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 2, 2013 ja też dla kobiet jestem nikim, i nie mam zamiaru się spierać kto ma gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość in the dark forest Napisano Marzec 2, 2013 nie chcę się spierać, przedstawiłam po prostu moją sytuację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANTONIM Napisano Marzec 2, 2013 whedif chciałabyś być wolontariuszką w schronisku dlas zwierząt , a czemu nie jesteś ? tam nie trzeba ośmiu języjków obcych pełnej dyspozycyjności , 10 last dośw i prawa jazdy T i C :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość insert delete Napisano Marzec 2, 2013 właśnie jak to jest z tym wolentariatem ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach