Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczander

Czuje się podwójnie podle że jestem 21 letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość prawiczander

Starsi prawiczkowie są od dawna w tyle z doświadczniem w związkach i seksie a ja jestem właśnie wyprzedzany w tej materii przez swoich rówieśników. Ta świadomość sprawia że czuje się podwójnie podle. Nie dość że nic się nie dzieje spektakularnego w moim życiu to jeszcze staje się zacofany względem reszty.

Gość taki jeden facet 28
... nic nie dzieje się samo kolego. Zacznij sobie tworzyć ciekawe życie

Gość taki jeden facet 28
ja pierdolę koleś jak Cie to boli to sie zacznij umawiać na randki i tyle

Gość prawiczander
To nie jest wyścig, po prostu bym chciał tak jak oni, by zachodziła ta naturalna kolej rzeczy. A co do randek to jest pewien problem. Dziewczyny z byłego liceum nie chcą mieć ze mną nic wspólnego a jakiejś obcej która by mi się podobała to jeszcze nie spotkałem by była wolna i tymbardziej dała mi numer do siebie. A przecież nie poświęce całego dnia i całego życia na stanie w mieście i zaczepianie kogo popadnie.

Gość taki jeden facet 28
..a dlaczego nie chcą mieć z toba nic wspolnego?

Gość prawiczander
Bo się im bardzo narzucałem ze wspomnianą randką. Nie wiem czy jest do nich jakiś powrót, ja bym chciał w każdym razie.

Gość prawiczander
Masz czekać, kiedyś kogoś poznasz, bo to wynika z rachunku prawdopodobieństwa. A przez ten czas założę 150 tematów pn. Mam 21 lat i nigdy nie miałem dziewczyny.

Gość mam tyle samo lat co Ty
i też jestem prawiczkiem. Wiem doskonale, że już nie mam szans u kobiet bo one wymagają jak nakwiększego doświadczenia i nie bycia prawiczkiem już po 17 czy 18 urodzinach.

Gość prawiczander
A mi nie zależy na wielu kobietach. Myślę o jednej w tej chwili.

Gość lnjupgwjtjwmjt
Autorzyno,aż dziw bierze,żeś się jeszcze bucu nie powiesił:D,na co ty czekasz :D

No a inni mogą ruchać połowę kobiet. W dużej mierze jesteśmy prawikami, bo jesteśmy romantykami i chcemy wielkiej miłości.

Gość Będąc prawiczkiem w tym wieku
zostaje Ci tylko prostytutka. Niestety ale takie są czasy, że kobiety nie akceptują bycia prawiczkiem powyżej 20 lat. Zostaniesz conajmniej wyśmiany przez kobietę. Wiem to po sobie. Pierwszy raz musiałem przeżyć z prostytutką w wieku 22 lat. Nie chciałem ale byłem i jestem świadomy, że w takim wieku bez doświadczenia nie mam najmniejszych szans u jakiejkolwiek kobiety czy dziewczyny.

Gość prawiczander
Jak to nie akceptują, muszą zaakceptować. Myślę że nie będzie tak źle. To nie moja wina że jestem prawikiem.

Gość no właśnie..
j.w 🖐️

Gość typowy prawik zwala wszystko
na inncy. tzn przyczyny swojego nieudacznictwa :o a potem się taki dziwi że sam jest..

Gość prawiczander
Zacznijmy od tego że ja pochodzę z rozbitej rodziny. Ja całe życie mam pod górkę, całe moje życie to pasmo porażek i oczywiście muszę być jeszcze prawikiem.

Gość ale pierdolicie bzdury
jest pełno prawiczków w takim wieku i jakoś potem się rozprawiczają i żyją, ale aż mi szkoda klawiatury na wdawanie się w gadki jak widzę wasze podejście :o

Ja też pochodzę z rozbitej rodziny i co z tego ? Jakoś sobie życie układam i nie narzekam. Widocznie nie masz za gorsz determinacji w niczym, pewnie też masz beznadziejna pracę albo wgl nie pracujesz

Bardzo dobrze, zwal wszystko na innych... czy jak w szkole dostawałeś pałę to też obwiniałeś za to kolegów ?

Trenuj pewnośc siebie i umiejetnosc rozmowy. Jak wychodzisz do sklepu, w autobusie, tramwaju itd. wszedzie. Jakies zajecia jezykowe, gdzie sa dziewczyny. Plkus do tego umiejetnosc flirtu, zartowania z dziewczynami.

Gość Tylko prostytutka akceptuje
niedoświadczonego mężczyznę. Przeciętna kobieta oczekuje ruchacza.

Gość Ja mam prawie codziennie
kontakt z kobietami i co z tego jak do żadnej nic nie poczułem poza koleżeństwem no raz kiedyś jako dziecko się zakocha łem i tylko dlatego, że nie poczułem nic do żadnej kobiety jestem skreślony? Trochę przerąbane być facetem i nie chcieć ruchać wszystkiego co się rusza bo wtedy dla kobiet nie jesteś facetem.

Gość ale pierdolicie bzdury
macie obsesję z tymi roochaczami, leczcie się psychole :o

Gość prawiczander
No tak nie pracuje ale bez zagłębiania się w szczegóły takie porównania są bez sensu.

Nie są bez sensu bo pokazują, że jesteś nieudacznikiem. I co w tym dziwnego, że cie żadna nie chce w takim razie ?

Gość Edward wali prosto z mostu
ale ma racje 🖐️