Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kluklik

Chcę mieć jego dziecko...

Polecane posty

Gość Kluklik

Jesteśmy parą od 4 lat,ale od jakiegoś czasu nam się nie układa,wydaje mi się,że nawet oboje pogodzeni jesteśmy z tym,że któregoś dnia się rozejdziemy... A ja... zdałam sobie sprawę,że chcę mieć jego dziecko. Bo fajny z niego facet- inteligentny,przystojny,okaz do reprodukcji. I wiem,że jestem nie fair,ale myślę,żeby go wykorzystać,zajść w ciążę i wyjechać z miasta...

Gość FG567567JKL
moja kol tak zrobila, potem alimenty i juz:P) mi by sie te\ z nie chcialao nowego szukac

Gość Kluklik
Naprawdę fajny z niego facet,a,że coś nie wyszło... Mam 30tkę na karku,chce mieć dziecko,może to samolubne. Nie chce od niego alimentów,bo wiem,że dla dobra dziecka dalej trwałby w tym związku,ale to już nie to.

,"okaz do reprodukcji." - nie martw się. może on o Tobie też skrycie myśli: zgrabna jałówka rozpłodówka;)

Gość porzygałem się
takie kobiety to ścierwa najgorszego sortu, wykorzystywanie daru życia do egoistycznych celów idź szmato do banku spermy albo jawnie wynajmij buhaja z ogłoszenia a nie porządnemu facetowi rozpierdalasz kartotekę życiową

Gość rereee
Kluklik - Przestań bierz alimenty! przecież to na dziecko! należy mu się poza tym niech wie kto jest jego ojcem i niech wie że ojciec się nim interesuje, nie odłączaj go od ojca głupia krowo :O

Gość Prefebrykat
dziecko zmieni związek, jak zajdziesz, może być że on oszaleje ze szczęścia?. Może on właśnie na to czeka, tylko tego jeszcze nie wie? Jak mu powiesz, to co tu, może pozwoli mu to stać sie prawdziwym odpowiedzialnym kochającym mężczyzną? Zrób to!!!!!!!