Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehno ej!

Jak można kupować/sprzedawać UŻYWANE gryzaki dla dzieci???

Polecane posty

Gość ehno ej!

No jak? :O

A ktoś takie coś sprzedaje/kupuje? Ja nawet za darmo bym komuś nie zaproponowała czy chce :O Grzechotki też jak miałam takie co córka do buzi brała to nie oddawałam, jedynie takie zabawki co leżały i czasem po nie sięgała przy raczkowaniu to przekazałam dalej w świat

Gość ehno ej!
no spójrz tylko na allegro ile tego jest.

Gość dla chlopaczka Tomek, dziewczy
nie kupilabym uzywanego gryzaka, ale kupuje uzywane zabawki ktore zawsze piore w proszku i vanishu dla dzieci..i nic mojemu synowi sie nie stalo, dostalismy tez pare uzywanych grzechotek od znajomych i wszystko co moglam wyparzylam i wyparzam bo moj syn jest na etapie pchania wszystkiego do buzi.

No nigdy nie patrzyłam w takie działy na all i nie wyszukiwałam także nie wiedziałam nawet :P Powiem szczerze że rozpakowanego bym nie kupiła, nawet gdyby sprzedawca twierdził, że nie używany

Gość olk
Gryzaki takie żelowe to u nas nadal leżą w zabawkach chodź mały ma ponad 2 lata ,przy okazji wywalę ,moje dziecko nie używało za bardzo ich ,ani jedno ani drugie ale zawsze ktoś kupił w prezencie ,również nie dałabym takich rzeczy innemu dziecku ,smoki ,gryzaki powinny lądować w śmieciach ,aczkolwiek grzechotki oddalam cały karton po pieluchach i nie mam pewności że moje dziecko ich nie gryzło nie pchało do buzi ,bo na pewno wkładało ,ale szkoda było wywalić bo grzechotki były fajne i na pewno nie jedno dziecko jeszcze się pobawi .

Ale nasza grzechotka była widocznie obgryziona ;-) Źle się wyraziłam bo wiadomo, że gdzieś tam każda wyciumkała może, ale takie typowo zjechane przez ząbki nie oddawałam