Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonanamezaa

wlasnie maz powiedzial mi

Polecane posty

Gość wkurzonanamezaa

ze od szyi w dol mu sie nie podobam. Na moje pytanie - to dlaczego ze mna uprawia seks stwierdzil "wiesz, trzeba sobie jakos ulzyc". Co byscie zrobily na moim miejscu po takim tekscie?

Gość wkurzonanamezaa
4 lata, 1,5 roku po slubie, 6 miesiecy po urodzeniu dziecka

Gość barnej
ale jak to - podszedł do Ciebie i zakomunikował: "od szyi w dół mi się nie podobasz"?

Gość no szoook
Ale prostak z niego!!! Powiedz mężowi, że jak chce sobie ulżyć niech na dziwki idzie!

Gość xncjlfhrnefc
A nie było to czasem w czasie kłótni ? Nie powiedziałaś najpierw mu Ty czegoś przykrego ????

Nie wiem jak bym zaragowała na taki poniżający tekst to jakiś palant -w Moim wypadku rozwineła by się niezłAaawantura jak by coś takiego usłyszała . Hmmmm to jesteście młodziutkim małźeństwem tym bardziej jestem zniesmaczonac tym prostackim tekstem Twojego męża.

Gość wkurzonanamezaa
zapytalam go czy mu sie jeszcze podobam i wtedy on zapytal mnie "a ty sie sobie podobasz?". no wiec ja mowie, ze nie za bardzo a on na to "no widzisz sama. od szyi w dol mi sie nie podobasz"....

Gość juz nigdy nie pozwolilabym
doknąć się takiemu frajerowi ! masz honor dziewczyno ? to pogon mende ktora bedzie twoją kulą u nogi

Gość wkurzonanamezaa
..

Gość Izabelka......... ...:)
co za gówniarz, cham po prostu. Ja bym mu juz się nie pozwoliła dotknąc a gdyby się zapytał dlaczego to bym powiedziała, że jego Wacek mi sie nie podoba bo jest za mały

Gość nie mam nicka
Może zamiast się dąsać - zacznij o siebie dbać?

Współczuję, wiem, że jest Ci baaardzo przykro. Chyba bym się pakowała, a już z pewnością o sexie nie byłoby mowy.

Gość Kułak
To trochę przerażające, że ludzie takie rzeczy na forach wypisują. Dziewczyno, co Ty szukasz psychoterapii na forum?!

Gość ech.................
a kiedy ostatnio powiedział Ci, że Cię kocha ?

Gość wkurzonanamezaa
no z tym wackiem to akurat prawda bo ma 10cm a to chyba nie durzo prawda?

Gość ..................... ........
tekst męża poniżej poziomu krytyki, ale popatrz na to z drugiej strony, może faktycznie twoje ciało wygląda fatalnie. Gdyby mój mąż się zapuścił, przytył 10kg to nie wiem czy miałabym ochotę na seks z nim

Gość wkurzonanamezaa
przed slubem wazylam 3,5 kg mniej niz teraz. Ogolnie uwazam ze mam 6 kg za duzo , no ale wiadomo ze po ciazy jest roznie.... :(

Gość dhfsklfdhjskdlfuierfkj
kurwa ale ludzie ona jest dopiero 6 miesięcy po porodzie, nie każdy dochodzi do formy po dwóch miesiącach, ja na przykład dwa miesiące po porodzie ważyłam mniej niż przed (sucha byłam jak patyk) ale brzuch został sflaczały (dopiero później doszedł do siebie), gdyby mój mąż by powiedział coś takiego to bym powiedziała to poszukaj sobie lepszej, jak czasem mówi o moich cyckach (niestety tu nie jestem hojnie obdarzona) naleśniki to mówię widziały gały co brały, jak nie pasuje to wypierdalaj do innej, tyle w temacie

Gość Izabelka......... ...:)
no dziewcyzny ona jest 6 miesięcy po porodzie. A mąż oczekuje od niej, że brzuszek będzie płaski jak u nastolatki. Niestety nie u każdej dziewcyzny brzuch super wygląda po porodzie, niektóre gdyby nie operacje plastyczne to by wyglądały jak babcie jeżeli chodzi o brzuch. ale jej facet to świnia. Moja siostra ma brzuch odstający i pomarszczony po bliźniakach a jej mąż i tak ja kocha i uwielbia i mówi, że jest seksowna. A maż autorki nie wiem cyz poleciał tylko na jej wygląd? to co bedzie jak się zestarzeje?

Gość roladinia
powiedz mu tez prosto z mostu ze już nie stoi mu tak jak kiedyś , nie ma nic lepszego jak pojechać facetowi na jego męskości , to działa !!

Gość whhhhhhhhhhhhww
Gratuluje wyboru faceta na meza i ojca, on Cie nie kocha.

Gość no ale on tylko potwierdził
to co sama już wiesz to czemu się burzysz?:D

i bądx tu szczery....

Gość bolimka
Nic sie nie martw. Niestety wiekszosc kobiet tak to przechodzi. No ale dlatego to my rodzimy, bo mamy wiecej wytrwalosci w sobie. Myslisz, ze ktorys facet dalby rade....

Gość Vitaliaa
O matko... :/ ja mam taki sam "staż" z moim mężem tyle,że dziecko ma rok...2kg mi zostało na + ale mąż mówi,ze jestem atrakcyjna dla niego. Jak ci mógł tak powiedzieć???!! juz sie mu nie podobasz,widać ze cie juz nie chce:(

a tak generalnie to tylko idiota da się wciągnąć w taką rozmowę:D