Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długa ta rozłąka?*

po jakim czasie do siebie wróciliście?

Polecane posty

Gość długa ta rozłąka?*

Jeśli zdecydowaliście się wejśc jeszcze raz do tej samej rzeki-- to po jakim czasie to u Was nastąpiło?

Gość długa ta rozłąka?*
czasem pewnie tak- ale reguły nie ma:(

Gość zadowolonazzycia
W Lipcu sie rozstałam zostawiłam go, w Grudniu sie zeszlismy. Mielismy w tym czasie zycie z innymi partnerami, przelotny sex itd. ale ez angazowania sie w takie romanse. Teraz jest tak jak sie nalezy, zmienil sie, w sumie to sama go nie poznaje :) Jestem szczesliwa, warto bylo go zostawic i dac mu czas.

Gość długa ta rozłąka?*
to mnie pocieszyłaś. Mam nadzieję,że nasze rozstanie przyniesie to samo.

Gość zadowolonazzycia
Nie każdego uczucie przetrwa. Nasze było silniejsze, od wszystkiego. Pomysl czy jestes w stanie zaakceptować to ze moze byc z inną w tym czasie kiedy nie bd razem. Czy potem bedziesz w stanie do niego wrócic bez zadnego ale.... Jesli masz watpliwosc i juz na sama mysl ogarnia Cie zazdrosc , nie jest to czas dla Ciebie. Powód rozstania ?

nie warto wracać do używanej przez kogoś innego- w międzyczasie -kobiety, bo to tak jakby już należała do kogoś innego i niech poszuka sobie nowego frajera :classic_cool:

Gość długa ta rozłąka?*
Jestem zazdrosna na samą myśl o tym,że może być teraz z kimś innym- ale byłabym w stanie wybaczyć. Ja nawet spojrzeć na kogoś innego nie jestem w stanie. Jeśli chodzi o powód to kłotnia a może nawet bardziej nieporozumienie.

Gość zadowolonazzycia
A do faceta zuzytego mozna? jakie to staroświeckie myslenie ;/

Gość długa ta rozłąka?*
revolver róznie bywa w tym życiu. Co miłość to inny przypadek.

Gość długa ta rozłąka?*
dwa miesiące z małym hakiem

Gość zadowolonazzycia
No to jesli nieporozumienie to szybko minie. O ile on CIe Kochał to bedzie pierwszy w kolejce by Cie odzyskać

Gość długa ta rozłąka?*
rok

Gość długa ta rozłąka?*
dzieki,że tak napisałaś,- też tak myślałam a tu minęły dwa miesiące i nic

Cześć, piszę tekst do kobiecego pisma na temat powrotu do siebie po rozwodzie. Czy ktoś miał takie przeżycia i chciałby o tym powiedzieć?

Gość Sweet....one :)
Temat rzeka.... wszystko jest kwestia tego czy obie strony tego chca!! Bo jak tylko jedna to chyba trzeba nauczyc sie zyc w miare normalnie nie zakladajac ze mozecie do siebie kiedykolwiek wrocic.

Gość długa ta rozłąka?*
mój związek był niezalegalizowany więc się do kobiecego pisma nie kwalifikuję;). Wychodzi na to,że tylko ja chciałabym powrotu i tylko ja kochałam/kocham nadal tak prawdziwie

Gość zadowolonazzycia
Wiesz, jeżeli jest młody, to moze z jego strony to nic takiego ? Kobiety szybciej się angażują, zakochuja, myślą że to ten jedyny itd. Faceci to faceci. Ja przez te pol roku w ogole sie nim nie przejmowałam, tym co robi, z kim jest itd. Był na straconej pozycji dla mnie, ale zmienił sie o 360 stopni i tak sie stało. Powinnaś może odpuścic ? Nie myslec? Spróbować z kiś innym?

dluga... pomysl sobie czy masz dosc sily zeby walczyc o kogos kto nie czuje tego samego co ty?? to droga przez meke. nie ironizuje tutaj bynajmniej.

Gość długa ta rozłąka?*
to raczej on dał ciała, obraził się, uniósł honorem, uporem. W dużym skrócie zepsuł coś do czego długo się przygotowywaliśmy i potem było już tylko gorzej. A cały początek wział się prawdopodobnie z głupotki bo wszystkiego nie wyjaśniliśmy.

Gość długa ta rozłąka?*
zadowolona - próbuję o nim nie myśleć ale nie potrafię. Nikt inny dla mnie nie istnieje,-choć wiem,że to już najwyższa pora spojrzeć prawdzie w oczy. Taki młody to on już nie jest.

To w sumie poszlo chyba o duperele, tym bardziej dziwie sie, ze oczekujesz powrotu pomimo, ze minelo juz ponad 2 miesiace. To dlugo jak na roczny zwoazek. Moze on juz kogos ma a ty siedzisz i sie ludzisz. Probowalas go po tej klotni jakos zagadac, czy tez milczysz od samego poczatku rozstania?

dluga...powazne rzeczy biora sie wlasnie z glupotek. Z tego ze wiele sytuacji sie przemilcza, albo dla swietego spokoju, albo zeby nie psuc atmosfery, albo z obawy ze sie ten ktos moze obrazic...wiele takich sytuacji nieswiadomie stwarzamy same. Nie wiem o co poszlo, ale wiem ze meska duma to jedna z niewielu rzeczy ktora jesli odbierzesz facetowi to jestes na straconej pozycji!!

Gość długa ta rozłąka?*
Sweet masz rację- nie da się nikogo zmusić do miłości. Nie walczę o niego. Chociaż zrobiłabym wszystko za to,żeby to on zawalczył o mnie:(

Gość długa ta rozłąka?*
ja nie zrobiłam żadnego pojednawczego kroku w jego stronę- jedyne co zrobiłam to dałam do zrozumienia,że to oczywiste,że to koniec.

zrobila bys wszystko... widzisz... i tu jest pies pogrzebany. Bo dajesz wiele a nic nie osiagasz w zamian. to frustrujace. siedzisz jak na hustawce. gora, dol, gora, dol... budulko, zal mi ciebie :(

Gość długa ta rozłąka?*
Sweet zgadzam się z Tobą- wiele przemilczałam, na wiele rzeczy machnęłam niepotrzebnie ręką, wszystko sobie tłumaczyłam i usprawiedliwałam i było pięknie. Moja głupota teraz to wiem.