Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalwaPopoludniowa

Wyzsze podatki dla bezdzietnych

Polecane posty

Gość mfvbj,ahbvvb
Mfv18:03 jesteś zalosna macie rację te lochy rozplodowe są ograniczone o pozdrów mamusię,bo pewnie tez kiedyś była lochą rozpłodową:D

w sumie podatki lepsze niż poród i wychowanie no ale i tak absurd;)

Gość a dlatego
W całej unii płacą single :P

Gość .a co z bezpłodnymi
Ja np jestem jedynczka, jesteśmy biedni, chodzę ciągle głodna. Lepiej nie mieć dzieci a płacić trochę wyższy podatek niż tak jak ja. Ja np nie będę miała dzieci. Niech robią ci bogaci. I tak w sumie jest już dużo ludzi

Gość a dlatego
no ale korzyści z moich dzieci już są np.daję prace nauczycielom :)

Gość .a co z bezpłodnymi
Ja np jestem jedynczka, jesteśmy biedni, chodzę ciągle głodna. Lepiej nie mieć dzieci a płacić trochę wyższy podatek niż tak jak ja. Ja np nie będę miała dzieci. Niech robią ci bogaci. I tak w sumie jest już dużo ludzi

Gość egzystencję,najlepiej z tobą
up

Gość z d d o d do d d
Mfb masz rację była ale wyszła z tego czytając te twoje wypociny jestem pewna zawsze zostaniesz ograniczona lochą.

Dlaczego mam płacić wyższe podatki, dlatego,ze poroniłam i nie mogę mieć więcej dzieci? Za to karze się w tym kraju??? Uważam,ze życie skrzywdziło mnie już wystarczająco.

Gość nastąpiła taka sama
up

Gość TusiaUu
Myślę że to dobry pomysł. Tylko żaden rząd tego niestety nie wprowadzi bojąc sie spadkow w sondarzach. A szkoda. Widać że większość ludzi na forum ma rozwinięta kulturę goryla. Ale cóż, w każdym społeczeństwie sa niziny społeczne.

pineska - no właśnie, to też jest oczywiste, nie przejmuj się, to fake. 🌼

Gość zaraz krew mnie zaleje !
"a dlatego no ale korzyści z moich dzieci już są np.daję prace nauczycielom " Korzyść jak cholera :D :D Sama byś się dziećmi zajęła zamiast dwie godziny w niedzielne popołudnie przed kompem siedzieć - Matko Polko od siedmiu boleści

Gość a dlatego
no a nie mają pracy nauczyciele? zajęła bym sie z chęcią ale szkoła jest obowiązkowa:O

Gość a dlatego
do-żałosne cipska rozpłodowe... Współczuję Twojej mamie-nie udało się Jej Ciebie wychować.....

Gość a dlatego
do-zaraz krew mnie zaleje ! A Ty nie wiesz ze mama która ma czas dla siebie to dobra mama i szczęśliwe dzieci? Nie uczyli Cie tego?

Gość kopia-goni-kopię
taki podatek jest głupi i nie wejdzie w życie bo to jest dyskryminacja. To tak jakby murzyni mieli płacić wyższe podatki, albo Żydzi. Wg. prawa każdy jest równy.

Gość yewtqeytwq
mam dzieci, ale moim zdaniem obecnie to bez sensu... jestesmy za biedni. próbuję sobie wyobrazic moje koleznaki, znam co najmniej kilka, które sa po 30, bezdzietne - nie z własnego wyboru nawet, ale nie spotkały odpowioedniego partnera, utrzymuja się z pensji typu 1000-1200 zł, z czego miałyby płacic? Chyba żeby nalozyc ten podatek tylko na facetów, ale to sprzeczne zkonstytucją- dyskryminacja jest zabroniona

Ja nie mam zamiaru na czujesz dzieci płacić. Jak ktoś płodzi to jego problem z utrzymaniem dzieciaka. Mnie nie interesują patologiczne rodziny gdzie jest po 7 dzieciaków i rodzice bez pracy, ale oni są katolikami.

Gość nnnnnnnnnnnn
"Mfb masz rację była ale wyszła z tego czytając te twoje wypociny jestem pewna zawsze zostaniesz ograniczona lochą. " o jak już bardzo mam reprezentować trzodę chlewną to czuję się bardziej knurem :D i jak na prawdziwego knura przystało to mamusia twoja ,lochą rozpłodową zwana (zresztą przez ciebie:D ) powinna był zaraz po powiciu takiego warchlaka jak ty ,zagryźć go i szybko wypluć,bo wbrew pozorom nie z każdego gówna można zrobić nawóz

Gość nnnnnnnnnnnn
"Mfb masz rację była ale wyszła z tego czytając te twoje wypociny jestem pewna zawsze zostaniesz ograniczona lochą. " o w sumie trudno się dziwić,że wyszła...też bym wyszedł :D

To jakiś idiotyzm. Większość osób nie ma dzieci nie dlatego, że nie chce, tylko, że nie ma kasy i nie chce powoływać dziecka do życia w patologii, bo nie trafiło na drugą połowę i nie ma z kim albo bo ma problemy z zajściem i donoszeniem ciąży. Dodatkowy podatek za to, że jest się biednym, samotnym, albo bezpłodnym? Paranoja.

Myśle, że to wbrew prawu, z jakiej racji mam płacić za to, że nie posiadam dzieci? A co to? Jakiś obowiązek rozmnażania sie? Kto chce, ten sie rozmnaża, jak ktos nie ma checi (albo możliwości) to tego nie robi. Jak można w ogole tak absurdalne rzeczy wymyślać?

Gość jedno pytanko tylko mam
Moje dziecko umarło. Jestem bezdzietna. Mam płacić?