Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FryzjerkiToKretynki

Zażartowałam z fryzjerką i nie mam włosów! Wyglądam jak facet! Co robić?

Polecane posty

Gość FryzjerkiToKretynki

Byłam u znajomej fryzjerki, która ma zakład w domu, umówiłyśmy się na ploteczki i przy okazji miała mi podciąć końcówki, jak zawsze troszkę. I przychodzę do niej, siadam, i ona pyta co robimy, ja w żartach jej mówię, że dziś szalejemy i na jeża jedziemy. Ona widać nie zrozumiała mojego żartu i zanim się zorientowałam pociachała mi praktycznie cały tył jakieś 50 cm [mam a raczej miałam bardzo długie włosy] Skoczyłam na tym fotelu jak oparzona w momencie gdy chciała ciąć z przodu co już nie umknęło mojej uwadze. Ta kretynka myślała, że ja naprawdę chce ściąć włosy na faceta :o co teraz mam robić? z tyłu mam mega krótkie a resztka przodu została długa, bo już nie pozwoliłam jej dokończyć zniszczenia. co mam robić? Nie chce wyglądać jak chłop z krótkimi włosami. mam szanse ją pozwać i wygrać? Wydzwania do mnie ale ja nie odbieram, co mam zrobić, nienawidze krótkich włosów, one odbierają kobiecość, narzeczony jeszcze nic nie wie, boże w maju mam ślub, co ja zrobię :(

Gość HuszuAszur
może peruczka :D to twoja wina niestety

Gość qwerty...
jak to nie prowo,to za bardzo nic nie wymyslisz,włosów nie dokleisz,chyba ze przedłuzysz. Ja bym na Twoim miejscu poszła do niej albo gdzie indziej i scięła na fajnego boba.Sa rózne wersje,mozesz miec tył krótki a boki dosyc długie.W bobie wszystkim jest ładnie.

Gość gfktrku
Jedyna kretynka to ty, ja pierdziu idiotka jeszcze chce pozywać

Gość yyyKafeKrytykant
nastepnym razem nie zartuj

Gość a dlatego
ale się uśmiałam:)

Gość pqpqpwpwppwhbeyv
ogarnij sie dziewczyno!!! to Twoja wina. Jeszcze chcesz pozwać znajomą? Kpina jakaś. Powinnaś ją przeprosić za fochy i zapytać o rade. Może da się cos z tym zrobić. Może doczepiane/przedłużane włosy z tyłu?>??

Gość pqpqpwpwppwhbeyv
nie wyzywaj fryzjerek od kretynek bo sama jesteś kretynką kretynko!!

Gość yyyKafeKrytykant
chcialas, zeby zaszalala to zaszalala

Gość babkajagiankiaaaa42
0/10

Gość FryzjerkiToKretynki
To nie żadne prowo! dla was wszystko to prowo kurwa a ja włosów nie mam przez debila po zawodówce! Widać boi się bo była u mnie pod domem, godzine stała i dzwoniła ale ja nie chce tej suki znać!

Gość yyyKafeKrytykant
a pisalas, ze masz wlosy z przodu

Gość FryzjerkiToKretynki
bo mam ! ale wyglądam jak pajac w połączeniu z tym jakie mam z tyłu :( ide jutro do jakiegoś profesjonalnego salonu zapytać o przedłużanie bo co zrobie, kurwa mać

Masz włosy z tyłu całkiem krótkie? Znajdź dobrego fryzjera i niech przedłuży włosy sztucznymi, tylko musisz mieć chociaż trochę tych włosów, żeby było do czego przyczepiać. Będą wtedy wyglądać jak cieniowane, z przodu zrobi się cieniowane i będzie ok. Jak nie to zostaje peruka z prawdziwych włosów. Fryzjer wykonuje usługę i można ją zareklamować. Zażądaj odszkodowania, jak nie to leć do sądu, bo zrobiła krzywdę, której nie chciałaś. Od tego są prawa konsumenckie. Jednak nie zapominaj, że sama powiedziałaś, że tniemy na jeża i pomimo tego, że koleżanka nie zrozumiała, to powiedziałaś to, więc masz minusa. Chyba, że masz dowód, że umówiona byłaś tylko na podcięcie końcówek. Współczuję Ci bardzo, mi też ostatnio fryzjer zrobił krzywdę, ale przynajmniej mam wszystkie włosy...

Gość yyyKafeKrytykant
przeciez sama chciala miec krotka fryzure a, ze potem doszla do wniosku, ze to mial byc zart to jej wina, nie fryzjerki

Gość FryzjerkiToKretynki
znamy się na tyle, że powinna zrozumieć :o wie, że włosy to moja duma, każdy mi ich zazdrościł, może suka to zrobiła z zawiści a teraz rżnie niewiniątko :o A wy się puknijcie w cymbał z tym prowo, za dużo tu siedzicie i bije wam na dekle! zaraz w realu komuś wyskoczycie z prowokacją idioci! Dziękuję za normalne rady🌻

Gość no tak bo fryzjerki mają się
domyślać czy ktoś żartuje czy nie :o Powiedziałaś że chcesz na jeża to masz :o Sama jesteś kretynką i na koleżanki miejscu kazałabym ci jeszcze zapłacić za usługę 🖐️ Swoją drogą marne prowo

Gość yyyKafeKrytykant
nastepnym razem od razu krzycz, ze to zart albo daruj sobie takie zarty tuz przed samym cieciem

Gość stop idiotycznym prowokacjom
Jeśli to nie prowo to daj fotkę tyłu głowy. Masz 5 minut. :classic_cool:

Gość stop idiotycznym prowokacjom
Czas minął, prowo!:O

Gość FryzjerkiToKretynki
nie dam ci żadnego zdjęcia debilu, chrzań się!zamykam temat bo za dużo debili tu wchodzi, ale cóż, liczba ludności rośnie iloraz inteligencji pozostaje niezmienny 🖐️

Gość Malutka_90000
Ja powiedziałam fryzjerce gdy robiła mi tydzień temu fryzurę na ślub, że chcę delikatnie przytapirowane od góry i spiete w kucyk. Zrobiła mi koka :P ale pięknego :] miałam meg aelegancką ryzurkę i wszyscy ją podziwiali :]

Gość fghjkl
jak jestes idiotka to tak masz:D

HAHA ja ostatnio cięłam faceta (pierwszy raz w życiu i nożyczkami nie maszynką), bo powiedział, że był już u 10 fryzjerów i gorzej niż im na pewno mi nie wyjdzie, najwyżej ogoli się na łyso :D i ponoć wyszło mi lepiej niż fryzjerce :P tylko boję się że najdalej za 3 mce bede musiała to powtórzyć :(

Gość www.www.www.
Moze paskudnie wyglądałas w tych długich włosach i postanowiła ci pomóc. A ze sama o to prosilas to szybko ciachnęła zebys sie nie odmyśliła.To ze włosy sa ładne to nie znaczy ze ty w nich dobrze wyglądałas.Ja tez miałam piękne,grube, naturalnie kręcone blond włosy,wszyscy ich dotykali,nie mogli sie nadziwic ze naturalne włosy moga takie być.I co z tego jak wyglądałam w nich paskudnie,dopiero teraz to widze na starych zdjęciach,10 lat temu wygladałam starzej w tych długich niz teraz o 10 lat później w krótkich.Wiec moze ci jednak przysługe zrobiła.