Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goraczka 42 stopnie

W Niemczech po 5 minutach pod domem stoja 3 karetki i laduje helikopter 24h/7

Polecane posty

Gość Goraczka 42 stopnie

W Polsce nikt nie przyjedzie i umrzesz jak pies!

Polska jest katolicka ile ludzi na Owsiaka jechało, Rydzyk itp. Za wszystko jest winien Tusk bo za Kaczorów to było wszystko super. Jak w Polsce ma być dobrze jak panuje taka znieczulica, brak tolerancji kultury

Gość Konkurencja jest
W Niemczech na austostradach stoja karetki na mostach i czekaja na klienta. Jest pare firm ktore ze soba konkuruja i pomoc przyjezdza w 5-10min. Faktycznie w Niemczech helikoptery lataja nawet w nocy. Polska to kraj dla debili.

W Niemczech nikt nie wzywa karetki do kataru, złamanego paznokcia i odcisków od niewygodnych butów

Ale co ona miała zrobić z dzieckiem, które miało 40 stopni gorączki jeśli nie miała jak go sama zawieźć do szpitala? No fakt, mogła jeszcze taksówke wezwać. Ale ta karetka POWINNA przyjechać, skoro chodziło o życie tego dziecka. 40 stopni to nie są już żarty.

Gość buda z mabanku
kobiety w niemczech nie chodzą do ginekologa co tydzień, nie łapią zakażeń, używają gumek, usuwają ciaże i dbaja o higiene, a ciaza u nich jest czyms normalnym, w PL ciaza = choroba..

Gość Polaczki
Sami sie wykonczycie:D:D

Gość wygląda na to
że teraz powstanie specjalny zespół parlamentarny do zbadania tej sprawy. Szybko wyjaśni się, że nic się nie stało bo dziewczynka powiesiła się w szpitalu na skradzionym z karetki stetoskopie. Za szybkie rozwiązanie sprawy każdy z 15 członków zespołu otrzyma premię po 40.000 zł, przewodniczący 65.000 zł. a jego 14 zastępców dodatkowo po 25.000 zł. :)

Gość buda z mabanku
szkoda że ja urodziłam się w PL :( w niemczech moja wyzwolona matka by mnie po prostu wyskrobała i poszła od razu się ruchać 🌼

Gość OnChetnyIskoryDoPomocy
Czytałem ostatnio artykuł że jakaś mała dziewczynka umarła w szpitalu z powodu opóźnienia się udzieleniau pomocy , a wcześniej z braku interwencji.

Gość w polsce juz tylko
patologia i kompletna biedota zostala. Reszta juz dawno dala noge z tego szamba :D

Gość Ja mojego męża wiozłam
do szpitala nieprzytomnego na tylnym siedzeniu samochodu.Sąsiedzi mi go pomogli zapakować. Myślałam,że umrę ze strachu. W szpitalu dostałam zje*by, bo stanęłam przy głównym wejściu, na podjeździe dla karetek. I na zakończenie za wycieraczką znalazłam mandat 500zł za złe parkowanie.