Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawe pytanie

Z jakimi facetami lubicie uprawiać seks bez związku? Raczej z przystojniakami?

Polecane posty

Gość Ciekawe pytanie

Takimi z modnych klubów? Czy raczej macie inny gust?

Gość do Krwawy Edward
ciekawe czy ty masz takie powodzenie panie inzynierze

Gość do Krwawy Edward
pewnie sredni jestes z wygladu i musisz zdobywac kobiety czarujac je charakterem i zaradnoscia zyciowa i w klubie bys przy przystojniaku nie mial szans. pewnie twoja panna wczesniej przygodnie do lozka chodzila z takimi ciachami z klubow, a ty musiales sie nachodzic, zeby z toba poszla do lozka :D

Gość on kogos ma
a ty?

Gość do Krwawy Edward
to, ze razem nie chodzicie nie znaczy, ze twoja panna nie miala wczesniej przygod. pewnie wygladasz jak dlugowlosy informatyk

Gość Cenię swój czas.
Nie, z przystojniakami nigdy! Tylko z brzydkimi prymitywnymi nudziarzami.... powala mnie wasza logika. To chyba oczywiste, że kobieta chce uprawiać seks nie z byle kim??? A wy jak mielibyście wybór- uprawiać seks z piękną lub przeciętną, to ktorą byście wybrali??

Gość a ja sobie nie wyobrazam
bycia z dziewczyna, ktora kopulowala z kims bez zwiazku

Gość do Krwawy Edward
a moglbys byc z panna, ktora zanim ciebie poznala wiodla bujne zycie erotyczne i miala sporo przygod na jedna noc?

Gość Cenię swój czas.
Ale tym bardziej w związku kobieta ma wymagania, czyli nie zwiąże się z byle kim (oczywiście na swojej "półce" :P )- więc co ma piernik do wiatraka?

Gość to wstyd jak kobieta
ma za soba seks bez zwiazku

Gość facet ceniący dobry seks
do Krwawy Edward Co prawda nie do mnie było to pytanie, ale powiem, że ja na przykład nie miałbym nic przeciwko temu aby być z kobietą, która miała powiedzmy 20 czy 30 facetów przede mną. Dodam, że zagranicą to jest standard i nikt z tego nie robi jakiejś afery tak jak dzieje się to w polsce. Przecież kobieta to nie mydło- nie wymydli się. Poza tym seks to nic złego i nie widzę żadnych powodów, dla których facet lub kobieta mieliby sobie odmawiać przyjemności z przygodnym partnerem/partnerka (o ile są singlami). Dziękuję.

Gość Cenię swój czas.
A jak facet ma to dobrze? Pomyśl sobie mądralo- jest grupa kobiet, z których większość jest w związku i jest grupa mężczyzn, z których większość jest z tymi zajętymi w związku, a reszta zaliczała na potęgę- Z KIMŚ SOBIE W KOŃCU MUSIELI NABIJAĆ LICZNIK ;)

Jeśli nie miałbym wcześniej kobiet w łóżku i przygód to nie jeśli bym sam miał inne związki to tak. Btw to gdybanie jest bez sensu

Chociaż teraz mogę tak mówić, ale myślę, że u każdego taka deklaracja może się zmienić, jak pozna ciekawego partnera, różnie to bywa

Gość do Krwawy Edward
czyl jednak uzalezniasz to od swojej przeszlosci. ja z facetami wiazac sie nie zamierzam - nie obchodzi mnie ich przeszlosc. obchodzi mnie za to przeszlosc potencjalnej partnerki

Gość popycham tylko posty
🖐️

Gość KlaudiA 19*
a dlaczego niektórzy na słowo seks bez związku reagują taka wrogościa ? Sama preferuje taki seks ;) Mam 19 i jestem studentka . Nie chcę się z nikim wiązać -bynajmniej na razie . Więc co w tym zlego , że spotykam sie z mężczyznami jedynie na kawe i seks ? Odnosnie pytania to tak .Tylko przystojni i "ułozeni" faceci mnie interesuja . Dresiarze czy szpanerzy nie maja u mnie szans

Mnie to nie obchodzi bo mam jedną stałą i to mi starcza, inni wolą nieozbowiązująco - proszę bardzo, niech każdy robi co uważa za słuszne

Gość KlaudiA 19*
Krwawy Edward ile masz lat ?

Gość Cenię swój czas.
Mnie też to osobiście nie dotyczy, bo jestem w związku, co nie znaczy, że nie mogę wyrażać swojej opinii na hipokryzję samców :D

Gość Ciekawe pytanie
a lubicie chłopców?bo ja ostatnio miłąem w duupsku dwa baty było super

Gość do KlaudiA 19*
rob sobie co chcesz, ale potem biedziesz chciala sie ustatkowac i porzadny chlopak nie bedzie chcial takiej jak ty

Gość do Cenię swój czas.
nie jestem hipokryta. nie uprawiam seksu bez zwiazku, nie chce kobiety ktora taki uprawiala - jestem uczciwy

Gość Cenię swój czas.
No to zmienia postać rzeczy ;)

Gość do Cenię swój czas.
kazdy ma prawo szukac partnera, ktory mu pasuje

"Tylko przystojni i "ułozeni" faceci mnie interesuja . Dresiarze czy szpanerzy nie maja u mnie szans" ­ Tylko dresiarze i szpanerzy za parę lat będą cię chcieć.