Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutne zycie brzydala

kiedy przechodzi trądzik dorosłych?

Polecane posty

mam 26 lat i od 14 lat non stop tradzik z przerna na 2-letnią remisję po Izoteku....ale efekty uboczne byly zbyt straszne,zebym zdecydowala sie raz jeszcze.Hormony odpadaja,ze wzgledu na ryzyko zakrzepicy... To nie jest byle trądzik,to wielkie guzy glownie na szyi i linii zuchwy...Zawsze martwie sie jak idzie lato,bo makijaz wtedy splywa i jeszcze pogarsza sie stan mojej cery przez pot zmieszany z makijazem.A bez makijazu nie moge wyjsc z domu,bo wstyd czerwone placki i guzy pokazywac swiatu;/ czy to kiedy zlagodnieje,przejdzie?jesli tak to kiedy?

Gość ko-kolorka
ja mam 30 lat i to samo :( poza izotekiem miałam wszystko. Trochę łagodnieje przy tabletkach anty. Teraz przymierzam się do kwasu migdałowego, ponoć pomaga na ślady...

kwasy nie pomagaja na silny tradzik,moga go tylko zlagodzic,slady zmniejszyc..ale zaraz pojawia sie nowe gule 30stko-nic z wiekiem nie zmniejszyl sie tradzik i łojotok?

Gość w7776
jak wyglada twoja dieta i jakich kosmetykow uzywasz?

Gość maniana 11
A PRÓBOWAŁAS LASER? trądzik raczej nie przejdzie do 50-tki

Gość maniana 11
możesz spróbować maści chińskiej na nużeńca wgogluj sobie wielu osobom to pomaga

Gość peachean
Przy trądziku u dorosłej osoby przyczyna może być głębsza. Wizyta u dermatologa będzie konieczna, bo samo niestety nie przejdzie...