Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomm2345

jak doprowadzać do spotkań z dziewczynami z internetu ??

Polecane posty

Gość RaZR
Większość kobiet do 23 r. ż. jest niestabilna emocjonalnie, lubi przeskakiwać z kwiatka na kwiatek, nie wie czego chce itd.

Gość guesswhoo
No to napisałem mu żeby nie pisał do tych 8-10 to kozaczyles

Gość efewfwd
a poza tym juz widze jak kobieta wsiada do samochodu zupelnie obcego faceta ktorego poznala w necie... bo o takim poznawaniu tu piszemy, jakies desperatki pewnie sie zgodza i jeszcze im to zaimponuje ale autorowi tematu chyba o takie nie chodzi... umow sie po prostu gdzies w miescie na kawe, herbate, drinka i bedziesz wiedzial na czym stoisz, jak bedzie wypytywac o samochod, kase itp. to mozesz sobie odpuscic dalsze spotkania, a jesli po 1 spotkaniu bedzie chciala sie dalej spotykac to na jakims kolejnym twoj samochod, kasa itp. beda dla niej mila niespodzianka

Gość efewfwd
no racja, moj blad, ale w necie tez zdarzaja sie takie perelki ktore sa normalne i super wygladaja ale jesli autor za pewnie sie nie czuje (a skoro zaklada taki temat to tak jest) to na pewno takich nie zainteresuje (przez internet rzecz jasna bo w realu to zupelnie inaczej wyglada)

Gość efewfwd
no ja wiem ze duzo dziewczyn lubi dresy itp. ale takie to nie moj target po prostu

Gość taki jeden facet 28
coś w tym racji jest co pisze guesswhoo samochód , ubrania to w pewnym sensie nasza wizytówka , reklama jednak to tylko reklama co sama nie zdziała nic. Mi osobiście samochód choć grat totalny dał ten komfort ,że w zimę mogliśmy w nim posiedzieć i się lepiej zapoznać bo w domu to nie zawsze są warunku u mnie bynajmniej.

Gość guesswhoo
Ja na randkę nie podjezdzam i krzycze wsiadają mała to cię przewioze. Raczej spotykałem się w miejscu publicznym, szliśmy na kawę lub inny spacer a jak kończyło się to proponowałem że odwioze do domu.wtedy czesto padała propozycja by jechać gdzieś jeszcze.chwalenie się autem na randce odrzuci tę normalne a przyciągnie blachary, ktore jak zobaczą staruszka to też mogą nie być zainteresowane.w efekcie porażka po całości.

Gość tomm2345
U mnie to chyba chodzi o to bym był mniej nieśmiały i miał większą kreatywnosc w zainteresowaniu słowem tego typu , może lepsze fotki bo czasem troche za młodo wyglądam , ale mam beke z tych tekstów julka19xx biore 150 bo się cenie hehe beka ja bym na taką nawet uwagi nie zwrócił bo nie to cenie ale dzi**ka hehe

Gość guesswhoo
Jakbyś trochę pomyślał to byś wiedział że to podszyw, ale chyba cię przecenilem na początku

Gość tomm2345
domysłiłem się taka manipulacja z towjej strony bym pod wpływem niby tej laski zmienił zdanie

Gość aeterna doloris
Autorze, w jakim mieście przyszło Ci studiować? może w Lublinie?

Gość guesswhoo
Tak bo jestem twoim ojcem i muszę jakoś ci kobite znaleźć bo sam wiesz jakie podejrzenia są...

Gość efewfwd
no tomm2345 sie nie wykazal teraz :D kobiety tez lubia inteligentych facetow jakby co

Gość tomm2345
aeterna doloris ja z poznania jestem

Gość aeterna doloris
szkoda Autorze, bo wydajesz się być miłym gościem :-) pozdro

Gość tomm2345
ale widać guesswhoo obyty w cenach pewnie te wszystkie laski co on gada to takie własnie panienki :D

Normalnie :) abo chce albo nie i tyle:) tylko na to potrzeba czasu od poznania. Żadna nie spotka się z Tobą po 3 dniach znajomośći ;P

Gość tomm2345
a ty aeterna doloris pewnie sobie kogoś znajdziesz w swoich rejonach ;) trzymam kciuki ;)

Gość aeterna doloris
dzięki Autorze :-) lubelskie pozdrawia Poznań i trzyma kciuki za ciebie