Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomm2345

jak doprowadzać do spotkań z dziewczynami z internetu ??

Polecane posty

Gość taki jeden facet 28
w klubach to ja maks się całowałem po pijaku z jakimiś podczas tanca przytulańca ...,ale to też raczej sporadycznie ..częściej wracałem z klubów po prostu nawalony ;p

Gość Cała prawda o kobietach
Myślę że jeśli chodzi o pocałunek to na trzeciej, czwartej randce jest optymalnie. Pierwsza moim zdaniem to za wcześnie, druga już może być, ale jeszcze warto poczekać. Jeśli zrobimy to zbyt wcześnie możemy wyjść na napaleńca. Normalna, wartościowa dziewczyna nie da się pocałować na pierwszej randce, nawet drugiej. Dlatego trzecia randka, czwarta jest najlepsza. Wtedy nie wychodzimy na desperata ani na takiego który się boi to zrobić i robi to na dziesiątym spotkaniu. Jeśli kobieta nie da się pocałować po czwartym spotkaniu to znaczy że zabija nude i umawia się dla sportu. Z takimi to najgorzej. Właśnie pocałunek takie kobiety odsiewa. Kobieta która nie jest zainteresowana a tylko udaje nie da się pocałować. Natomiast taka która jest bardzo zainteresowana, to już na trzeciej randce będzie to pokazywać że jest gotowa. Czasami warto przetrzymać z pocałunkiem do czwartej piątej ale to już maks. Wtedy to kobieta już naprawdę wariuje i zaczyna myśleć co jest grane, a takie coś kręci kobiety bo coraz więcej o nas myśli. Itd.

Gość taki jeden facet 28
..e tam ja nigdy nie uważałem sie za desperata ,napaleńca gdy całowałem się na 1 randce. Choć moja obecna dziewczyna dała się pocałować na 2gim spotkaniu i to tak delikatnie ..takie cmoknięcia bardziej ,a takie namiętne to gdzieś 4 ,5 spotkanie. Ja jestem z tych bardziej bezposrednich i dobrze się z tym czuję . nie lubię się hamować i moja dziewczyna to sobie we mnie ceni ,że taki jestem ,że jak mam ochotę to to pokazuje ..no i ona też przez to się otworzyla i jak ma ochotę to pokazuje ;]

Gość Mario Van
A jak idę na pierwszym spotkaniu do wyrka to kim jestem, napaleńcem czy zboczeńcem... myślę że wszystko zależy od sytuacji, napięcia emocjonalnego, ja ostatnio się musiałem powstrzymywać na siłę dziewczyna też żebyśmy się nie całowali było to trochę sztuczne bo każdy miał ochotę ale nikt nie chciał tego robić na pierwszym spotkaniu, chemia była ogromna między nami :).

Odpowiedź na pytanie tytułowe jest jednoczesnie prosta i trudna. Trzeba w rozmowie z kobietą sprawić,by zainteresowało ją to,czego nie widzi; jeśli uzna,że jesteś intrygujący,to sama będzie dążyła do spotkania.Plusem takiego toku postępowania jest choćby to,że w większości odsiejesz puste lale,lecące tylko na wygląd i kasę.Sęk w tym,że sam musisz mieć coś do zaoferowania wewnątrz ;)

Gość tomm2345
Tylko że ja starałem pokazywac siebie jako ciekawa osobe towarzyska czasem chodze na imprezy pokazywalem ze jestem spontaniczny z pozytywna energia i povzuviem humoru wesołom w dalszej czesci znajomosci probowalem wywolywac pociag seksualny ;) no i ostatecznie czesto i tak byla dupa poza tym duzo dziewczyn no niestety w moim wieku czyli tak 20 latki byly zazwyczaj nie dojrzale z kapleksami manipulantki zarozumiale i czasem uznaje że dziewczyny sa dojrzalsze od facetow za mit oczywiscie nie mowie ze wszystkie sa glupie ale duzo takich jest nie wiem czy to z wiekiem mija ? typu że np. juz 26 latki sa bardziej normalne itp. bo w sumie kiedys pozalem kilka 24-5 latek i byly duzo normalniesze ktos starszy odemnie mógłby sie podzielic opinia.

Gość guesswhoo
Mam już 28 lat a spotykam się z netu od wieku 16 lat.trochę statystyk: gadalem z ok 100, czasem dla zabawy, nie zawsze w celu spotkania, nie zawsze patrzyłem czy jest z daleka. Większość rozmów na czacie, większość trwała kilka godzin. Spotkałem się z ok.15, zanim doszło do spotkania rozmowa nie mogła być krótsza niż 4 dni ani dłuższa niż miesiąc. Z 5 otworzyłem związki, średnio 1-4 letnie Aktualnie jestem w związku 2 lata z panną co mieszkała 120km odemnie, a sex był na pierwszej randce. Dodatkowe rady dla kolegi : Nie dotykaj pierwszy, kup auto dobrej marki, dbaj o wygląd szczególnie o ciało, naucz się dobrze jeździć autem, czyli szybko, zapros na wycieczkę do zamku.uwaga! Nie stron od alkoholu i dragow, umawiają się z pannami urody od 5 do 8 na 10

Gość tomm2345
nie rozumiem "kup auto dobrej marki" po co ? bez auta nie można nigdzie się wybrać na jakiś spontaniczny wypad ?? komunikacja miesjka została zawieszona ?? "Nie dotykaj pierwszy " na ogół to facet inicjuje dotyk bo często dziewczyny się cykają itp. więc nie rozumiem twojej tezy

Gość guesswhoo
No to kolejna rada, nigdy nie przyznawaj się do jazdy komunikacją miejską.to wstyd dla młodego faceta nie mieć nawet tego poloneza.

Gość guesswhoo
Jeśli zrobisz dobre wrażenie na lasce, to zrobi wszystko by jak najszybciej cię pocałować.jak chcesz rozbudzić pożądanie wysiadając z tramwaju? Może jeszcze do mcdonald ja zaprosisz? Jak chcesz wyrywać to musisz aż kipiec testosteronem.masz być prawdziwy maczo a nie burak z pksu

Gość efewfwd
guesswhoo - pierdolenie, widocznie jestes chujowy skoro potrzebujesz samochodu zeby zaciagnac laske do lozka

Gość tomm2345
dokładnie pierdolenie , jeżeli kolego nie masz nic do zaoferowania poza samochodem kasą itp. to się nie dziwie że tak myślisz ;p wylecz kąpleksy i stereotypy a potem udzielaj rady

Gość panie sie wtrąci 92
no dobra w klubie nie ma normalnych dziewczyn w necie tez nie to gdzie tu poznać kogoś??tez jestem sama i sie nad tym zastanawiam

Gość guesswhoo
To wał sobie dalej konia pod jpg. Czy ty myślisz że w wieku lat 16 też miałem auto? a z sexem nie miałem kłopotów nigdy, przez net najdłużej czekałem miesiąc.sporo kobiet poznałem też w realu ale nie o tym temat. Bogaty nie jestem i samochód był 15 letni ale wzbudzał respekt. Samochód może nie jest potrzebny ale znacznie ułatwia kontakty z kobietami. A ty słuchaj dalej porad prawiczkow co najlepiej się znają na babach albo bab co udowodnić chcą że nie lecą na kasę a wiadomo że podświadomie wybiorą samca lepiej rokujacego, mężczyznę w bmw a nie chloptasia co może pochwalić się swoim rowerem co najwyżej o ile taki mu mama kupiła

Gość julka19xx
Spontany w pociągu to były dobre dla młodzieży, teraz jak facet nie ma fury to jest nieudacznikiem, dorosnij wreszcie, znajdź pracę, ogarnij się

Gość efewfwd
no widzisz ja sie spotykalem z takimi kobietami, pod ktore ty trzepiesz gruche na kompie, pocieszajac sie swoim 15-letnim gruchotem (laski nie baly sie o zycie jezdzac takim zlomem?) i dawalem rade bez zadnego samochodu. rozumiem ze jak na drinka z kobieta sie umawiasz to tez swoim rzęchem przyjezdzasz? co ja mowie, przeciez z kobietami sie nie umawiasz tylko z jakimis lampucerami i blacharami, ktorym imponuje twoje "auto"... powodzenia z laskami 5-8/10 mi zostaw te 8-10/10

Gość guesswhoo
Normalne dziewczyny są wszędzie ale nie rzucają się tak w oczy.nieraz spotykałem dziwne przypadki ale kazdy mnie czegoś nauczył.z ilości przechodzimy na jakość.jak można zacząć od jakości nie mając doświadczenia?

Gość tomm2345
julka19xx - spoko wole być sam niż poznawać jakieś dz****ki które lecą tylko na kase. A powiedz mi co niby taka dziewczyna ma w sobie wielkiego , dziewczyna to taki sam człowiek jak każdy inny więc co ja mam się starać o dobra materialne i niebęde się zmieniać specja;nie dla dziewczyn więc sory kolego najpierw ulecz kąpleksy a potem pisz. ps. nie potrzebuje auta , a te zdanie z tym BMW to jest śmieszne.

Gość guesswhoo
To bierz sobie te laski sztuczny kozaku, nie zapomnij też kupić biletu miesięcznego bo cię kanar złapie a mama wiecej nie da na mandat. Pozatym radzilem koledze co ma robić na podstawie życiowego doświadczenia i nie chcę słuchać pajaca co może bzyka ale własną rękę skoro nawet grata nie stać go kupić.

Gość efewfwd
guesswhoo ma kompleksy jak stad do ksiezyca, jesli chcesz sie umawiac byle tylko cos "przelizac" albo przeleciec to opcja z samochodem nie jest zla jesli jednak chcesz znalezc taka kobiete, jaka ci bedzie odpowiadac pod kazdym wzgledem i nadaje sie do zwiazku to polecam spotykac sie bez samochodu nawet jesli posiadasz nie wiadomo jak dobry... chyba chcesz zeby kobieta chciala spotykac sie z toba tylko ze wzgledu na ciebie? a nie ze wzgledu na twoj samochod, nawet jesli tego ci nigdy nie powie aha i mowie jak bylo kiedys, czyli jak nie mialem samochodu, chce tylko pokazac ze nie jest on wcale niezbedny i pewnie jestem starszy od ciebie wiec sobie daruj te teksty z mamusia... ciesze sie ze tobie sie tak powodzi i masz sie czym chwalic (szczegolnie tym 15-letnim gratem) i watpie ze to twoje "doswiadczenie" w jakikolwiek sposob pomoze koledze ktory ma tu problem.

Gość tomm2345
Sory kolego , ale moze w twoim wieku pwoiedzmy 28-30 lat to owszem kasa itp. dobra materialne bardziej sie liczą , ale to dlatego że wtedy to wiesz dużo udzi już pracuje często dziewczyny w tym wieku zarabiają , moze myślą o znalezieniu kogoś na stałe itp. bardziej niż w moim wieku , ale tu nie chodzi omanie auta tylko o bycie na poziomie swojego wieku itp. Tu chodzi o prezentowanie czegoś sobą czyli zaradność życiową. Poza tym ja szukam tylko ciekawe dziewczyny z ciekawą osobowością , a co do bzykania to można takie rzeczy zrobić tak ze nawet ledwo będzie wiedziała o danym facecie zupełnie za free .

Gość julka19xx
Ej guess daj już sobie spokój, twoje rady nic tu nie dadzą, tracisz czas. Ten mazgaj nic nie rozumie, może oczekuje że go kobieta będzie utrzymywać.to maminsynek. Odpowiem jeszcze na pytanie w tytule wejdz na stronę np. Odloty.pl i spotykasz się z każda, nie musisz mieć auta, stowa starczy

Gość tomm2345
julka19xx rozumiem masz tam anonsa ?? :D hehe

Gość julka19xx
ja za to biore 150 bo sie cenie

Gość julka19xx
Nazbieraj najpierw stowe, ile masz kieszonkowego?

Gość efewfwd
julka19xx i guesswhoo to ta sama osoba jesli ktos by mial watpliwosci :-D nie wiem co probujesz udowodnic... ze lepszy jest facet z 15-letnim zlomem niz bez zadnego samochodu bez wzgledu na wszystko inne? jesli chodzi o wyglad to moge sie zgodzic, trzeba wygladac najlepiej jak sie da, ubrania musza byc dopasowane, w miare eleganckie, drogie byc nie musza, wazne zeby pasowaly do siebie i do ciebie, o cialo tez polecam dbac, najlepiej uprawiaj jakis sport, a jesli nie to chociaz chodz na silownie, tez ci to podwyzszy samoocene i pewnosc siebie

Gość guesswhoo
Ta sama osoba hehe chyba ty i ten tom, ale na końcu dobrą radę dałeś, sport to podstawa

Gość guesswhoo
Nawet maluch jest lepszy od twojego tramwaju. Co do 15 letniego złomu to był w lepszej kondycji niż większość 5 letnich a wyprzedzał niejeden motor bo ściganie z samochodami było nudne, tylko miski go czasem doganiali

Gość efewfwd
no a jesli chodzi o ten internet i czemu sie nie chca spotykac to moze chodzi o twoje zdjecia? moze masz jakies nie za ciekawe, znajdz takie gdzie wygladasz korzystnie... no jesli w rzeczywistosci wygladasz duzo gorzej to na spotkaniu za ciekawie nie bedzie ale przynajmniej latwiej do niego dojdzie, a w miedzyczasie mozesz bardziej o siebie zadbac itp. no albo wybierasz tam takie kobiety do ktorych pisze 100 facetow dziennie bo tak super wygladaja... one sie spotykac nie beda bo nie narzekaja na powodzenie w realnym swiecie, w necie siedza z nudow najczesciej ale jak dobrze poszukasz to na pewno trafisz na kogos wartosciowego

Gość guesswhoo
W ubrania nie trafiles, dresy i adidasy wystarczyły żeby wyrwać laski z wydziału prawa oraz z medycyny.pewnie powiesz że blachary i solary ale wisi mi to