Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonazawracac2112

dzieci mieszane

Polecane posty

Gość Pierretka
moja gim ma męża z ghany i ma śliczne córki, zawsze opalone....

Gość nie mam nic ale dziwię się
Nic nie mam do muzułmanów ale dziwię się kobietom które za nich wychodzą za mąż i mieszkają w krajach muzułmańskich nie to że coś mi przeszkadza,ale jak one się nie boją? tam mąż ma prawo uderzyć a nawet zabić żonę a policja tylko oficjalnie ma obowiązek ścigać a naprawdę nic nie robią aby ująć sprawcę

Gość hahahahahaha............
Mam taka glupia kolezanke, ktora sie z ciapakiem zwiazala. Od kilku lat nie widziala juz swojego synka, ktorego pakol jakis (czy inne scierwo) wywiozl do swojego kraju. I syna juz nie zobaczy a jezeli sie jej uda to dzieciak bedzie ja nienawidzil bo juz mu ciapaki sprali umysl. Biala kobieta wiazaca sie z ciapakiem to kretynka. Nasze poleczki sa teraz dla nich poszukiwanym towarem bo maja paszporty unijne a zadna Brytyjka smiecia nie zechce :O

Kilkoma postami nie mozna zmienic nastawienia spoleczenstwa do kolorowych / bialo - brazowych / par, oraz ich potomstwa. Rodzice, przed poczeciem dziecka z takiego zwiazku, powinni sie zastanowic, jaka przyszlosc czeka ich rodziny, w jakim kraju beda mieszkac i czy starczy im sil, zeby swoje dzieci chronic przed niechecia, a nawet agresja otoczenia. Dorosli ludzie sa przygotowani na "zle" spojrzenia w sklepie, na ulicy itp. Dla dzieci z kolorowych zwiazkow kontakty z rowiesnikami, czesto koncza sie biciem, obrazaniem, a nawet izolacja. NIE POWINNO TAK BYC - ALE TAK JEST:

Gość i tak bedzie
amen :D

Gość jak to m.l.king
Warto coś zmieniać. jeszcze w 55 roku ubiegłego roku w usa czarny musiał białemu ustąpić miejsca w autobusie a teraz czarny jest ich prezydentem więc warto walczyć o swoje

Gość jak to m.l.king
* Ubiegłego wieku

Gość a wiecie....
ze ciapak nie potrafi korzystac z toalety? Oni wlaza nogami na kibel, kucaja i tak sraja. A potem podcieraja sie reka, nie papierem. Chcialybyscie miec takiego meza? :D A czarnuch jest prezydentem w USA bo ten kraj ma juz wieksza ilosc czarnych obywateli niz bialych. Za kilkadziesiat lat (miedzy innymi dzieki kurwiacym sie z ciapakami poleczkom) Europa moze byc ciapata zamiast biala. Chcecie dla swoich corek takiej przyszlosci? Ubieranie sie w wory, kary za gwalt na nich, ponizania ich i traktowania jak zwierze? Chcecie? Kretynki, wlasnie przyklad USA powinien dac Europie do myslenia. I sa ludzie, ktorzy mysla, na szczescie.

Gość jgkjglkjtlorjthoirjtoi
Mieszkam w Niemczech. Niechec do innych ras i kolorow skory zalezy to mocno od miejsca zamieszkania - inaczej jest w wiekszym miescie, inaczej na wioskach. Sa tez regiony, ktore chlubia sie "Tutaj panuje prawdziwa niemiecka atmosfera", ktora przejawia sie ponadprzecietna iloscia ludzi w podkutych butach i ogolonych na zero, czasem z niedwuznacznymi tatuazami. Ta niechec do ludzi spoza Europy jest niesluszna i nieludzka - obiektywnie trzeba jednak stwierdzic, ze duza wine ponosza sami ci ludzie, ktorzy akceptuja jedynie swiadczenia ktore "im sie naleza", czesto nie probujac "zintegrowac sie" w kraju, ktory wybrali i dal im szanse spokojnego, godnego zycia. Przez integracje rozumiem nauczenie sie jezyka, ksztalcenie dzieci, staranie sie o prace, aby nie byc tylko odbiorca swiadczen socjalnych ale zrobic tez samemu cos dla swojej rodziny, jak rowniez - poszanowanie porzadku prawnego kraju ktory mnie gosci. Jezeli ktos postepuje inaczej, to niezqaleznie od koloru skory, pochodzenia i religii jaka wyznaje bedzie duzo czesciej spotykal sie z niechecia, niz jego rodak ktory inaczej ustawil sie do zycia. Siedzacy w domu, pijany nierob z kraju arabskiego (jeden z poprzednich postow) ktory bije zone i zyje na koszt innych zasluguje na krytyke nie z powodu wyznawanego islamu (jego prywatna sprawa) tylko z powodu niespelniania swoich obowiazkow jako obywatel / ojciec / maz, a takze jako przestepca (bicie innego czlowieka jest przestepstwem). W Europie tak jest - to tutejszy porzadek prawny. Albo go zaakceptuj, albo wynos sie.

Zupełnie nic nie mam do dzieci "mieszanych" :) Dlaczego miałabym mieć? Moją córkę uczę tolerancji i do obcokrajowców i do chorych dzieci- ogólnie do ludzi innych niż zazwyczaj spotyka w przedszkolu czy na ulicy. Osobiście gdybym usłyszała, ze moje dziecko naśmiewało się z kogoś, bo jest inny (bo żółty, bo czarny, bo gruby, bo chudy) to bym się ze wstydu spaliło, a dziecku walnęła taką karę żeby popamiętała do końca życia. Mówię tu o napiętnowaniu bogu ducha winnych dzieci. Co do Arabów, Hindusów, Pakistańczyków itp. Czasem rzeczywiscie dziwię sie kobietom, które decydują się na małżeństwo z obcokrajowcem. Szczególnie gdy taka kobieta jedzie sobie tam do ichniego kraju - nie oszukujmy się, Ci ludzie mają zupełnie inną mentalność, kulturę, przyzwyczajenia, tradycje- taki związek musi być bardzo trudny a o tragicznych skutkach już mówić tu nie będę. Natomiast wiadomo, ze są wyjątki i wiadomo, że miłość potrafi działać cuda :) Dlatego do łba by mi nie przyszło, żeby kogokolwiek napiętnować, czy wyzywac. Poznałam w tym roku na wakacjach w naszych polskich Tatrach przefantastyczne małżeństwo :) Polka i Egipcjanin :) Tak pozytywnych ludzi to ja dawno nie widziałam :) Józio (właściwie to chyba Joseph czy jakoś tak, ale żona mówiła na niego Józio :)) jest bardzo uśmiechniętym, życzliwym, ciepłym człowiekiem do granic możliwości :) Zakochany w historii Polski, mający wielki szacunek do polskich kobiet, ze mimo takich trudów, jakie nasz kraj przeszedł to właśnie kobiety okazały się tak silne i trzymały tradycję, religię- wszystko w kupie. Sporo rozmawialiśmy o religii, o kulturze :) I zdziwiło mnie, ze różnic nie ma żadnych :D Józio tak samo uwielbia ogórki kwaszone i śledzie jak ja a jego religia mówi to samo co moja- bądź dobry i kochaj :D Islam jest dobrą religią i prawdziwy muzułmanin kobiety krzywdził nie będzie. Jego żona mi wytłumaczyła to na takiej zasadzie: przyjeżdża egipcjanka do wielce egzotycznego kraju jakim jest dla niej Polska. Poznaje przystojnego górala, który bryczką obwozi turystów.Zakochani w sobie po uszy. Ona zostawia Egipt, bierze z nim ślub a za pół roku okazuje się, że ten góral to chlejus i leją ja gdzie i czym popadnie. Jaki można wysnuć wniosek? Polacy czy też Katolicy leją żony ile wlezie i nie można im ufać.

Gość mmakkaskaskjakajkajs
I właśnie za to co wyżej wypisujecie tak nas widzą na zachodzie, że Pollacy to rasiści, wstyd, żałosne, mam syna mulata mieszkamy w UK jest najlepszym uczniem w klasie, mąż czarny robi nadgodziny bo spłacamy kredyt, jeszcze piękna córeczka śnada, co wy ludzie za bzdury wypisujecie, a najwięcej mają oczywiście do powiedzenia ci którzy nie mieli w życiu kontaktu z ludzmi innej rasy, dodam że jesteśmy małżeństwem 15 lat poznaliśmy się na studiach. Kiedy ta chora mentalność się zmieni? Jesteśmy tacy wściekli jak czytamy te okropne rzeczy które wypisujecie, a jak mają śię czuć kolorowe dzieci w polskiej szkole, przecież dziś jest nowy świat, globalizacja, w jakim kraju na zachodzie mieszkają tylko biali, jedynie Europa wschodnia ale to też się zmieni. Dlaczego w UK majwięcej lekarzy to jest właśnie Hindusów a najlepsi adwokaci są czarni, natomiast Polacy zasówają na budowie a kobiety sprzątają, zastanówcie się ludzie zamiast wypisywać bzdury.

Gość msnjdjh
I co za stereotypy????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A czy wszyscy Pollacy to brudasy, pijacy i złodzieje!!!!!!!!!!!!!!!?????????????? Czy wartość człowieka określa kolor jego skóry???????????? A czasy niewolnictwa to było ok???????????? A faszysci którzy rasę nordycką próbowali stworzyć to było ok????????????!!!!!!!!! Ludzie kochani co wy tu wypisujecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość oszagada
mama 6latki :)) "Zupełnie nic nie mam do dzieci "mieszanych" Dlaczego miałabym mieć? Moją córkę uczę tolerancji i do obcokrajowców i do chorych dzieci- ogólnie do ludzi innych niż zazwyczaj spotyka w przedszkolu czy na ulicy" :D Wspaniale. Tylko ciapak nie uczy swojego dziecka tolerancji w stosunku do twojego. Wbija mu w glowe, ze twoja corka jest grzeszna, zla i gorsza niz on. Wobec czego za kilkanascie lat twoja corka zostanie zgwalcona i majac ciapackie przewodnictwo w Europie, skazana! ALe oczywiscie ucz ja dalej tolerancji. :atwiej beda sobie ciapaki z nia radzic. mmakkaskaskjakajkajs "I właśnie za to co wyżej wypisujecie tak nas widzą na zachodzie, że Pollacy to rasiści," :D Nie osmieszaj sie. Taxy Brytyjczycy sa najwiekszuymi rasiatami w Europie, nie znosza kolorowych ale maja wpojone do lbow poprawnosc polityczna. Wiec swoje frustracje przerzucaja na POlakow bo biali i nikt ich o rasizm nie oskarzy. Tak naprawde nienawidza ciapatych, kpia z nich we wlasnym gronie, wysmiewaja i szydza. "Dlaczego w UK majwięcej lekarzy to jest właśnie Hindusów a najlepsi adwokaci są czarni, natomiast Polacy zasówają na budowie a kobiety sprzątają, zastanówcie się ludzie zamiast wypisywać bzdury." :D Nie kompromituj sie laska :D Podaj te dane statystyczne, z ktorych korzystalas piszac, ze w UK najwiecej jest lekarzy Hindusow a najlepsi adwokaci to czarni :D HAhahaha. A ty jak wezmiesz sie za edukacje :D to nie bedziesz musiala zasUwac bido mentalna. I znowu potwierdzialas moja teze, ze z kolorowymi wiaza sie glupie, niewyksztalcone niunki, zachlysniete innoscia bo pierwszy raz zobaczyly po przyjezdzie na ow zmywak za granice :D

Gość kbblokfojposjgpoj
Jest bardzo wielu rodowitych mieszkancow Europy, ktorzy pomimo bialego koloru skory, a nieraz i przynaleznosci (formalnej) do religii katolickiej lub ewangelickiej zachowuja sie gorzej niz zwierzeta - pijanstwo, rozpusta, nieuczciwosc i pogarda dla swojej partnerki, granica miedzy takim nastawieniem a postepowaniem kryminalnym jest nieraz trudna do zdefiniowania i latwa do przekroczenia. Jest wielu uczciwych i pracowitych ludzi spoza Europy, od ktorych wielu europejczykow mogloby sie uczyc nastawienia do zycia, partnerki, dzieci. To nie religia (katolicka, czy islamska) ani kolor skory jest problemem, tylko konkretny czlowiek ktory postepuje wbrew podstawowym zasadom zycia w spoleczenstwie i zwiazku - a inni zwalaja jego dupowatosc na jego religie.

Gość matolki matolki.....
kbblokfojposjgpoj Jest bardzo wielu rodowitych mieszkancow Europy, ktorzy pomimo bialego koloru skory, a nieraz i przynaleznosci (formalnej) do religii katolickiej lub ewangelickiej zachowuja sie gorzej niz zwierzeta - pijanstwo, rozpusta, nieuczciwosc i pogarda dla swojej partnerki xxxxxxxxxx Owszem. Patologia jest wszedzie. Ale takie zachowania to nie KULTURA europejska tylko PATOLOGIA. U ciapakow jest inaczej, to co opisalas jest normalka. Caly czas wasza chora tolerancja szuka argumentu "bo biali tez sa zli". Zrozumcie, ze ich kultura jest inna, ze oni chca zawladnac Europa a wtedy wy a juz na pewno wasze dziec,i bedziecie niewolnikami, jedynie do harowki na nich bo ciapak do roboty sie nie ruszy. Zobaczcie Dubaj.....piekne miasto. Zaprojektowane, zbudowane przez BIALYCH. Arabusy nie potrafia zbudowac nic. Kompletnie nic. Maja kase bo maja rope ale jak ropa sie skonczy to w Dubaju bedize wielkie bum! bo nikt tego nie utrzyma. Zrozumcie, ze w tej chwili bardzo wazna jest walka o czystosc bialej rasy. Jeszcze nigdy w dziejach ludzkosci smoluchy nie zapladniali tak wielkiej ilosci bialych kobiet!!! Dzieki tym wszystkim poprawnym politycznie, nasze dzieci beda nikim we wlasnym kraju. Nikim w Europie, ktora bedzie biedna i brudna, cuchnaca i zdewastowana :O Zastanowcie sie!

Gość gość
Banda odmiencow sie zebrala i tworzy teorie. Co was obchodzi jaki kto ma kolor? Jakby wam pieniadze rozdawal to byscie brali i jeszcze calymi rodzinami lecieli tam. Banda glupkow! Wstyd mi za was, ze jestescie tak ograniczeni umyslowo! Wy katolikami jestescie? To jest wasza milosc do blizniego? Wstyd!!!

Gość gość
Byłam ostatnio w Indiach przez kilka tygodni i codziennie miałam kontkat z normalnymi ludźmi. Ani razu nie widziałam, żeby ktoś pił alkohol czy palił papierosy, a to praktycznie codziennie były kolacje, na których byłam gościem. W Polsce przy takiej intensywności goszczenia się przynajmniej co drugi dzień proponowano by mi alkohol. Mężczyźni pomagali podawać i sprzątać ze stołu. Każdy szanuje swoją żonę. Pojęcia nie macie o prawdziwej kulturze tych ludzi. A to: "Tylko ciapak nie uczy swojego dziecka tolerancji w stosunku do twojego. " To już w ogóle brak słów zupełnie. Skąd takie idiotyczne pomysły. Wam się islam z Al Kaidą pomylił. A o hinduizmie to już w ogóle pojęcia żadnego nie macie.