Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytajacaKlaudia

Brak okresu, plamienie implantacyjne? Ciaza?

Polecane posty

Gość PytajacaKlaudia

Witam. Ostatnia miesiaczke dostalam 28.01, 12.02 mialam na wkladce sluz z krwia. Do dzies nie otrzymalam okresu a jest 36 dzien cyklu. Testy negatywne (wczoraj popoludniu ostatni test). Bylam u ginekologa 1.03 ale nie stwierdzil ciazy (badanie plus usg). Mam sie stawic pod koniec marca jesli okres nie wystapi. Wiem, ze nie jestescie wrozkami :) nie wiem czy mam zaburzenia hormonalne czy jestem w ciazy? Tylko domysly i czas mi pozostal...

ja na Twoim miejscu zrobiłabym test z krwi i przynajmniej byłabym pewna, betaHCG kosztuje około 20 - 30 zł

Gość PytajacaKlaudia
Podnoszę

Gość PytajacaKlaudia
WIem, u nas jest w szpitalu taka mozliwosc. Zastanaawia mnie to plamienie, naczytalam sie o plamieniu implantacyjnym.

Gość dfvdfg
to teraz naczytaj sie o testach beta

Gość PytajacaKlaudia
Nie omieszkam

to raczej bylo plamienie okolowulacyjne niż implantacyjne, zgadzaloby się, akurat mialas 14 dc więc wg mnie nie implantacja. No a poza tym pamietaj że luty mial 28 dni więc u ciebie dziś raczej 34 dc ;)

Gość skoro dzisiaj jest 4 marca
to jednak jest to zdecydowanie 36 dc, ale zgadzam się, że to musiało być plamienie okołoowulacyjne jednak w 16 dc, nie w 14 jak sugeruje e ona (chyba z liczeniem na bakier u Ciebie ;) )

podnoszę czy plamienie - rozciągliwy śluz z domieszka krwi w 30dc może oznaczać implantację ? zwykle cykle 28 dniowe, wg mnie owulacja mogła nastąpić 17dc