Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wr. chce zeby było ciemnoo.

NIENAWIDZE słońca!

Polecane posty

nie cierpie jak jest tak jasno i słonecznie na dworze.. wtedy wszystko i wszystkich widać, jestem pieprznięta, ale tak nienawidzę być widoczna, nienawidzę siebie i chcę żeby było ciemno zawsze i przez cały czas... !!!

Gość dfsfsdfds
nie chcesz byc widoczna??? to rzeczywiscie z tobą nie halo... pewnie jakaś siusiara co ma wielki kompleks w postaci pryszcza na nosie i brak problemów ja lubię tez bardziej deszczową pogodę niz słońce, ale tak maja melancholicy

nie chodzi o żaden jeden pryszcz czy brak problemów, po prostu nie lubię jak jest jasno jak mnie ktoś widzi, oczywiście wychodze i takd alej .. ale po prostu nie lubię, nie znoszę, wkur. ia mnie to jak ktoś mnie widzi.. pieprznieta jestem kurde

:(

:(

Gość ty jesteś nienormalna
szatan tobą zawładnął niebożna kobieto!

Gość Monique8877
a ja kocham słonce i ciesze się ,ze wreszcie idzie wiosna :) juz miałam dosc tej zimy

Gość Już się tak nie podniecajcie
Mam podobnie. Rano lubię jak jest jasno, slonecznie ale zdecydowanie wolę wychodzić po pracy, gdy już człowiek zmęczony, twarz nieswieża, make up spłynął - gdy jest ciemni:)

znam takich ludzi co lato to mękka dla niech dziwne to dla mnie bo jak kocham słońce

Gość Już się tak nie podniecajcie
Rownież kocham lato ale tylko wtedy, gdy mam wolne;) Gdy muszę siedzieć w pracy i czuć jak spływa mi makijaż a ja się pocę - nienawidzę.

Gość backshedy
Taańcz tańcz po zmroku !!!!!!!!!! BASUJ w ciemności łap BASSSSSSSS

ja się nie maluję wiec mi to obojętne ale kocham lato nawet w pracy :) a po pracy plaża :D :D kocham lato !

chodzi głównie o to, że nie znoszę jak jest JASNOO.. jak wszystko widać:| nie lubię być widoczna:/ Czy to jest psychiczne?

Nie lubię być widoczna, bo czuje sie brzydkai gruba i nie lubię jak ktoś mnie widzi czy się na mnie patrzy, unikam ludzi..

no to witaj w klubie, tez nienawidze ostrego slonca i do tego ostrego mrozu i upalu.lubie lekko pochmurna pogode, takie pierzaki na niebie, ale nie slonce bijace prosto w galy.a wszyscy mowia ze jestem chora na glowe, bo 99% normalnych ludzi chcialoby ostre swiatlo dzienne, bezchmurne zupelnie niebo i 35 stopni ciepla lub mrozu przez 24 h na dobe i 365 dni w roku

Zbieram Ślimaki - wr. chce zeby było ciemnoo. pisała, że nie lubi słońca, a Ty piszesz, że "Wszystko jasne". PS to był żart nie wiem cze śmieszny.