Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sijulex

Ból przy stosunku

Polecane posty

Gość sijulex

kobiete boli przy stosunku - nawilzenie odpowiednie , lekarz twierdzi ze nic złego nie widzi - bol zmniejsza sie przed orgazmem i w trakcie po orgazmie wraca

Zakrzywiona szyjka macicy? Powszechne a ból powodować może, przy ograźmie znika bo to z definicji przyjemność.

Gość sijulex
raczej nie - mów ze odczuwa ból u wejscia do pochwy i kilka cm w glab tak jakby scianki ochwy bolaly/piekły a nie tam głebiej

Lekarzem nie jestem, to może być nawet jakaś infekcja, nie mam pojęcia. Proponuje wizytę u ginekologa, tu nie ma co gdybać.

Gość sijulex
deep black w pierwszym poscie pisze ze lekarz mówi ze wszystko - dlatego to taka dziwna sprawa , zona mowi ze to zaczelo sie po braniu tabletek anty ale juz kilka lat nie bierze a bol jest nadal

Gość sijulex
ze wszystko oki

W takim razie kiepski lekarz, mógł powiedzieć, że nie da się nic z tym zrobić, ale na pewno da się to zdiagnozować, a przynajmniej podać propozycje diagnozy. Jeśli bardzo wam na tym zależy proponuje zmianę lekarza. Nic bez przyczyny się nie bierze.

Gość sijulex
no nie wiem bo na przestrzeni lat zona byla u kilku lekarzy robila podstawowe badania - wszystkie wyniki super . moze to ma podłoze psychiczne

Gość Tomasz Filipek - znawca cipek.
Tak, to podłoże psychologiczne. Pochwa żony jest jak najbardziej OK. Lepiej sprawdz czy u ciebie nad czołem pod włosami nie wyrastają ci rogi. Bo na 100% stara robi z ciebie jelenia.