Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kastandra

czy ubieracie biustonosz pod

Polecane posty

Gość kastandra

kostium kąpielowy??? mam bardzo mały biust, stanik go unosi, na stanik strój i nic nie widać co mam pod spodem a biust jest dużżżżżżżżżyyyy, czy ktoś tak robi???

Gość uirfyuhfc
hehe nie :D jak ktoś sie sczai to masz lipe :P

Gość Ramzan
rozumiem, chcesz oszukać siebie , chcesz oszukać osoby patrzące i obserwujące ale czy tą metodą chcesz również oszukać swojego faceta, jak długo chcesz oszukiwać, czy warto ?

Gość kastandra
mam faceta, nie wiem co on o tym sądzi, nigdy tego nie komentował...myślicie, ze ludzie się z tego śmieją jak wypatrzą????

Gość uirfyuhfc
m

nie, moje cycki sa spoko :classic_cool: a tak serio to w koncu masz problem z malym czy duzym biustem? Nie wiem jak bym zareagowala jakbym zauwazyla u kogos cos takiego, nie smialabym sie czy cos, nie moja sprawa. Kazdy ma jakies kompleksy a jesli w jakis sposob je sobie tuszuje, dla samego siebie, by sie lepiej czuc to niech to robi przeciez.

Gość Ramzan
jeszcze nie widziałem faceta aby z naturalnych tzytzków się wyśmiewał ale kobiety jest stać na wszystko i wypchane tzytzki zapewne komentują

Gość kastandra
biust jest duży bo jest stanik pod spodem, juz sama nie wiem czy to mądre:( chyba jednak nie, lepsze małe naturalne niż większe a sztuczne (optycznie większe)???

Gość kobieta z wąsem
Najproście będzie jak dasz fotę ze stanikiem i bez :)

Gość Kup sobie stroj kapielowy
z push up'em albo powieksz sobie cycki operacyjnie - za pewne ciagle wypychasz sobie stanik itp. to bedziesz miala problem z glowy.