Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalareppo26

Wkurza mnie mój niski wzrost

Polecane posty

Gość kalareppo26

mam 155 wzrostu i często doła z tego powodu

O to dokładnie tyle co Prince. Tylko wiesz, on się nie przejmował wzrostem, robił swoje i osiągnął co chciał. Twoim problemem nie jest wzrost tylko Twoje podejście do niego.

Gość 24432423423423
ja mam 153 i tez mnie to wkurwia... :i a osiągnąc mozna... guza. nawet z praca sa problemy bo nic nie mozna robic z tym wzrostem

Gość Mattii89
Ja mam 167cm i uważam się za niskiego chciałbym mieć te 15 cm więcej. :/

a w zasadzie jakie znaczenie ten wzrost ma? Zwłaszcza u kobiety? Bo u faceta faktycznie może budzić kompleks - niscy jednak sa uznawani za mniej męskich i nie przyciągają tak wzroku kobiet...

Gość Mattii89
No i w tym wlaśnie problem niscy faceci są zazwyczaj nieatrakcyjni,wiem to po sobie.Jestem brunetem i mam (zdaniem innych) śliczne ciemnobrązowe oczy,tylko co z tego kiedy mam tylko 167cm,i jest to mój mankament. :((

Gość 24432423423423
w jakiej? w zadnej, nie mogę dostac zadnej... w sumie to mie nie przeszkadza, bo jestem bez pracy. zeby byc sekretarką, hostessą, policjantką, stewardessą trzeba miec przynajmniej sredni wzrost. podobnie agent ubezpieczeniowy, ostatnio nawet jako opiekunka do dziecka to mi odmówili, bo było niepełnosprawne i stwierdzili, że nie dam rady fizycznie. Kończylam glupie studia, myślałam żeby się przekwalifikowac na instruktora nauki jazdy, i tam tez trzeba min. 160

Gość 24432423423423
175 to przeciez wysoki wzrost u faceta, albo min. sredni, więc o co chodzi? 155 to jest tragedia u faceta, a znam kilku takich