Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hankaa2000

Jaka szansa na ciążę ?

Polecane posty

Gość hankaa2000

Boję się że wpadłam, nie jestem gotowa na macierzyństwo do tej pory nawet nie chciałam mieć dzieci. Jak to się okaże prawdą to nie wiem co zrobię ;/ Zacznę od tego że dzisiaj przeczytałam na necie wypowiedz lekarki która napisała że podczas stosowania tabletek 7 dniowa przerwa w ich braniu jest zabezpieczona tylko wtedy gdy 8 dnia zażyje się tabletkę z nowego opakowania, i że właśnie najwięcej jest wpadek jak się o niej zapomni.. Ja odstawiłam tabletki dobrowolnie, wcześniej nie wiedziałam że tak jest, w czasie 7 dniowej przerwy jakoś po koniec okresu uprawiałam sex mój facet skończył we mnie.. Teraz się boję że mogę być w ciąży od jakiegoś tygodnia boli mnie podbrzusze czuję też takie jakby kłucia ból jest podobny do tego który występuje przy okresie ale słabszy (mam bolesne miesiączki) Dzisiaj jest mój 17 dzień cyklu tabletkę miałam zażyć 21 lutego a sex był jakoś 19 lub 20 dokładnie nie pamiętam. Na test jest za wcześnie, za bardzo panikuję czy faktycznie mogę być w ciąży?

Gość hankaa2000
?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Nie trzeba było nóg rozkładać to nie miałabyś problemu suko!

malo prawdopodobne ale mozliwe musisz poczekac i zrobic test

Gość hankaa2000
nie wiem po co od razu takie wulgaryzmy

Gość hankaa2000
a wpadła może któraś z was w ten sposób ? Bo ten brzuch nadal mnie boli i to nawet trochę mocniej