Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenor

jak sie ubrać na chrzciny dziecka? Doradzcie

Polecane posty

hej , w sobote mama chrzciny mojego synka jak mam sie ubrac? sukienka ? blzuka elegancka + eleganckie spodnie czy lepiej spodnica? nie bylam nigdy na chrzcinach , niewiem jak sie ubrac zeby tez nie przesdadzic ;) i tak bd zimno wiec na gore zaloze biały płaszczyk ale niewiem wlasnie co lepsze na dół:)

ja byłam 2 tyg temu-załozyłam spodnie-koszule i plaszcz bo w kosciele zimno ....

Gość anita3131
ja mam chrzciny swojego synka w niedziele i ubiorę sukienkę ,niestety nie mam płaszcza tylko kurtkę i trochę nie będzie to pasować

ja mam chrzciny w wielkanoc. Zakładam czarną sukienkę z baskinką, szpilki, ciemnobeżowy trencz i perły.

Gość Do Leja
Taaa wygodnie,w dżinsach najlepiej :O Elegancko i z klasą a nie wygodnie.

Gość Do Leja
Ile to pięknych sukienek jest z pięknymi biżuteryjnymi choćby kołnierzykami czy baskinkami jak się ma figurę.Wystarczy się przejść po galeriach i popytać sprzedawczyń nawet.

Gość sdczcxszsxzsdczs
ubierz się elegancko, spódnica lub sukienka

Gość zimowa mama
Napewno elegancko. Moim zdaniem spodnica,nie odleca ci nogi przez godzine mszy,a pod plaszcz mozesz zalozyc cieply swetr.

Gość nieidealna mama
tez mam chrzciny w ta niedziele, kupilam szara grubsza sukienkę, bardzo elegancka i czarne kozaki i plaszcz, ale ja ide jako gość:)

Gość bdjdjs
Ja mm chrzest tydzien po swietach,zakladam biala koszule na to zakiet w stylu chanel w kolorze bordo,spodnice olowkowa dobrana kolorystycznie do zakietu i perly

Gość hahaaaaaaaa
niektore to ubieraja sie jak wlasne ciotki:D

Gość oksymoron
ja mialam na corci chrzcie bezowa sukienke+czarny zakiecik+czarne szpilki, bizuteria i piekna fryzure taki kok na boku z dobieranym warkoczem :)

Gość hahaaaaaaaa
oksymoron i super:) tak sie ubiera babka z klasa:)

Gość roma098
To co zewnętrze jest niby nieważne, ale jakoś wyglądać trzeba. Są firmy, które oferują kompletny strój na takie okazje. Może jednak warto też rozejrzeć się za czymś nietuzinkowym. Idealnym narzędziem jest tutaj internet. http://jandeko.pl/dobra-oprawa-waznych-uroczystosci/