Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z wrzeseń 2013

Czy dobrze się odżywiam, możecie spojrzeć? 3 miesiąc ciązy.

Polecane posty

Gość mama z wrzeseń 2013

Np. Z wczoraj Rano o 6.30 2 kanapki z serem polędwicą i pomidorem 0 9.00 jogurt activia jagoda borówka 300ml 0 11.30 Miseczka taka mała zupy kalafiorowej 0 14.00 Kotlet mielony plus marchewka z groszkiem 0 16. Sok tymbark taki śródziemnomorski w małym kartonowym opakowaniu, gęsty 500ml koło 18. 2 jajka na twardo i do tego kromka chleba lub pół bułeczki. pól kromki chleba popite sokiem przed samym spaniem koło 21. bo mi niedobrze i musze. To jest ok? Ciekawa jestem ile to kalorii. Nie chce przytyć za duzo przytyłam 1,5kg.Ważyłam wczesniej 58-59kg.

Gość Kalineczka ...
troche bardziej obfity obiad zaserwuj sobie a reszta ok

Gość mama z wrzeseń 2013
to za mało tego obiadu? Ja myślałam że za dużo. Mam taki problem że muszę jeść częto a mało bo od 6tygodnia ciąży jest mi strasznie niedobrze jak tylko poczuje lekki głód(chyba cukier spada wtedy) mimo że nie wymiotuje. I tak mam do teraz. A nie za dużo przytyłam? słyszałam że niektóre kobiety chudną?

Gość konwiwalencytacyjna
Ja przytyłam 3 kg w twoim czasie. Jadłam tyle samo. Moze jeden posiłek gratis

Gość zastosuj naturalna
glodz sie na 100% nie przytyjesz w ciazy a dzieci z hipotrofia tez sa fajne.

Gość mama z wrzeseń 2013
Dlaczego hipotrofia od razu? Poprostu chce jeść dla dwojga a nie za dwoje.

Gość zastosuj naturalna
jak narazie to jesz beznadziejnie , nie masz pojecia o zdrowym odzywianiu.

Gość Izabelka......... ...:)
ja jem gdy jestem głodna i tyle.

Gość mama z wrzeseń 2013
No to powiedz mądralo jak zdrowo mam jeść, naturalna coś tam. Uważasz że pojęcia nie mam? Niestety na mleko mnie mdli, na ryby mnie mdli, na wieprzowe mnie mdli(kotlety były z indyka) na owoce mnie mdli, na surowe warzywa mnie mdli na twaróg i wszelkie sery biale też, nawet na sok świeżo zrobiony z sokowirówki , na ciemne pieczywo tez. przed ciążą muesli na śniadanie to była podstawa i pełnoziarniste piczywo plus duszono-pieczone dania z ryb i wołowinynp. Ale co ja poradze że mi sie CHCE RZYGAĆ. Pytałam czy dobrze ilościowo.

Gość zastosuj naturalna
powinnas jesc rzeczy zdrowe a nie zapychac sie chlebem.

Gość zastosuj naturalna
i nie ciesz sie, ze dopiero 1.5 kg przybralas a jestes dopeiro w 3m ja do 6 mies bylam 5kg na minusie a i tak przytylam 8kg .

a tam sie pytasz innych. Jak jestes glodna to jedz i tyle, jak Ci sie nie chce jesc to nie jedz. Mnie tez na wiele produktow mdli i ogolnie bardzo mało pije. Przed ciąża zawsze conjamniej 2 litry a teraz jak 1 l. wypije to jest dobrze. Gdybym zup nie jadla to by juz chyba katastrofa byla.

zastosuj naturalna - jak lubi chleb to niech je chleb co ci do tego? Na warzywach samych ma byc? Ty chleba nie jadklas i nic dziwnego ze tak malo przytylas.

Gość mama z wrzeseń 2013
8 kg to troche za malo na przytycie. Sorry ale kazdy ginekolog ci powie ze prawidłowy przyrost wagi pod koniec dla kobiety której BMI wynisi 20-23 to 11-13kg. Nawet w książkach tak pisze jak taka mądra to poczytaj, i rzeczywiście już wiadomo dlaczego jedna o hipotrofii napisała. Ja się pytałam tych co w normie utyły ile miały n plusie w 3 msc

Gość zastosuj naturalna
glupia dziewucho! 8kg to mi zostalo po ur dziecka jak przyszlam ze szpitala to waga tyle wskazywala. a przytylam 22 kg 14 poszlo mi przy porodzie. Tycie tak do 6 mies to pikus ale zobaczysz co sie pozneij bedzie dzialo wskazowka wagi szybuje w gore jak rakieta . Tobie tez poszybuje bo nie umiesz jesc racjonalnie.

Gość mama z wrzeseń 2013
Nie wyzywaj mnie od głupich dziewych bo prezentujesz tylko swój poziom w właściwie jego brak. Nie znasz mnie więc nie wiem o co ci chodzi? Ugryzło cię dziś cos? Jakaś zfrustrowana jesteś? Przeczytaj jeszcze raz co napisalaś wcześniej bo z tego jasno wynikaloby że przytyłaś 8kg:/ nawet inne osoby tak to odczytały-twoja wina. Naucz sie pisac z interpunkcją i poprawnie stylistycznie.

zastosuj naturana " ja do 6 mies bylam 5kg na minusie a i tak przytylam 8kg .: tak napisalas wiec wynikalo ze rpzytylas w ciazy 8 kg a nie ze ci po ciazy tyle zostalo. I nie wyzywaj innych od glupich dziewuch. Sama glupia jestes. autorka tyle normalnie co Ci do tego, ze ktos chleb je?