Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niedouczona ?

MAM 33 LATA ŚREDNIE WYKSZTAŁCENIE BEZ MATURY CO DALEJ ?

Polecane posty

Gość gość
Jezu, to zawsze możesz nadrobić swoje zaległości. Albo szkoła policealna albo kurs albo chociaż liceum dla dorosłych. Jest wiele opcji, ja poprawiłam swoją edukacje w żaku. Jak jesteś zainteresowana taką opcja to odsyłam do strony żaka. Jest wiele darmowych kierunków i myśle, że każdy znajdzie coś dla siebie :)

Gość gość
Zacznij od tego, żeby powiedzieć sobie co lubisz, w czym chcesz się rozwijać, Później podjemij decyzje i się jej trzymaj. 33 lata to żadna granica, ja mam 45 i kończę technika masażystę w szkole żak. Miałam niskie poczucie własnej wartości, teraz jest niebo a zniemia, jestem pewna siebie i wiem że nie ma rzeczy niemożliwych. Polecam żaka, szkoła jest bardzo dobrze zoragnizowana i niektóre kierunki są płatne :) trzymam za Ciebie kciuki

Gość gość
Faktycznie w dzisiejszych czasach to mało troche . Przed II wojną światową i w czasie PRLu średnie wykształcenie było bardzo dużo . Są szkoły policealne darmowe ,przyjmują po szkole średniej bez matury. Ja ukończyłem szkołę policealną w wieku 46 lat

Gość gość
mozesz skończyć jakiś kierunek w szkole technicznej który trwa 1,5 roku, wbrew pozorom jest ich sporo, maturą się nie przejmuj, ona i tak nie ma znaczenia :)