Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny i brzydkiiii

Mimo wszystko uwazam ze ile by brzydki chlopak nie mial kasy to i tak

Polecane posty

Gość biedny i brzydkiiii

bedzie mial przejebane zycie uczuciowe bo zakochac sie mozna tylko w czlowieku z bardzo ladnym cialem. Kasa tylko otworzy droge do seksu i to dobrego seksu nawet jak w spodniach byloby tylko 10 cm. Przykre.

Gość biedny i brzydkiiii
I nawet jak juz bylby taki chlopak z brzydkim cialem bogaty to bylby kompletnie glupi wiązac sie na stale z jakakolwiek kobieta. Przeciez z takim to mozna byc albo z rozsadku albo z desperacji albo bo sie chce go wykorzystac. Ostatecznie taka kobieta do zwiazku ktora nie bedzie nikim innym niz krypto prostytutka okaze sie drozsza w utrzymaniu niz normalna prostytutka ktora da takiemu czlowiekowi to samo z tym ze nie bedzie tu udawanej milosci.

Gość biedny i brzydkiiii
Natura mnie zaprogramowala tak ze kobiete umiescila bardzo wysoko w hierarchii. Mysle ze sam seks by jednak wystarczyl.

Gość amerykaniepiszglupot
oj już bez przesady, ja miałam kiedyś dość brzydkiego faceta bez kasy - ale miał fajny charakter, poczucie humoru i nie użalał się nad sobą przez co był bardzo lubiany w towarzystwie i nikomu nie przeszkadzało, ze nie jest adonisem ;)

Gość biedny i brzydkiiii
Skoro byl normalny czy nawet jak piszesz fajny to widocznie nie byl brzydki. Brzydkich nikt nie lubi i wszyscy nimi gardza.

Gość biedny i brzydkiiii
Napisanie takiego tematu na forum od razu swiadczy o tym ze czlowiek jest w zyciu placzaca ciota? Zawsze tak szybko i na tak plytkich przeslankach oceniasz ludzi?

biedny i brzydkiiii wiekszosc tak zgadza sie traktuja takiego czlowiek zle ale zdazaja sie normalni ludzie co nie traktuja z pogarda oczywiscie to zadkosc

Napisanie takiego tematu na forum od razu swiadczy o tym ze czlowiek jest w zyciu placzaca ciota? x Po tym co piszesz można tak stwierdzić, z faktami się nie dyskutuje. Jeśli się będziesz nad sobą użalał to nic nie zmienisz

Poza tym jesteś głupi także mamy wszystko w komplecie. Jak piszesz, że zakochać się można tylko w kimś kto ma bardzo ładne ciało to wiesz... Ja bym z takim idiotą nie chciał być jakbym był kobietą

Gość biedny i brzydkiiii
Nie jestem glupi. Mowie jak jest i jak sam napisales z faktami sie nie dyskutuje. Dlaczego niby tzw. ciacha maja setki adoratorek a brzydal musi sie straszliwie starac zeby chocby jakas brzdyka kobieta ktora go nie pociaga zwrocila na niego uwage? Kocha sie za to jakie kto ma cialo. Bez tego zostaje przyjazn a nie milosc.

Czyli jak moja żona będzie miała 70 lat to ja ją przestane kochać bo już będzie miała brzydki ciało tak ?

Gość biedny i brzydkiiii
Oczywiscie ze tak. Bedzie z nia z przyzwyczajenia. Bedziecie przyjaciolmi.

normalne że pierwsze na co się patrzy to wygląd. To łatwo i szybko zweryfikować żeby kogoś bardziej poznać trzeba czasu. To że kobiety patrzą na wygląd kasę itp to raczej wynik telewizji internetu gdzie się stawia na numer jeden wygląd...

Gość guesswhoo
Jak masz brzydkie ciało to zadbaj o nie.co ty myślisz że z siedzenia przed kompem mięśnie ci urosna? Wiesz ile trzeba się nameczyc żeby jakoś wyglądać w miarę przyzwoicie? To lepiej płakać jak ciota? Bo cioty płaczą.

tylko żeby zmienić wygląd trzeba sporo kasy. A jak chłopak nie ma kasy to kółko się zamyka.

Każdy patrzy na wygląd i kobiety i mężczyźni, ale nikt mi nie wmówi, że kocha się kogoś za to jaką ma buzie czy ciało :o

Gość guesswhoo
Jak nie masz kasy to się nie zajmuj dziewczyną tylk8 pracą, tracisz czas swój i innych

Gość biedny i brzydkiiii
Tu nikt nikomu nic nie wmawia, takie sa fakty. Kocha sie za wyglad. Wszystkie tematy na tym forum dotyczace milosci i nieszczesliwie zakochanych dotycza atrakcynych ludzi. Nie da sie pokochac brzydkiego czlowieka, mozg nie zacznie wydzielac substancji chemicznych odpowiedzialnych za stan zakochania w stosunku do kogos nieatrakcyjnego. To jest potwierdzone.

tylko że teraz ciężko o pracę. Wystarczy popatrzeć na stopę bezrobocia.

Gość biedny i brzydkiiii
Ale za kase nawet nie da sie zmienic jakos diametralnie. O cialo mozna zadbac i tylko tyle mozna zrobic. I to nie pieniadze sa moim najwiekszym problemem bo tzw. ciacha w moim ogolniaku nie mialy pieniedzy a wszystkie do nich wzdychaly. I napisalem ze jak juz sie czlowiek dorobi a jest brzydki to lepiej sie nie wiazac bo wiadomo ze trafi sie nam materialistka ktora bedzie chciala nas wykorzystac.

biedny i brzydkiiii nie ma pociągu chemii nie zapominaj że człowiek jest tylko zwierzęciem a miłość to tylko w literaturze występuje...

Robotą się zajmij będzie jakiś pożytek z ciebie może, a nie piszesz jakieś herezje i innych ogłupiasz :o

Gość biedny i brzydkiiii
Oczywiscie czasy szkoly sredniej mam dawno za soboa. Ale widze ze pieniadze nie daja milosci moga dac tylko seks. Niby to tez dobre.

Gość biedny i brzydkiiii
Ja pisze jak jest, prawde a ty wymyslasz sobie jakies nierealne bajeczki. To nie forum ezoteryka.pl dzial magia i inne bzdury a forum o zyciu uczuciowym.