Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny i brzydkiiii

Mimo wszystko uwazam ze ile by brzydki chlopak nie mial kasy to i tak

Polecane posty

Gość autor ma coś z głową widać
nie dziwię się że jest sam :o Po co ty wgl to piszesz ?

wszedł chłopak się wyżalić na neta. Na necie jest anonimowy to pisze. Po co te nerwy .

Gość biedny i brzydkiiii
Masz inne doswiadczenia bo moze nie jestes ani biedny ani brzydki? Tak to mozliwe. Przez to nie jestes obiektywny. Co do pracy to ja mam, nie jest jednak najlepsza. A pisze bo po to sa fora. To jedyne miejsca gdzie moge wyrzucic z siebie wszystko co mnie gryzie.

Gość biedny i brzydkiiii
Zobaczcie ile tu tematow gdzie ludzie pisza ze kogos kochaja. Jestem na 100% przekonany ze wiekszosc tych tematow dotyczy kogos bardzo atrakcyjnego kogo autor/autorka nawet dobrze nie zna, a pisze jak to bardzo jest zakochana. Tak to juz niestety jest. Chwala bogu ze za te nieszczesne pieniadze mozna kupic sobie czulosc seks i bliskosc kobiety bo byloby z czlowiekiem bardzo ciezko.

Gość biedny i brzydkiiii
I co w zwiazku z tym ze maja oczy? Przeciez ja doskonale rozumiem ze podobnie jak inni brzydcy nigdy nikomu sie nie bede podobal, tym bardziej w nikim nie wzbudze pozadania. Prostytutki daja mezycznie nie tylko seks ale i cieplo bliskosc oraz towarzystwo. Ale raczej ty nie wiesz o czym mowie bo zycie cie tak jak mnie nie ukaralo.

Gość julka19xx
Mogę tolerować to że ktoś niemal kasy lub nie jest adonisem, ale jak taka mameja płacze jak ciota to mam ochotę zasadzic mu kopa

Gość biedny i brzydkiiii
Nikt tu nie placze ani nie jest mameja. Stwierdza sie tylko niektore rzeczy. Tak prostytutka udajac przychylnosc ku naszej osobie i pozwalajac np. sie z soba przytulac, rozmawiac czy spedzac wspolnie czas daje namiastke normalnosci ktorej w inny sposob zdobyc sie nie da.

Gość biedny i brzydkiiii
Poza tym co komu po twojej tolerancji? Co to da ze tolerujesz brzydkich i biednych? W czym im to pomoze? W niczym.

Gość biedny i brzydkiiii
Ja nie moge nic zmienic. Nie da sie mnie nawet operacyjnie poprawic. A skrajne zabiegi jak wydluzanie kosci odpadaja bo nie mialbym czasu zeby rok byc uziemionym i nie pracowac. I ja sie nie uzalam a podzielilem sie pewna prawda, pewna prawidlowoscia.

Gość zadna fajna panna
nie chce brzydkiego faceta

Gość moniczka;)
Autorze mylisz sie,to piękne co sie komu podoba,liczy się wnętrze człowieka,i jego samoocena,a np.ja w życiu bym na kase nie patrzyła,bez sensu

Gość IMO12335
Edzia - Ty przydaj się do czegoś i pokaż wreszcie cycki. :classic_cool: