Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupy 123456

Co macie w lodówkach dziś u siebie? Tak z ciekawości pytam?

Polecane posty

Gość zakupy 123456

Temat troche na odmiane od tych wyzwisk które się na każdym pojawiaja:D Ja mam: -2mleka świeże -8jajek (od tesciowej akurat) -1 ser biały w kostce - 2 serki biale naturalne -3 jogurty jagodowe -śmietana jogurtowa 9% -serki topione hohland trójkąciki -pół puszki kukurydzy bonduelle -3 dżemy własnej roboty -1 powidła śliwkowe kupne -słoik grzybków marynowanych nazbieranych i słoik ogórków -4 parówki delikatesowe -15 plasterków szynki i żóltego sera (na wage) -głowka kalafora -kapusta pekińska -masło roślinne -siatka marchewki i 1 pietruszka -sałata lodowa -12 pierogów domowej roboty z mięsem -1 papryka -4 pomidory -keczup i musztarda -opakowanie orzeszków piniowych -wino

Gość zakupy 123456
Jeszcze mam masło roślinne :P takie ze słonecznikiem

Gość vdslvo8898
mam nadzieje, że to wino nie jest czerwone...

Gość ggggggggggggggvvvbbb
oodaj troche. bo ja nie mam nic. a kasy 0zł. a jestem strasznie glodnaaaaaaaaaaaaa

Gość Goldi 2011
Dużą masz lodówkę.

Gość upsad
a ja mam prezerwatywy po brytonsku, kupe slonia oraz gotowane siki krokodyla :) to ostatnie bardzo smaczne naprawde POLECAM

Gość zakupy 123456
Byliśmy z mężem na zakupach aaa pierogów jest juz 8 bo 4 zjadłam:P Wino jest białe. Stoi od ślubu tacy z nas pijacy-a ślub był półtora roku temu.

Gość zakupy 123456
eeee wcale nie taką dużą, ma 160cm chyba. Tylko wszystko stoi sobie poukładane i sie mieści.

-3 pomidory -feta -oliwki -ogórki konserwowe -mleko -serek topiony -paprykarz -3 marchewki -kilka soków pomidorowych w butelkach

Gość zakupy 123456
oliwki mam obok lodówki nie zaczętę:) z fetą to bym sobie zjadła tylko w ciązy jestem i nie wiem czy można fete a ja bardzo lubie...zaraz sobie poszukam.

Gość Olka 2.123456789
Poeczarki Wędlina Pomidor Ogórek Sałata Szczypiorek Ogórki kiszone Kapusta kiszona Jajka Mleko Jogurt Musztarda Keczup Soki Alkohol Ser żółty Papryka Marchewka Kapusta biala Seler,por Ser feta Margaryny, smalec, Gulasz wczorajszy

Gość hehe fajny temat
- 4 litry mleka świeżego - danio broskwiniowe, 3 jogurty waniliowe areo i takie same 3 karmelowe - 4 gatunki wędliny po 10 plasterków - 2 rodzaje serka topionego w plastrach - ser żółty - jajka 6 szt - sałatka jarzynowa własnej roboty -3 bit ciasto domowe -kinder maxi king i mleczna kanapka - 1/2 l. wódki zostało z moich urodzin i sobie stoi ciasto i sałatka robiona na życzenie męża dziś wraca z pracy z Norwegii

Gość Olka 2.123456789
A i oliwki:) dobrze ze mam lodówkę dwudrzwiowa z barkiem.

podzielcie sie. ja taka glodna jestem.

Gość poliannnaa
dobry temat, zerknelam specjalnie szpinak świeży 0.5 wiejskiej kielbachy jakies 20 dg szynki ser zolty -plasterki tak z 20 dg duzy jogurt truskawkowy, jeden maly 4 monte cytryny 1.5 l mleka keczupy ze 4 majonez musztarda przecier pomidorowy maselko do smarownia zwyczajna margaryna salatka sledziowa pol paryki czerwonej lekarstwa :) jajko na twardo kielbasa w sloiku pasztecik pieczony oliwki ryzugotony i sos slodko-kasny do ryzu z miesem(pozostalosc z obiadu) rodzina 4 osoby, ja, mąż, synek, moja mama

-pół kalafiora - mix salad - sałata lodowa, - pół pęczka rzodkiewek, -szczypior, - 2 pomidry, - klka pomidorków chery, 15 jajek, - kilka pierogów ruskich, - kalarepa, - pietruszka, - 4 marchewki, - śmietana 30 i 12 - musztarda, - ketchup, sos czosnkowy, -3 serki danio waniliowe, 4 jogurty fantazje truskawkowe, jagodowe, wiśniowe, z kulkami, z łatkami, 20 dag schabu w majeranku, 50 dag sera goudy, 20 dag sera mierzwionego, serek wiejski, jogurt do picia aloesowy pół słoika ogórków ostrych z papryczką chili pół słoika soku malinowego, otwarty pasztet drobiowy drożdże, mleko dzem truskawkowy otwarty słoik kapusty kiszonej likier caprii kokosowy sos sojowy masło śmietankowe margarynę kasię smalec rame kabanosy krakusa czekoladę mleczną i białą pitruszke zieloną

Gość hehe fajny temat
do ggggggggggggggvvvbbb to wpadnij na kawę to się jedzonkiem podzielę.

Gość mamaktóraspicałąnoc
3 x 10 dag wędliny 30 dag sera zółtego 2 pomidory kapuste pekińską brokuły 4 mleczka czekoladowe 2 mleka w butelce 2 bobo fruty 2 musy owocowe chyba bakoma? parówki winierki ogórki kiszone 2 paczki masła paczkę smalcu, margaryny olej śmietana 1 marchew, pitruszke chyba z 40 jajek

Gość nie mam nicka
ok. 10 jaj ser zolty - rodzaje alkohol sok jablkowy mleko op. boczku maslo snikers czekolada musztarda cwikla z chrzanem ketchup red bull sledzie w musztardzie suszone pomidory w oleju makaron swiezy baklazan sos do hamburgerow majonez sos barbecue czosnek slodka smietana serek mascarpone przecier pomidorowy sucha krakowska ryz na mleku maslo arachidowe papryka ponserwowa ok. 0,5 kg wolowiny

nigdy w takiej sytaucji nie bylam. moze jutro lub w srode bedzie kasa a do tego czasu bede skrecac sie z glodu.

Gość kokardka 3000
2 pory 30 jajek Dwa masla delma Maslo prawdziwe Dzem truskawkowy Dzem owocowy Ser bialy Sloik z kielbaska wiejska Ser zolty w kostce Wedlina Majonez Musztatda Ketchupy Oliwki Cytryna Sok owocowy Sos zosnkowy Marchew Pietruszka Rodkiewka

Gość moja lodówka.............
jajka mleko jogurty danonki keczup majonez musztarda sos czosnkowy marynowane papryczki piri piri zwykła marynowana papryka w słoiku (od mamy) korniszony (od mamy) kiszone (z biedronki) 30dg szynki bałej 7parówek łukowskich paczkowana kiełbasa żywiecka z biedronki paczkowana szynka wiejska (biedronka) salceson 15dg (dla męża ;p ) kiełbasa nasze smaki biedronka serek wiejski masło roślinne oliwki sos chili papryka monte-3 malutkie zupa kalafiorowa dżem truskawkowy (od mamy) fenisil żel dla dzieci i jeszcze cos tam jest ale juz sie patrzec nie chce byłam dzis na zakupach ;p

aaaa 3 piwka :)

ser żółty w słoiku mięsiwa w sosie własnym buraki (w słoiku) śmietana margaryna (do ciasta) kubuś play (zaczęty) sos tatarski ćwikła z chrzanem buteleczka szklana po soku z kompotem od mamy z czrnych porzeczek a drua z aroni (mieszam razem w dzbanku i pyszne jest) śledzie lisner serki topione disney (z caerfoura? nie pamietam jak sie pisze) no i to wszystko lodówka normalna niby tyle wypisałam a jak sie zajrzy to wcale na pełną nie wyglada... ale i tak dzis duzo rzeczy przez zakupy...pojutrze juz wiekszosci nie bedzie ;p

Gość querterP
ggggggggggggggvvvbbb Chcesz troche kupy slonia? Pyyyyychaa mowie Ci

Gość pstryczek - elektryczek
Mam światło!!! Niestety, niewiele więcej, nie zdążyłam dzisiaj zrobić zakupów, na szczęście tylko mnie przymusowa dieta czeka :D Mieszkam sama, a z chłopakiem spędzam tylko weekendy, w tygodniu sporadycznie, oboje mamy sporo zajęć.

Gość mmamaaamammama3332
OJ NARAESCIE KASA PRZYSZLA.I dostalam zwrot podatku wiec kasa jest i lodowka pelna.

Gość oj sporoooooo
masło w kostce margaryna delma smietana 18% 3 jogurty naturalne 1 monte 1 serek waniliowy serki topione ketchup majonez jajka pomidory duże pomidorki koktajlowe sałata zielona jabłka banany mandarynki ogórki kiszone kapusta kiszona w słoiku szynka ser żółty kiełbasa cienka 2 kabanosy makrela wędzona pasztet mleko parówki paczka drożdży sos czosnkowy koncentrat pomidorowy sok pomidorowy sok jabłkowy sok z malin w słoiku 2 marchewki 2 pietruszki siatka cebuli

u mnie dzisiaj lęk przestrzeni wiatr hula sople lodu odpadają z górnej półki woda cieknie z dolnej półki jutro chyba pójde do biedronki :D