Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewastator weapons

podnieca mnie wiązanie i kneblowanie młodych kobiet, a potem bicie ich po tyłku

Polecane posty

Gość dewastator weapons

czy jestem normalny?

Gość BDSM MASTER
chciałbym wstąpić do gangu takiego uprowadzającego kobiety dla okupu, z radością wykonywałbym swoją robotę ;)

takim dla okupu to chyba włos z głowy spaść nie może, więc wątpię, czy by Ci pozwolili na takie jakieś:-P

Gość niektóre kobiety też mają
takie fantazje, ale do tego potrzeba zaufania ;) zresztą, wystarczy pewna otwartość i czasami zaczynają nam się podobać fantazje które wcześniej nie przychodziły do głowy

Gość TWID
Daj się związać i zaknebłować. A potem - bić po tyłku. Może to fajne jest? :-)

Gość kmwtw
No to bywa bardzo fajne, byle nie przesadzic i nie za mocno, a z namiętnością ; )

TWID, myślę że jak ubierzesz to w inne słowa, a między Tobą i partnerką będzie dużo czułości, zaufania i namiętności może się zgodzi ;) ale są osoby które kategorycznie odmawiają bycia zdominowanymi i to też trzeba zaakceptować :)

whedif, bo wbrew obiegowej opinii takie zabawy mają ogromny związek z uczuciami

Gość Aranhnospo
I mieć wargi sromowe przyklejone do twarzy z łechtaczką na nosie

Gość Twtytretyuytr
to nalezy leczyc !

ależ życie erotyczne też ma duży związek z uczuciowym jakby nie było. i ciąża i wychowanie:) i w sumie kultura też. i rozwodnicy. i niektórzy KOCHAJĄ seriale. itd.

whedif, aż tak Ci się nudzi? idź może popisz o swojej aseksualności ;) o czym na uczuciowym bez skrępowania non stop trąbisz

Gość Pani Kolorowa
Niektóre kobiety też to podnieca, sądzę że jest ich nawet sporo, trzeba się tylko dogadać. A czasem nawet nie wiedzą że takie coś może je podniecić

ja? gdzie trąbię? ja zawsze piszę na temat, nie wiem o czym mówisz. i nie wiem czemu akurat to Ci się nie podoba.

Gość asdfghjklewrtyuio
Ja zawsze chcialam aby facet mnie przywiazal do lozka i wykorzystal. Jeszcze sie nie zdarzylo ale moze kiedys..... Najlepsze ze obecny facet lubi dominowac w lozku i bardzo rajcuje go anal. Lubi jak ja leze na brzuch on kladzie sie na mnie owija ramie wokol mojej szyi (lekko przydusza) wsadza mi w tylek a druga reka masuje lechtaczke. Super orgazm dla mnie! Bez komentarza :) Nawet ja bylam w szoku ze cos takiego moze mnie rajcowac. Z natury jestem spokojna i niesmiala....

whedif, my też piszemy na temat a to Ty masz problem że na uczuciowym :) eot

i czemu aseksualność miałaby mnie krępować? Ty się wstydzisz swojej seksualności?:D

bo kafe jest wystarczającym bajzlem, żeby zamieszczać tematy na złych działach. na innych forach administratorzy przerzucają do właściwych. to o co Ci chodziło z tą aseksualnością?

nie no muszę dodać, że tak samo można pisać o wiązaniu w seksie (czyli potrzebach w seksie) na uczuciowym jak i aseksualności (braku potrzeb), dotarło? bo prościej już się nie da a nad umysłowym upośledzeniem niczyim nie mam zamiaru pracować, od tego są ośrodki🖐️

to było do mnie? chyba nie, bo nie jest odp. na pytanie. w ogóle nie wiem o co Ci chodzi. :) i piszesz o jakichś chorobach, wtf, ogarnij się, słoneczko:)