Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CieszyćSięCzyNie?

Ciąża urojona? ZDJĘCIE TESTU

Polecane posty

Gość To nie kreska tylko
Cóż, też mam za sobą kilka testów, zawsze to w ten sposób widać i to nie jest ta kreska ciążowa. W ciąży też byłam, wiem jak test dodatni wygląda, tego się nie da pomylić - kreska może być blada, ale jest to kreska i tyle, widać to po prostu. Co nie oznacza, że nie możesz być w ciąży, może być po prostu za wcześnie na test. Życzę szczęśliwej wiadomości.

Gość beta1354
Ja widzę cien cienia :) powtórz test.. aha i ktos napisał, zebys zrobiła rano na czczo!! rano, z porannego moczu, najlepiej zebys w nocy nic nie piła i nie sikała, ale na czczo?? wiekszej głupoty w zyciu nie slyszłam!!! Na czczo nie robi sie nawer bety z krwi! to nie ma nic do rzeczy. Cena bety zalezy od miasta i laboratorium i moze sie wahac od 15 zł 50 ( ja za swoją bete płaciłam własnie 50) Wynik w wiekszosci przypadkow tego samego dnia, chyba ze robisz w punkcie pobran to następnego dnia. I trzymam kciuki...

Gość lena3097
I co Autorko, powtarzalas test? Daj koniecznie znać :)

Gość CieszyćSięCzyNie?
Tak, powtórzyłam. Niestety, nie ma żadnej drugiej kreski, pole białe jak śnieg. Nawet właściwie się nie zdziwiłam i nie jest mi przykro tak, jak sądziłam, że będzie - chyba już nastawiłam się na porażkę. Pozdrawiam ciepło.

Przykro mi bardzo... :( Choc ja mysle ze dla pewnosci poszlabym na bete skoro na wczesniejszym tescie bylo widac cien kreseczki. ( nawet moj partner stwierdzil ze COS tam widac).

Gość CieszyćSięCzyNie?
Beta to dobry pomysł, ale pójde pewnie po terminie miesiączki. Na razie mam dość trochę tego napiętego oczekiwania pt - może..może..? Gdy najpewniej w moim organizmie nie dzieje się nic szczególnego. Dam znać, czy @ przyszła - trochę się pomyliłam, do niej jeszcze 4 dni dzisiaj, a nie wczoraj.

Gość lubieJapka
wariatki jakieś!tam nie ma żadnej kreski,puknijcie się w głowy.

Gość Ciężarówa2121
Wg mnie drugiej kreski nie ma. To pole testowe daje taki cień. Jednak mogę się mylić ;] Powodzenia w dalszych staraniach

Gość Jak dla mnie
to też nie ma drugiej kreski. Jaby miała być pojawiła by się po kilku, kilkunastu sekundach. Pole testowe prześwituje nieco i tyle.

Gość jedno pytanko tylko mam
oj, jeszcze sprawa nie przesadzona na 100%

Gość papapapapa
no wsumie widze ale to nie ciaza

moze bardzo wczesna ciaza i niskie stezenie hormonu. na moim pierwszym tescie tez nie od razu byla widoczna gruba krecha tylko taka jasna dopiero po kilkunastu minutach ściemniała i to tez nie bardzo. dopiero po tygodniu jak powtorzylam test wyszla od razu bordowa krecha ktorej sie nie dalo nie zauwazyc :D

Gość oj taaam
moim zdaniem kreska jest,bardzo słaba ale ja widać. Z początku myslalam,ze to ciaza na bank,ale skoro napisalas,ze po godzinie dopiero sie pojawila ... ja tez tak kiedys mialam, pokazala sie po długim czasie drugs kreska i dla mnie na szczescie w ciazy nie bylam. Tobie zyczę samych pozytywnych testow ;)

Gość CieszyćSięCzyNie?
Dzięki wielkie dziewczyny za dobre słowa. Póki co, boję się nastawiać, że może jeszcze za wcześnie - po prostu wolę mysleć, że dostanę okres i znowu zaczynamy. Tak, czy siak, będę Wam relacjonowała wyniki testów kolejnych - oby były to same"coraz mocniejsze" drugie kreski :)

Gość Autorko co
u Ciebie?