Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia- profesjonalne zakupy

stylistka- zrobie z Toba zakupy - 150zł/spotkanie Kraków

Polecane posty

Gość Kasia- profesjonalne zakupy

WItam, Panie I Panów- nie masz pomysłu na siebie? Masz kłopot ze znalezieniem wlaściwych ubrań, by wyeksponowac swoje atuty? Zapraszam wszytskich chętnych - bez limitu wieku i kg- mężczyzn i kobiety :) Działam w Krakowie. Odpowiem na kazde pytanie!

Gość hahahahahhahsa
jw

Gość kasia- profesjonalne zakupy
no cóż, śmiać się z mojej propozycji może jedynie ktoś kto nosi rozmiar 36-38 ma idelaną figurę i regularną w rozmiarze stopę, więc nie ma żadnych problemów ze znalezieniem czegos dla siebie w każdym sklepie. Ale to nie jest średnia naszego spłeczeństwa. Dobieram ubrania indywidualnie tak, by były dopasowane do typu sylwetki, dodawały buzi koloru i odejmowały całej sylwetce kilogramów. Czasem dobrze dobrany ciuch czyni cuda. Sesja może trwać 3-5 godzin. zapraszam :)

Gość yhrtdty
To ta Kasia co prowadzi bloga? Jak jej bylo, O! Ty jestes Kasia Tusk? :).

Gość kornela33
Kasiu, chyba nie znasz specyfiki kafeterii - to nie jest dobre miejsce na takie ogłoszenia. Pełno tu nudzących się małolatów i sfrustrowanych ludzi, którzy mają zepsuty dzień jak komuś nie dopier****. Życzę powodzenia w działalności. Chętnie bym skorzystała, ale jestem z warszawy. Pozdrawiam.

Gość kafeMoniiiii
Tuskowa w Sopocie mieszka

Gość bere
Kiedyś sądziłam, że takie stylistki nie pomogą, a do tego będą narzucały swoje zdanie. Ale jednak znajoma poleciła mi Annę Rabstein i zmieniłam zdanie - na stronie http://doradcawizerunkowy.pl wszystko o niej przeczytasz. Przede wszystkim dzięki niej kupuję fajne ubrania, idealnie do mnie dostosowane, nie wiszą na mnie.