Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniazolsztynu11222

jaki kolor wlosow mi pasuje? Czy zdecydowac sie na ciemna czerwien czy braz?

Polecane posty

Gość aniazolsztynu11222

Mam bladą cere, w lato gdy sie opale skora jest w ładnym brązie chociaz nie na długo. Oczy mam piwne, włosy naturalne średni brąz. Zawsze farbowalam na czarno jednak zdalam sobie sprawe z tego ze wygladam w czarnym za blado i chce jakiejs zmiany. Jest tu jakas fryzjerka? Co uwazacie ciemna czerwien czy ciemny braz?

Gość no masakra
zadna czerwien nie pasuje do mocno bladej twarzy moim zdaniem

Gość aniazolsztynu11222
halo

a może jakis odcień blondu?... Ale taki ciemniejszy, albo miodowy. Sama nie wiem co ci tu doradzić :P Ale czerwien i piwne oczy? Nie widzi mi sie... Możesz spróbować, ale tak średnio. Jednak na pewno jakikolwiek rudy lepiej wygląda z jasna cerą niż ciemny brąz. Moim zdaniem.

Gość vbnmll
W tym roku modne są kory rudosci, zrób sobie bordo ombre, albo kilka grubych pasm wychodzących z pod spodu

Gość bfhreg
tez mam blada cere i zielono-brazowe oczy. naturalne wlosy brazowe. teraz wlosy mam koloru miedziana czerwien, bardzo pasuje

Gość vbnmll
Jestem bardzo blada, ale oczy mam błękitne, dosłownie, i fajnie mi w sumie we wszystkich kolorach, w tym czerwony i brąz:) oczy stają się mega wyraziste

Włosy- zieleń, może bardziej khaki. I koniecznie fioletowe cienie do powiek, wokół oczu; usta zaś krwistoczerwone. Długie, ostre paznokcie oraz bielutkie, szpiczaste ząbki dopełnią znakomicie całości urokliwej Twej postaci.

Gość aniazolsztynu11222
tylko w tym problem mam mało włosów i blond odpada ;/

Gość e25w
e tam, czerwień wygląda świetnie w połączeniu z bladą cerą.

To może faktycznie spróbuj z czerwienią, albo jakiś inny odcien rudego, jakaś miedź, coś takiego. Rudy ogólnie wg mnie bardzo ożywia bladą cere :)

Gość stylish29
wg mnie brazy- sredni lub ciemny. jasny braz tez bylby ok ale za duzo rozjasniania a skoro masz malo wlosow lepiej nie ryzykowac.