Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzika róża w lesie

Czy to normalne?

Polecane posty

przypomnijcie mi o temacie bo zapomniałam tak mnie zafascynowała wasza kłótnia na poziomie rynsztoka ;)

Gość dzika róża w lesie
dwie czy trzy nie widzę różnicy, jedna na pewno sama z tym dzieckiem nie zostanie. Nie przesadzam, mówię jak jest. I nie przyznacie mi racji tylko dlatego, że uważacie, że urozmaicam, ale Wam też się to w głowach nie mieści. Na wesele nie trzeba iść, ale na ślub? Do kościoła? Jaki problem? Czemu nie zauważycie tych rzeczy tylko od razu czepiacie się za rzeczy, które faktycznie nie są dziecku potrzebne do szczęścia.

Gość bzns
Ja tez bym nie wziela dziecka na slub wesele bo idac chce sie pobawic a nie dzieckiem zajmowac Ja sie nie.dziwie ze tak nad dzieckiem sie rozczulaja z czasem im przejdzie to normalne ze ich swiat sie zmienil ibteraz wszystko sie kreci wokol malucha,a ty jestes straszna tez bym nie chciala miec w rodzinie takiej wscibskiej suki

Gość bzns
Kurcze a ty co jestes alfa i omega ze wiesz co dla tego dziecka najlepsze,niech kazdy wychowuje po swojemu,nic ci do tego

Gość dzika róża w lesie
wiesz czym się różni wesele od ślubu? Chyba nie, ale Ci wyjaśnię. Wesele to huczna impreza, która odbywa się po uroczystości kościelnej- dalej zwaną ŚLUB. Jak na wesele przystało jest to impreza całonocna przynajmniej w Polsce. Goście weselni- rodzina i przyjaciele bawią się, piją, śpiewają, rzygają, biją, łajdaczą po kątach itd. ŚLUB- jak wyżej wspomniałam jest to uroczystość kościelna, tam odbywa się główny punkt całej tej zbieraniny ludzi, tam nowożeńcy składają sobie przysięgę (co dla gości powinno być najważniejsze, o czym jeszcze nie wszyscy wiedzą). Trwa niecałą godzinę, w sakramencie tym udział biorą: ksiądz, para młoda, goście, ewentualnie zwykli ludzie, którzy przyszli się pomodlić. Nikt poza księdzem i ewentualnie nowożeńcami nie spożywa tam alkoholu, nie bije się, nie krzyczy. Jedyną, albo kilkoma małymi wadami całej tej uroczystości może być śpiew chóru, albo grający sprzęt organisty. Zazwyczaj ślub przypomina zwyczajną niedzielną mszę, na której często można spotkać matki- UWAGA!- z NOWORODKAMI!!

Gość dzika róża w lesie
i teraz przykład: masz przyjaciółkę, znacie się 15 lat, albo i więcej, ona na Twoim ślubie była obecna. Nagle przyszedł jej czas i ona postanawia wyjść za mąż. Zaprasza Cię na ślub i wesele, ale Ty odmawiasz, tłumacząc, że masz roczne dziecko i jest za małe. Koleżanka rozumie, więc prosi Cię, abyś przyszła tylko do kościoła, żebyś była obecna przy tym najważniejszym momencie w jej życiu, ale Ty nie idziesz- bo małe dziecko. Jeśli dla Was to normalne to ok, ja już nic nie mówię, przyznaję Wam rację i idę z tego bagna, bo widzę, że mamuśki od porodów mają uszkodzone zwoje mózgowe.

Gość omajgod
Weź ty kretynko skończ się już produkować i komentować czyjeś życie i czyjeś decyzje. Suczo pierdolona ;/ Nie kumam jak można być na kogoś az tak zawziętym, by siedzieć od rana na kafe i obrabiać mu tyłek cały dzień

Gość dzika róża w lesie
Mów mi tak jeszcze maleńka, dodajesz mi energii do tego, aby tu jeszcze pisać :) Lubie takie kretynki jak Ty, niezrównoważone psychicznie :)

Gość dupa w kwiatach
Niezrównoważona musisz być Ty skoro tak się podniecasz czyimś życiem, że od rana napierdalasz na kafe chociaż nikt nie ma ochoty ci klaskać. Wredny babsztyl, ciekawe co Twoje dziecko robi skoro mamuśka cały boży dzionek na kompie siedzi ;/

Gość dzika róża w lesie
nikt nie musi mi klaskać, ważne że temat się rusza i was to bulwersuje, a dziecko ma srakę więc siedzi na sedesie od rana, ja tylko papier donoszę w przerwach jak nikt mi nie odpisuje.

Gość dupa w kwiatach
To pięknie dbasz o dziecko, że aż sraczki dostało :( Co z ciebie za matka, że jakimiś ciulstwami karmisz dziecko????

Gość dzika róża w lesie
Jakimi resztkami? U mnie w domu jest gastronomy ekonomy, czyli wyjadamy to co jest w lodówce i w szafkach. Dzisiaj dałam dziecku dwie marchewki i mleko z soboty, zdrowo i tanio.

Gość dzika róża w lesie
piszcie szybciej bo muszę iść zaraz i nie odpowiem jak tak dalej pójdzie.

Gość bxhsjd
Przyjzyj sie najpierw sobie a potem innych obgaduj,bo z twojej gadki wynika ze jestes wscibska,zawzieta,msciwa suka a to znacznie gorsze niz nadopiekunczosc