Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvedv

Jacy są faceci spod znaku WAGI?

Polecane posty

Gość gvedv

Moje doświadczenia z wagami są nie za fajne do tej pory... Jacy oni sa, jakie charakterystyczne cechy zauważyliscie u nich?

Gość daj sobie spokojjjjjjjjj
kobieciarze, narcyzi i do tego potrafia byc chamscy i agresywni

Gość alle to
Są tacy na jakich ich wychowano...

kobieciarze, narcyzi i do tego potrafia byc chamscy i agresywni 000 zgadza sie

bzdura z tym wychowaniem, waga jest znakiem powietrza i to sa lekkoduchy, choc pracowite

bzdury z tym wychowaniem... x no bzdury. Mamy XXI wiek i na topie sa gusła i horoskopy :P

Pracowici, wierni, spokojni, inteligentni. Znam trzech panów spod znaku wagi i właśnie tacy są, do tego mają dusze artystyczną, są wrażliwi.

Mamy XXI wiek i na topie sa gusła i horoskopy 000 Nie, jedynie rozne typy osobowosci. Byly, sa i beda. I nie znaczy to wcale ze wszystkie wagi sa takie same, faktem jest jednak, ze maja podobny rdzen. Trzeba jeszcze rozpatrzec ascendent, a to juz jest bardzo osobisty element. Poza tym sa klasyczni przedstawiciele swojego znaku i tacy, co nie sa klasyczni.

Gość alle to
Horoskopy to bzdury,jak można w to wierzyć?Przecież wiadomo ze do każdego coś bd bardziej pasowało a do innego mniej..

Gość gvedv
Bardzo dziekuję za odpowiedzi ;) Sluchajcie, wiadomo, że traktujemy to z przymruzeniem oka, ale czasami niektore rzeczy w tych opisach charakteru sie sprawdzają. Nie mowie, że traktuje horoskopy jako wyrocznię. Niestety zgadzam się z opiniami, że faceci spod wagi nie są za fajni. Narcyzy, egoiści i podrywacze :( Chca uchodzic za inteligentnych, ale buractwo wychodzi z nich tak czy siak...

Do wagi pasuje najlepiej blizniak i wodnik. Juz nie raz mialam sytuacje w zyciu ze poznalismy kogos nowego i moj narcystyczny maz (waga) stwierdzil, ze bardzo tego kogos polubil (choc to sie zdarza 1 na sto osob) i co sie okazalo, ze zawsze byl to albo blizniak albo wodnik. I to obojetnie czy kobieta czy mezczyzna. Gdybym nie byla tego swiadkiem to bym teraz tez kogos "wysmiala", ale za duzo mialam w zyciu takich jednoznacznych sytuacji.

Gość gvedv
laVita, fajnie, że znasz faceta wagę z "bliska" ;) Zauważasz jeszcze jakies charakterystyczne cechy tego znaku? Generalnie faceci, z ktorymi się spotykałam, a mam jakies wyjatkowe szcze scie do wag, zawsze zawodzili. Ale może to dlatego, że sama jestem spod znaku ziemskiego i nie rozumiem tych lekkoduchów.

Gość femina nina
ja jestem wagą - największe wady to niezdecydowanie i przejmowanie się pierdołami - nie wiem czy przekłada się to na facetów :P Z zalet to pewnie to, że dla osoby ktorą kocham mogę poświęcić dużo :)

Z tym niezdecydowaniem to trafilas w dziesiatke, przejmowanie sie pierdolami to nie potwierdzam u swojego meza.

Gość gvedv
Ja jestem spod panny ;) Tak, niezdecydowanie to rzeczywiscie charakterystyczne też dla nich jest. Zauwazyłam tez, że raz potrafią być mili i naprawdę kochani, tacy do rany przyłóż, a przy nastepnym spotkaniu wbijają szpilę w tyłek, są chamscy i prostaccy. Częściej zdarza się im być burakami niestety ;)

Jestes panna to bys ze mna pasowala, haha. Wagi maja swoich wielbicieli a mianowicie tych, ktorzy podobnie postrzegaja swiat, maja podobne zasady moralne, etyczne, itd. Moja siostra jest panna i kiedys ja dla zartow zapytalam czy moglaby byc z moim mezem to stwierdzial bez zadnego zastanowienia NIE.

Gość gdahgda
kłamliwi, hipokryci, zgrywający czułość - a tak naprawdę zależy im tylko na jednym. inteligentni, wykorystujący innych do swoich celów. skąpi do bólu. nie z nimi kolacje, kina, obsypywanie prezentami. na urodziny dostaniesz kolczyki ze sklepu "wszystko za 3 zł" takie moje smutne przemyślenia, po dwóch związkach z Panami Wagami.

skąpi do bólu. nie z nimi kolacje, kina, obsypywanie prezentami. 000 U mnie jest dokladnie na odwrot, pewnie inny ascendent, haha

Hipokryci 000 O tak, dlatego tak dobrze rozumieja sie z blizniakami.

Gość Ju.............
Ale Wagi, w przeciwieństwie do Bliźniąt, mają sumienie i zależy im na innych ludziach, czasem nawet bardziej niż niż na nich samych (mimo nieskrywanego samouwielbienia :P)

Gość załamana*
psychiczni, agresywni, krętacze, kłamcy, wpadają z jednej skrajności w drugą, przrwrażliwieni na swoim punkcie, zawzięci, uparci, humarzaści

Gość załamana*
zalezy im na ludziach, dlatego wszystko robią na pokaz. Jak coś dać to bardzo chętnie ale najważniejsze żeby była odpowienia publika

Gość załamana*
miało być humorzaści i przewrażliwieni

Gość PrzystOjny hirOmata
..jestem wagą ,taką jak opisuje WomanInTheFog....oczekuję tego samego.

zalamana 000 zgadzam sie w 95 procentach, jakbys pisala o moim mezu

Gość gvedv
Zgadzam się z opisem załamanej :D Ale zauważyliscie u wag coś takiego, że nawet jak sa nieatrakcyjne czy nawet brzydkie, to i tak mają w sobie jakiś dziwny urok przyciągający bardzo płeć przeciwną? Ja zauwazyłam, ale teraz już wiem, ze trzeba się im opierać :D

Gość Adelaj gość
Co do panów z pod tego znaku. Jestem panna a mój narzeczony to waga. Idealnie sie z nim dogaduje nie do konca zgadzam sie z tym co czytałam tu w niektórych przypadkach. Wiele zalezy od tego jak facet byl wychowany. A co się tyczy mojego faceta wagi. Bardzo spokojny, troskliwy, czasem nadopiekuńczy, rodzinny, zabawny, pracowity, czasem za bardzo marzy, bardzo wierny,oddany... Jak sie odda mu cale serce odda w zamian 3 razy więcej. Ogólnie mówiąc facet prawie jak z marzeń... Straszny romantyk :D