Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinda z wyboru

Niski wzrost u kobiety

Polecane posty

Gość pinda z wyboru

Panowie czy szczupka, filigranowa kobieta ze wzrostem 160cm ma jakieś szanse u normalnych, wysokich mężczyzn? Czuję się jak kaczka a szpilkach nie lubię chodzić, bo każde mnie cisną :(

Gość gdjhggfffyujh
O matko! W pelni cie rozumiem. Ja mam 165 cm i czasami mi sie plakac chce z tego powodu. Czuje sie jak jakies 10 - letnie dziecko z tym wzrostem. Chcialabym miec 175 cm, ale juz nie mam na to szans ;(

Gość dziś na pomarańczowo
niski wzrost u kobiety to zdecydowany atut. na rynku randkowym największe szanse mają właśnie niskie kobiety i wysocy/bardzo wysocy mężczyźni. te dwie grupy mają największy wybór. następnie idą średniego wzrostu panie i panowie, a najgorzej mają niscy faceci i wysokie kobiety.

Ja tam nie jestem wysoki, ale patrząc na babeczki na ulicach to takie jak Ty zazwyczaj bujają się z najwyższymi kolesiami 190+. Także spoko. A poza tym poza wąską grupą fetyszystów faceci w ogóle nie zwracają uwagi na wzrost. Nie jesteśmy Wami:P

Gość \\\\\\\999999
a ja mam 151 a moj chlopak 185 i nigdy nie mialam problemu

dziś na pomarańczowo - Niscy faceci mają najgorzej. Wysokie mają przewalone tylko dla tego, że obowiązuje standard "facet ma być 10cm wyższy jak jestem na szpilkach". No jak babka ma 180 to jej ciężko. Jakby tego wymogu nie przestrzegała to by sobie mogła przebierać w facetach.

Gość pinda z wyboru
165 cm to dla mnie marzenie! Niestety Bog mnie pokaral :( Widze ze jednak wyzsze dziewczyny maja najwieksze powodzenie. I nie mowie o jakiejs wiezy dwumetrowej ale takie 170 cm to jest dokładnie tyle ile chcialabym miec. A taka kaczuszka z krótkimi nóżkami to co? Wzbudza politowanie oraz sprawia wrażenie słabej i mało przebojowej. Wysokie kobiety są podziwiane. Niedawno u nas w pracy zatrudnili stazystke. Ładna, 20 lat i wysoka. Wszyscy w biurze się na nią gapia, nawet a tym bardziej faceci po 50tce. Ja - 26 lat, niska, czuje się przy niej jak stary niski babsztyl :(

daj spokój, ja jestem niewysoka i drobna...mam 40 lat a wciąż doskonałą figurę i wyglądam bardzo młodo, wszystko mogę na siebie założyć bo niemal każda rzecz dobrze lezy i pasuje...dla mnie filigranowa sylwetka to prawdziwy atut :)

Gość pinda z wyboru
Nieprawda. Widze naprawdę duzo wysokich facetów z w miarę wysokimi kobietami czyki takimi 165-170 wzrostu.

Gość wredota kaffe
ja mam 162, mój facet jest trochę ponad 40 cm wyższy :) I jest nam super :)

Gość pinda z wyboru
O Frodo! Moje rejony! Mieszkam koło Bydgoszczy. Pozdro :)

Gość dyeuy890-765
Ale kobietko przeżywasz, zdecydowanie przesadzasz!!! Ja mam 29 lat, 163 cm wzrostu i niespełna 50 kg wagi i jakoś na bark zainteresowania ze strony mężczyzn nie narzekam. Nigdy mi nikt nie powieedział że jestem jakimś niziołkiem, zresztą sama się tak nie czuję. Miałam kumpelę która mi sięgała kaweł za piersi i żyła pełnią życia, cały czas musiala dowód pokazywać bo tak ją odmładzali. Ja kiedyś też chciałabym być wyższa ale to było dawno temu. Dziś cieszę się że jestem proporcjonalna i mogę nosic buty na koturnie które kocham :) GŁowa do góry

Hehe, jaki ten świat mały🖐️:) Ja nadaję centralnie z Bydzi. Uwierz mi, ja mam potężną obsesję na punkcie wzrostu i zawsze zwracam uwagę na wzrost par na ulicy. Więc albo mieszkasz w dziwnej okolicy, albo, co bardziej prawdopodobne sfokusowałaś się na wysokich laskach i stąd wnioski.

Ja nawet 160 cm nie mam, ale to nieważne :D Dziewczyno, zacznij sie cieszyć swoja figurą, to jest zaleta. A faceta sobie zawsze w koncu znajdziesz, to sie rozkłada pół na pół- jedni wolą niższe inni wyższe. Nie rób tragedii.

Gość niebieskie kuleczki
ja mam 161 cm, mój chłopak 185 cm :) i nigdy nie pomyslałabym, ze względu na swój wzrost wyglądam jak kaczka :D i w szpilkach tez nie chodzę, bo nie lubię :)

Gość pinda z wyboru
Frodo no być może skupiam się tylko na wysokich kobietach ;) Pozdrawiam z Chojnic :)