Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana*

metizlol- czy ktoś bierze?

Polecane posty

Gość załamana*

jak wyżej? Proszę o informacje jak się po nim czujecie.

METIZOL na tarczycę? Koleżanka bierze od dawna - ma większość z objawów poniżej wypisanych (z ulotki) - niestety nie mijają... Możliwe skutki uboczne: Zaburzenia smaku, ból i zawroty głowy, nudności i wymioty, bóle w nadbrzuszu, nadmierna utrata włosów, przebarwienia skóry, osłabienie siły mięśniowej, powiększenie ślinianek oraz węzłów chłonnych. Rzadko zmiany obrazu krwi, zapalenie wątroby z żółtaczką, zaburzenia czynności nerek, toczeń rumieniowaty, zapalenie nerwów obwodowych.

Gość załamana*
nic tylko strzelić sobie w łeb

Gość załamana*
sorki metizol a nie tak jak napisałam błednie w tyule

Gość lesia254
Dziewczyny, będą skutki uboczne bo to przecież chemia, jeżeli nie jest to zaawansowana choroba stosujcie naturalne preparaty,które naprawdę pomagają.suplementujcie się ale dobrymi suplementami, nie z apteki,polecam firmę VISION preparaty 100% naturalne, 98% przyswajalne, nie ma takich i o takim działaniu w aptekach,czy sklepach zielarskich.Są ale przyswajalność jest w granicach 13-50 % aby zapobiegać chorobom,jest to w dzisiejszych czasach konieczne. gdyż organizm w dzisiejszych czasach jest ze wszystkich stron szpikowany chemią.Z tego co wiem preparaty VISION są skuteczne, leczą przyczynę choroby.Wypróbowałam na sobie i to nie jest reklama jak to niektórzy tutaj piszą